Algemeen

Mijn avondroutine | Persoonlijk

Leestijd: 2 minuten
Park, Bench, Night, Evening, Fog, Mist, Rain, Raining
Bron

Een avondroutine, ik denk dat we (ongemerkt) er allemaal eentje hebben. Ongemerkt stond tussen haakjes, omdat ik zelf niet zo bewust ben van mijn routine. Maar als ik er over nadenk, dan heb ik wel degelijk een avondroutine. Ik ben ook benieuwd naar jouw avondroutine, dus laat zeker een reactie achter met jouw avondroutine. Nu vertel ik eerst even over het mijne…

Medicijnen…

Dit behoort helaas ook bij mijn avondroutine. Ik moet voor ik ga slapen een aantal medicijnen nemen. Onder andere voor mijn hyper reactiviteit en voor mijn fibromyalgie. En ik neem niet alleen medicijnen, ik moet ook Budgie (hond) medicijnen geven voor zijn levershunt.

Weg met de make-up!

Daarna ga ik naar boven en haal ik als eerst al mijn make-up weg. Druppel ik mijn ogen (voor hooikoorts/droge ogen) en smeer ik mijn gezicht in met een creme. Ik haal mijn haar uit mijn staart en borstel het nog even door.
Ik verdwijn vervolgens in de badkamer om mijn tanden te poetsen. Daarna duik ik mijn bed in…

Hersenloos door social media

Ik weet het, het is niet het beste wat je kunt doen. Maar het gaat hier om mijn avondroutine, dus ik vertel in alle eerlijkheid hier over.
Ik begin dus graag in bed met lekker doelloos nog even door social media scrollen. Echt reacties achterlaten doe ik dan ook niet meer. Gek genoeg vind ik dit gewoon fijn om even te doen.

Blogartikelen lezen

Soms, als ik nog niet moe genoeg ben, dan wil ik nog wel eens de Bloglovin’ app openen om wat blogjes te gaan lezen. Een beetje afhankelijk van mijn stemming wat voor artikelen ik lees.

Telefoon weg en licht uit

Na een half uurtje wat gelezen of doelloos gescrold te hebben, doe ik mijn nachtlampje alvast uit. Meestal lees mijn man nog even wat en dan doezel ik alvast weg. Heerlijk vind ik dat.

Q: Nu jij mijn avondroutine weet, ben ik wel benieuwd wat jouw avondroutine is. Let me know! Misschien inspireer je me nog met betere gewoontes.

PS: Mijn webshop staat sinds vandaag live! Ik vind het leuk als je even een kijkje neemt. <3

12 gedachten over “Mijn avondroutine | Persoonlijk

  1. Helaas herkenbaar dat scrollen door social media… Afhankelijk van m’n humeur en hoeveel energie ik nog heb doe ik dat ook nog wel.

    Voor de rest ist hier standaard nog even een half glas water drinken, tanden poetsen en m’n vrouw nog even een nachtkus geven 🙂 En als’t echt moet gaat de iPod mee om nog ff tot rust te komen!

  2. Medicijnen nemen is niet alleen mijn dagritme maar ook geldt dit voor mij voor het slapen gaan want doe ik het niet dan weet ik wel wat later bij mijn bed zal staan. Ik vermoed dat elk mens wel een eigen avondritme heeft al vertelt men dit niet echt en dat is ook hun goed recht. Na een bepaalde tijd gaat mijn internet op laptop uit en zit ik omdat mijn lichaam dit gaat verlangen voor het slapen gaan dan nog wat bank te hangen. Lichaam komt dan weer tot rust voor dat ik weer mijn bed kussen kust.

  3. Ik heb een aantal routines maar dit zijn korte. Aangezien ik laat thuis ben en vooral een routine heb met Noa en M. Daarnaast is nu een nieuwe routine geworden om eventjes te lezen voor ik ga slapen ter ontspanning.

  4. 📍
    Fijn te lezen.
    Hier is dat meestal eerst mijn gezicht wassen ( als ik make-up op had is dat eerst verwijderen) dan tandenpoetsen. Der na ga ik naar boven en dan neem ik eerst mijn pil in. Dan kan ik mijn haar nog eens door en dan doe ik mijn nacht creme op. Eenmaal in bed doe ik dan nog handcreme op. En dan geef ik mijn man nog een nachtbus en dan ga het licht uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gelukkigdedertiende.nl.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Alle bestanden en/of foto's zijn eigendom van https://www.gelukkigdedertiende.nl. Het is niet toegestaan deze zonder toestemming te gebruiken.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht.

Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.

Save settings
Cookies settings

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

%d bloggers liken dit: