Maandoverzicht | Juni 2021

Leestijd: 3 minuten

Afgelopen maand had een hele leuke maand moeten zijn. Maar het leven loopt (lang) niet altijd zoals je zou willen of plannen. Helaas ben ik deze maand één van mijn beste vriendinnetjes verloren. Ik wil graag nog een blog over haar schrijven, maar daarvoor is het nog te vers.
Toch denk ik dat ik ondanks deze super verdrietige gebeurtenis een leuk nieuw maandoverzicht van heb weten te maken. Ook in het donker zijn er altijd weer lichtpuntjes te vinden, toch?

Ik begon de maand goed! Mijn man kwam zomaar ineens op vrijdagmiddag thuis met de mededeling dat ik mijn tas moest pakken. ‘Ja, hoezo?!’ was mijn antwoord. We zouden weggaan zei hij. Compleet verrast kon ik niet meer uitbrengen dan de vragen waar we naar toe zouden gaan, wat met de hond te doen en hoelang. Uiteindelijk gingen we naar onze fave B&B in Limburg, Budgie kon bij mijn ouders logeren en we gingen het hele weekend! Dat was nog eens een leuke verrassing!
Ik had nieuwe broeken heel erg nodig. Deze vond ik bij de Action en zit echt hemels! Ik had hem ook gelijk in het zwart gekocht.
Dahlia’s zijn één van mijn lievelingsbloemen en zag deze bij het tuincentrum. Ik kreeg hem van mijn moeder. Inmiddels staat ie vol op in bloei <3

Het was korte broeken-weer. Voorheen kon ik altijd zo goed in de zon liggen, maar gek genoeg lukt me dat nu minder goed zonder enige verkoeling.
Onze zonnekoning Budgie komt maar al te graag bij me liggen, het liefst in de schaduw natuurlijk. Met zijn dikke vacht is het in de zomer veel te warm voor hem in de zon.
Ik heb ’s avonds met het uitlaten van Budgie bijna nooit mijn telefoon bij me, gelukkig deze keer wel want deze prachtige zonsondergang was wel een foto waard!

Kijk eens hoe de Dhalia hier al in bloei staat! Zo mooi vind ik ze he😍 Nu staat ie nog voller in bloei dan op die foto die ongeveer twee weken geleden is gemaakt.
Ook kwamen mijn oom en tante te logeren. Die wonen tegenwoordig in Drenthe, maar soms moeten ze nog hier zijn voor familie of andere dingen. Dan logeren ze gezellig bij ons en nemen ze hun hondje mee. De grootste vriendin van Budgie🥰
Als ik deze foto zie, krijg ik echt weer zo’n knoop in mijn maag… Mijn lieve, tweede, beste vriendin die plots half juni overleed. Ik heb er nog maar weinig woorden voor. Het weekend van haar overleiden zouden we uiteten gaan. Dus eigenlijk had hier een vrolijke foto of een foto van sushi moeten staan. Ik hoop dat daar waar ze is, ze ook veel sushi hebben. Hoe erg ik haar mis, is ook echt niet te beschrijven.

Eigenwijze drol is hij ook he❤️

Volgens mij ben ik beter in stekjes dan in mijn moestuin. De aardbeien doen het trouwens prima, maar alles was dood gegaan. Ook had ik toen een stekje uit mijn lepelplant gehaald. Deze is inmiddels al steeds meer een plantje aan het worden. En toen ik laatst de lepelplant waar het stekje uit kwam weer water gaf, zag ik dat ik er weer stekjes uit kon halen. Eentje voor mijn moeder, de andere heeft nog geen bestemming. Maar ze doen het erg goed!
Guus en Puck, ze komen eigenlijk te weinig voor hier op mijn blog. Dus bij deze hebben ze weer even een ‘one minute of fame’. Ze fluiten heel wat af en bellen ook graag met hun neefje en nichtje (parkieten van mijn schoonzus)… Man man man, wat kunnen die 4 tetteren😅

12 gedachten over “Maandoverzicht | Juni 2021

    1. Is ook echt heel heftig. Zo ineens… Ik mis haar natuurlijk enorm. Maar het heeft geen zin om niet door te gaan met leven. Sterker nog, je weet gewoon niet hoelang je hebt. Dat blijkt maar weer. Ze zou ook absoluut niet gewild hebben dat ik bij de pakken neer zou gaan zitten. En doordat ik dat weet maakt het ook wel makkelijker om weer door te gaan en extra te genieten van alles. Dankjewel <3

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gelukkigdedertiende.nl.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Alle bestanden en/of foto's zijn eigendom van https://www.gelukkigdedertiende.nl. Het is niet toegestaan deze zonder toestemming te gebruiken.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht.

Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.

Save settings
Cookies settings
%d