Geluksmomentjes

Geluksmomentjes #8

Vorig jaar augustus (!!) schreef ik de laatste Geluksmomentjes. Dat is wel erg lang geleden vond ik. Tijd voor een nieuwe dus. Als je benieuwd bent naar mijn geluksmomentjes van de afgelopen tijd, lees dan snel verder!

De eerste lentedagen in februari ✤ Geplaatste airco in de slaapkamer, waardoor we helemaal klaar zijn voor de (hete) zomer ✤ Kon weer naar mijn therapeute ✤ Na een half jaar weer op bezoek bij mijn oma ✤ Leuke opening van mijn webshop ✤ Kindje van mijn beste vriendin die ik voor het eerst heb zien lachen (daar krijg ik zelfs klapperende eierstokken van😅 ✤ Na 3 maanden stilte qua boekingen voor fotoshoots, weer een shoot in de planning ✤ Een paar winkels weer van binnen gezien ✤ Nieuwe raamdeco voor in huis besteld ✤ Mijn ouders veel zien

Q: Wat zijn jouw geluksmomentjes van de laatste tijd?


Ontdek meer van Gelukkigdedertiende.nl

Abonneer je om de nieuwste berichten naar je e-mail te laten verzenden.

6 Comments

 1. de kleine dingen

  1. Welke kleine dingen bedoel je dan zoal?

 2. Kleine geluksmomentjes zijn voor mij dat ik de merel weer hoorde fluiten die ik al lang niet meer had gehoord. Maar ook dat ik iemand kon helpen die moeilijk uit de weg kan. En ook de onverwachte momentjes die op mijn pad komen.
  Er zijn zoveel kleine momentjes die mij blij maken en is teveel om op te noemen. Want als je om je heen kijkt merk je dat er vele geluksmomenten zijn die wachten om ontvangen te worden.

 3. Mooi artikeltje! Ik vind het lastig in deze periode de lichtpuntjes te zien door het overlijden van een dierbare. Maar ik geniet onwijs van het buiten zijn met Noa in de speeltuin, het fijne weertje en eventjes wat tijd voor mezelf met een boek of serie.

  1. Helemaal begrijpelijk. Heel veel sterkte! <3

 4. 📍
  Wat fijne momentjes heb je nog gehad.
  Vooral je oma terug zien is super geweldig na een tijd. En winkels van binnen weer zien is dan ook al weer super.

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.