Over Simone

Leestijd: 2 minuten

Super leuk dat je een kijkje neemt op mijn persoonlijke blog. Maar een persoonlijke blog gaat om mij, niet waar? Dus tijd om me even aan je voor te stellen!

Mijn naam is Simone, ik ben 34 winters oud en jarig op de 13e. Vandaar ook de naam Gelukkig de Dertiende. Voor vele is de dertiende namelijk een ongeluksgetal, maar voor mij is het mijn verjaardag en daar ben ik trots op!

Ik heb op mijn 17e de diagnose fibromyalgie gekregen. Maar deze ziekte heeft mij nooit weerhouden van het leven. Ik probeer er alles uit te halen wat er in zit. Zo heb ik meerdere bedrijven gehad en een webshop. Toch ben ik daar uiteindelijk mee gestopt, omdat het niet was wat ik ervan hoopte. Ik geniet nu van mijn werk als communicatiemedewerker.

Bloggen is een hobby wat echt in mijn hart zit! Net als fotografie, trouwens. En schrijf ik ook nog graag gedichtjes. Deze zal je hier ook wel eens voorbij zien komen. Tevens heb ik ook mijn eerste gedichtenbundel uitgebracht!
Als ik boeken lees, dan het liefst in de categorie thriller. Het boek moet me echt grijpen, het liefst zo dat ik hem niet meer weg wil leggen.

Zeg je Simone, dan zeg je: die is dol op dieren! Yes! Maar ik hou alleen niet van insecten en andere dieren die onverwachtse dingen kunnen doen, zoals op je springen… Daar krijg ik de kriebels van en loop ik met een hele grote boog omheen.

Simone in een paar woorden:

Fibromyalgie – fotografie – shoppen – reizen – creatief – getrouwd – Griekenland – lekker eten – dagjes uit – chocolade rozijntjes – chocola (geen Tony Chocolonely) – cavia’s Sammie & Dotje (met hun eigen instagram) – thee – Netflix <3

*Sommige artikelen zijn afgeschermd met een wachtwoord. Neem contact met mij op voor het wachtwoord.