Algemeen Gedichten

3 maanden geleden bracht ik mijn gedichtenbundel uit!

Leestijd: 3 minuten

Het is pas 3 maanden geleden en eigenlijk is er al een hele boel gebeurd. In drie maanden tijd heb ik, met terugwerkende kracht, 2 boekpresentaties mogen geven, 17 boeken mogen verkopen en mooie reacties mogen ontvangen.

Boekpresentatie geven

Ik zal eerlijk zijn, in het middelpunt staan is niet mijn sterkste kant. Ik vind het lastig en zal ook eerlijk zijn dat ik blij was dat ik dit achter de rug had.
Maar goed als je een boek schrijft en uitgeeft, kun je dit onderdeel eigenlijk niet overslaan. En ik heb ook gemerkt waarom niet.

Een boekpresentatie is toch wel belangrijk om bijvoorbeeld interesse te wekken in je boek. Om wat te vertellen over de reis die je hebt gemaakt tijdens het schrijven van het boek. Dat vond ik dan ook het allerleukste om te doen. Om mensen mee te nemen in het proces. Er komt best wel wat bij kijken, waar ikzelf in eerste instantie wat te gemakkelijk over dacht.

Mijn eerste boekpresentatie zou ik op 1 december, de dag dat mijn boek uit kwam, doen. Maar omdat ik ziek was (en ook geen stem meer had) moest ik dit helaas cancelen. De feestdagen zaten in de weg en daardoor heb ik zelfs getwijfeld of het überhaupt nog interessant was. Toch bleken er nog mensen graag een boekpresentatie te willen zien en besloot ik een online boekpresentatie te houden.

Met een klein groepje was dit echt enorm leuk. Wel vond ik het enorm spannend, maar de interactie was echt top en maakte het voor mij een leuke ervaring.

En dan mocht ik ook nog op mijn werk een boekpresentatie geven. Ik had hem wat ingekort omdat dit tijdens onze lunchpauze was. Maar dat lukte perfect en de reacties waren ook heel erg leuk. Maar wederom vond ik het wel erg spannend.

Mooi boekje hoor, daar mag je heel trots op zijn. Mooie teksten. Waardevol.

Verkochte boeken

Ik bracht dit boek uit voor mijn oma, die tegen mij als kind zei dat ik een boek moest uitbrengen. Voor mij was haar reactie het belangrijkste en gelukkig was die reactie zo bijzonder mooi. Precies waar ik het voor deed.

Toch is het leuk als er interesse is in je boek en dat je er ook wat verkoopt. Met elke verkoop was ik zó blij en voelde ik me opnieuw vereerd. En nog steeds. Inmiddels heb ik al 17 boeken verkocht. Dat waren er 17 meer dan waarop ik had durven hopen.

Mooi boekje met mooie gedichtjes. Goed om af en toe in te kijken!

Een nieuw boek?

Ik kan me voorstellen dat je je afvraagt of ik dit nog eens zou doen. Ja! Ondanks dat een boek schrijven en maken soms best even lastig is, zou ik het zo weer doen. Sterker nog, ik ben op de achtergrond ook bezig met een nieuw bundel. Maar dat duurt nog wel even voor deze uit is. Ik vind namelijk het creatieve proces heel belangrijk en wil dit niet pushen. Dus in mijn hoofd heb ik dat het ergens in 2024 klaar moet zijn. Of dat lukt, zie ik dan wel weer. Maar er komt zeker een tweede. En wie weet ook wel een derde.

Ben je nieuwsgierig naar mijn eerste gedichtenbundel? Hier kun je hem bekijken en aanschaffen.

6 gedachten over “3 maanden geleden bracht ik mijn gedichtenbundel uit!

  1. Wat tof dat je een gedichtenbundel schreef, uitbracht én een boekpresentatie mocht geven! Snap wel dat je blij bent met iedere verkoop, lijkt me heel bijzonder dat iemand je boek koopt 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gelukkigdedertiende.nl.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Alle bestanden en/of foto's zijn eigendom van https://www.gelukkigdedertiende.nl. Het is niet toegestaan deze zonder toestemming te gebruiken.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht.

Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.

Save settings
Cookies settings

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

%d bloggers liken dit: