Insta Shots #2 | September

Leestijd: 2 minuten

Wow, het is alweer oktober! Ik was gewoon bijna vergeten een nieuwe Insta Shots te maken… Gelukkig ben ik nog niet te laat, dus let’s do it! PS: Ik deze serie nog een klein beetje aangepast. Zo is het voor mij een stuk makkelijker deze blogs te maken en jullie kunnen gelijk doorklikken naar mijn account <3

https://www.instagram.com/p/B16KNO2ozUu/

Budgie komt in deze Insta Shots wel een paar keer voorbij. Maar dat kan ook niet anders want hij vult mijn hart met een hoop hondenliefde en daarbij is hij ook veel bij mij. Op deze dag genoten wij nog van het zonnetje, die helaas zich heeft ingeruild voor een hele hoop regen… 🙁

https://www.instagram.com/p/B2EbPzsIOY6/

Goed om even de beschrijving hierbij te lezen, want eerlijk gezegd wist ik even de strekking van deze post niet meer. Nu ik dit weer terug lees, moet ik wel lachen. Want ja we zaten echt even opgesloten in het huis. Er zaten namelijk nog geen klinken op de deuren. Inmiddels hebben we de vooroplevering gehad, en wat is het MOOI! Nog minder dan 10 dagen….

https://www.instagram.com/p/B2Ob27ZIJJb/

Ik ben dus echt zo iemand die stap op sprong ineens naar de kapper moet. Zo nu dus ook weer. Ik was mijn lange lokken meer dan zat. Hop de schaar er in! Ik ben er ontzettend blij mee en het zit eindelijk weer leuk 🙂

https://www.instagram.com/p/B2TocPBoj3k/

Mijn nieuwe favoriete shirtje had ik erg vaak aan, maar dat mag de pret niet drukken. Ik was nog even aan het chillen voor ik op pad ging voor een hele leuke fotoshoot!

https://www.instagram.com/p/B2UgDIZI-Hf/

Naast het naaien (waarom blijft dit zo fout klinken?) heb ik nog een andere leuke hobby erbij: geocachen. Hier heb ik verder nog niet eerder over geblogd, maar momenteel laat het weer het ook niet echt toe om op pad te gaan. Ik vind het erg leuk, want zo kom je nog eens op hele mooie plekken!

https://www.instagram.com/p/B2bWUMNIlTg/

Voor mijn man zijn verjaardag had ik een nachtje weg geboekt bij onze favorieten Bed and Breakfast in Limburg. Het was een fijn weekendje!

https://www.instagram.com/p/B2g2iZ7oZCV/

Soms neem ik Budgie ook gewoon mee naar vriendinnen. Dat vind ie hartstikke leuk!

https://www.instagram.com/p/B2qy3fdI_Xo/

Nou, ik geloof dat dit genoeg zegt <3

https://www.instagram.com/p/B2tz_csjaeu/

Ik heb sinds kort een account op Vinted en United Wardrobe waar ik een poging doe om mijn kleding te verkopen. Ook wil ik, wanneer we verhuisd zijn, via die weg mijn handgemaakte sieraden gaan verkopen. Ben je benieuwd? Volg me dan vooral even!
Dan heb ik ook nog eens een  hele toffe serie in één ruk uit gekeken. Ik heb het over de serie ‘Unbelievable’. Wat een top serie!

https://www.instagram.com/p/B2wBNFSIf-q/

Het was weer tijd voor een bezoekje aan de nagelsalon. Over een maandje mag ik weer. Welke kleur zal ik dan eens doen?

https://www.instagram.com/p/B2zCltDD_33/

Budgie moest weer afscheid nemen van zijn lange lokken.

https://www.instagram.com/p/B26V4UrIQEZ/

Ik had 3 dagen migraine aanvallen gehad. Erg vervelend. Maar gelukkig heb ik deze knuffelkont die mij weet op te vrolijken.

 

Zoals je ziet heb ik mijn best gedaan om een stuk meer foto’s te maken. Ook erg leuk om even al deze herinneringen te kunnen herbeleven.
Q: Wat is jouw leukste herinnering aan september?

Eén gedachte over “Insta Shots #2 | September

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gelukkigdedertiende.nl.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Alle bestanden en/of foto's zijn eigendom van https://www.gelukkigdedertiende.nl. Het is niet toegestaan deze zonder toestemming te gebruiken.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht.

Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.

Save settings
Cookies settings
%d