Mijn eerste naailes!

Leestijd: 2 minuten

Vroeger als kind ging ik in schoolvakanties logeren bij mijn tante. Mijn tante heeft geleerd voor coupeuse (als ik het goed zeg… edit: ze is lerares in het modevak! Dat is dus nog verder als coupeuse 🙂 ) en geeft les in kleding maken. En als ik daar dan ging logeren gingen we altijd wel iets maken. Het begon, volgens mij, met een kussentje voor op mijn slaapkamer. Dat smaakte al gauw naar meer natuurlijk.

En we maakten nog meer!

Dat volgde op met een etui, rokje, broeken en zelfs mijn galajurk heb ik samen met haar gemaakt. Maar ik werd natuurlijk ouder en mijn oom en tante gingen steeds vaker in de schoolvakanties langer weg, waardoor het er niet meer van kwam.
Al een paar jaar schoot het wel eens door mijn hoofd. Maar ja, ik met mijn vele hobby’s. Moest er dan nóg eentje bij?

Bezig met mijn eerste trui

Tot ik in de stoffenwinkel kwam…

Voor mijn bedrijf moest ik naar een stoffenwinkel, voor fotoachtergronden. Ik ging naar een hele grote en stapte in een soort hemel van prachtige stofjes. Mijn hoofd ontplofte van de ideeën. Van die stof wilde ik een vest, van die ander een shirtje en ik zag ook nog een mooie stof voor een broek.
Een paar dagen later sprak ik mijn tante weer. Ik vroeg naar haar lessen en hoe dat ging. Of ik het mocht proberen? Offcourse! En toen had ik ineens mijn eerste les erop zitten.

Hoe was het dan?!

Ik vond het echt HEEL erg leuk. Het idee dat je zelf kunt maken wát je maar wilt. Vaak genoeg zijn – tegenwoordig – shirtjes en truitjes te kort of kom ik gewoon niks leuks tegen. Ik ben zoals je merkt razend enthousiast en kijk nu al uit naar de volgende les!

3 gedachten over “Mijn eerste naailes!

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gelukkigdedertiende.nl.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Alle bestanden en/of foto's zijn eigendom van https://www.gelukkigdedertiende.nl. Het is niet toegestaan deze zonder toestemming te gebruiken.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht.

Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.

Save settings
Cookies settings
%d