Maandoverzicht | Augustus & September

Leestijd: 4 minuten

In augustus heb ik het overzicht overgeslagen omdat ik relatief weinig foto’s had in verband met onze vakantie en dit gold ook voor september. Dus ik besloot ze lekker samen te voegen deze keer. De foto’s en de verhalen van de vakantie heb ik geschreven in een apart artikel, deze kun je hier lezen.
Maar goed even terug naar augustus dus. En september. Ik hoop dat ik alles nog een beetje onthouden heb. In elk geval heb ik de foto’s nog! Kijk je mee?

We zijn best wel een aantal keer kort achter elkaar uit eten geweest. Super lekker natuurlijk, maar wel een beetje slecht. Dit was echt een reusachtig toetje. Heel lekker, maar ik nog hem gewoon niet op…

Ook maakte ik eens zelf tonijnsalade van dingen die ik toevallig in huis had. Er ging in: bosui, tonijn, mayonaise, beetje ketchup, peper en zout. Was erg lekker!

Mijn stekjes groeien zo goed he! Kijk hoe groot deze al is. Inmiddels heeft hij nu zelfs een nieuwe plek gekregen. Die andere heeft nog geen bestemming en is nog een stukje kleiner en mag eerst nog even groeien :).

No words needed, mijn drol <3

Nou de drie foto’s met mijn drol hoef ik natuurlijk niet helemaal toe te lichten. Wel hebben we samen nog kunnen genieten van de zon.

Ook heb ik de opzetlensjes voor mijn telefoon weer eens uit de kast getrokken en wat mooie foto’s mee gemaakt. Mijn favoriet is dan toch wel de macrolens!

Budgie helpt me ook heel graag met van alles en nog wat. Zoals hier met diamond painten. Ik kwam zo niet echt een steek verder zoals je begrijpt. Maar gezellig is het wel.

Ik zag dat mijn aardbeienplantjes stekjes aan het maken was. Dus even gegoogled hoe ik hier nieuwe aardbeienplantjes van kon gaan maken. Inmiddels zijn hun zogehete “navelstrengen” lost geknipt en kunnen ze zelfstandig groter worden.

Max de hamster moest weer een schoon hok, maar hij is niet super oppakbaar. Als hij geen zin heeft bijt ie en daar heb ik geen zin in. Dus ik probeer dan met zijn reisbakje hem er in te laten lopen. Geduld is een schone zaak, zal ik maar zeggen 😛

Deze sushi jongens, was the best ever! Echt, zo goed. Ik wil snel weer sushi eten!

Na de vakantie moest ik even mijn gellakjes opnieuw ordenen want ik kon ze niet meer kwijt. Ik kan bijna een nagelsalon beginnen haha!

Ook heb ik gelijk mijn nagels gedaan met één van mijn nieuwe kleurtjes. Ik hou wel van mauve-tinten.

En super leuk, ik had tijdens mijn vakantie bestellingen gehad via mijn webshop. Dus deze was ik hier aan het klaar maken. Ik had hier alleen totaal nog geen routine in, dus ik moest het een paar keer opnieuw doen.

En we hebben ook mijn werkplek een upgrade gegeven. Een ladekast waar alle kaarten, kaarthouders en pennen in zitten voor de webshop. Super leuk en fijn dat dit nu een eigen bestemming heeft.

Wederom weer een selfie met Budgie, deze vond ik heel schattig. Ik heb hem ook als mijn whatsapp foto inmiddels <3

Samen met mijn vader, die inmiddels zichzelf ook ondernemer mag noemen (hoera!), zijn we foto’s van elkaar gaan maken in Breda. Het was nodig want mijn website kreeg een touch-up en hij een hele nieuwe website natuurlijk. Ik testte hier zijn lens. De volgende dag heb ik hem ook maar gekocht. Wat een FANTASTISCHE lens! Helemaal blij mee!

Toen ging ik ook nog even met mam winkelen in Oosterhout en scoorde ik dit leuke jasje. Helaas niet zo lang mogen dragen, maar als het weer lente wordt zal ik hem weer uit de kast trekken!

Nog even terug op die fotoshoot dus. Want deze foto maakte mijn vader van mij. Hoewel hij minder van de portretten is, ben ik toch wel heel blij met deze. Ik gebruik hem op mijn zakelijke Instagram!

Ook ben ik uiteindelijk nog flink opgeschoten met mijn diamond painting. Nu ligt ie wel weer even in de kast. Maar ik pak hem vast binnenkort weer.

Ook was Budgie alweer ziekjes. Na een bezoekje aan de dierenarts bleek dat hij een abces bij zijn anaalklier had. Dat is super pijnlijk en worden ze heel erg naar van. Gelukkig is hij inmiddels weer opgeknapt!

Ik besloot ook mijn ontbijt om te gooien. Ik wil namelijk eigenlijk iets van mijn gewicht verliezen. Maar met betablokkers en de pil is dat een flinke uitdaging. Door de pil ben ik best wel wat aangekomen, door C. ook omdat ik ging eten uit emotie en de betablokkers remmen natuurlijk een beetje je verbranding omdat je hartslag niet hoger kan. Nou goed, het idee was om gewone kwark met fruit en deze superfoods te gaan eten. Al helemaal rustig afgebouwd, maar het wat geen succes. Wel neem ik de superfoods nog bij mijn cruesli ontbijt.

En ik ben weer verder gegaan met spinnen. Deze keer ging het echt enorm goed. Dat wisselt wel een beetje. Afgelopen week ging het niet zo lekker, dat kwam omdat de hartslagmeters van slag waren. En ik moet trainen op mijn hartslag. Dat werkte dus echt voor geen meter. Na een half uur bewogen te hebben, ben ik naar huis gegaan.


Nu ben je weer helemaal bijgepraat met deze twee maanden.

Q: Wat waren jouw hoogtepunten in augustus en september?

6 gedachten over “Maandoverzicht | Augustus & September

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gelukkigdedertiende.nl.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Alle bestanden en/of foto's zijn eigendom van https://www.gelukkigdedertiende.nl. Het is niet toegestaan deze zonder toestemming te gebruiken.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht.

Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.

Save settings
Cookies settings
%d