Insta Shots #13 | December 2020

Leestijd: 2 minuten

Eerlijk? Ik heb even getwijfeld of ik door wilde gaan met de Insta Shots. Voor mijn gevoel maakte ik te weinig foto’s en veel van jullie volgen mij op Instagram zelf. Maar ik heb november al compleet overgeslagen en besloot dat december het voordeel van de twijfel krijgt. Maybe, it is the laste one…

https://www.instagram.com/p/CIgCstLjVqh/

Ik begon de maand met een nieuwe set gelnagels! Had wel zin in een vrolijk kleurtje.

https://www.instagram.com/p/CItRtXsDYGJ/

No words needed, denk ik? Haha, echt mijn hond is zó lui. Maar ik geniet van zijn lui-zijn.

https://www.instagram.com/p/CIuwZhqjYgW/

Ik was ook jarig in december! Op de 13e precies te zijn. Ik kreeg die dag van mijn ouders deze foto via de app. Ik vind hem echt geweldig! En zo zie je maar hoe erg ik vergroeid ben met mijn camera.

https://www.instagram.com/p/CI8tteYDWZ_/

Van mijn verjaardagsgeld kocht ik een diffuser. Ik wilde per se een mooie (sorry, de meeste vind ik dus echt heel lelijk…). Dat kostte ook wel wat. Maar heel erg blij mee!

https://www.instagram.com/p/CJBWip2Db8M/

Na mijn verjaardag was het tijd voor kerstnagels!

https://www.instagram.com/p/CJIeimCjeEE/

En was mijn lieve luie prulleke jarig! Hij is gewoon 11 jaar geworden. Heb hem die dag heerlijk vertroeteld.

https://www.instagram.com/p/CJTTQB7DZIn/

Deze foto maakte ik op eerste Kerstdag. Want bij kerst hoort natuurlijk ook weer een statige gezinsfoto 😛 Check, bij deze!

https://www.instagram.com/p/CJayxoBjppl/

Jep, weer nieuwe nagels. Speciaal voor oud en nieuw met een lekkere glitterlak. Love it! Oja, en de glitterlak (gellak) heb ik van de kerstman gehad op eerste Kerstdag.

Ik hoor graag van jullie in de comments of jullie deze terugkerende rubriek (nog) leuk vinden. Foto’s wil ik nog steeds delen, maar wellicht dat ik het in een ander jasje wil gaan steken. Ook omdat ik op mijn instagram account meer gedichten zal gaan delen dan privé foto’s. Let me know down below!

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gelukkigdedertiende.nl.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Alle bestanden en/of foto's zijn eigendom van https://www.gelukkigdedertiende.nl. Het is niet toegestaan deze zonder toestemming te gebruiken.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht.

Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.

Save settings
Cookies settings
%d