Even tijd voor een update! | Persoonlijk

Leestijd: 3 minuten
Daisy, Heart, Daisy Heart, Love, Heart Shaped, Romantic
Bron

De afgelopen tijd heb je hier op mijn blog veel gedichten voorbij zien komen. Echt een blog schrijven, dat kwam er niet van. Het ontbrak me een beetje van de inspiratie. En nu heb ik besloten weer de draad een beetje te gaan oppakken. Ik heb genoeg leuke concepten klaar staan, dus dat moet wel goedkomen.
Maar ik wil eerst beginnen met een persoonlijke (en algemene) update. Omdat het al zo lang geleden is dat ik een blog heb geschreven, heb ik een hoop te vertellen. Dus ik neem jullie eventjes mee in de afgelopen tijd.

4 muren die op je af komen
Ik zal de laatste zijn die er een geheim van maakt dat ik het moeilijk heb in deze tijd. Gelukkig niet elke dag, maar soms zak ik echt even in een dip. Dan komen de muren op mij af. Voor corona en voor de lockdown had ik al geen enorm grote wereld, maar deze is wel een stuk kleiner geworden. Ik merk ook dat ik me regelmatig terug wil trekken van bijvoorbeeld social media. Of het staat vol ellende over de hele situatie of vol met berichten alsof er niks aan de hand is. Ik heb wel het meeste moeite met alle berichten over de hele situatie. Het zuigt letterlijk mijn energie op. Ik ben dan ook gestopt met nieuws lezen (tenzij er écht belangrijke dingen zijn die je niet kunt missen, zoals de avondklok). Dat scheelt al best wat. Maar je ontkomt er gewoon niet aan. Zelf op LinkedIn lees ik zoveel over de maatregelen dat ik er echt moe van wordt en dit ook niet meer leuk vind.

Werk ligt stil
Ik ben niet de enige, en dat is een schrale troost, maar mijn fotoshoots liggen helaas compleet stil sinds deze lockdown. Wel te begrijpen. De mogelijkheden zijn zo klein. Je mag alleen nog fotoshoots doen met één huishouden en buiten. Veel steden verbieden het om een fotostudio te openen. Zo mag ik ook nu niet in de fotostudio aan de slag. Wat ik enorm jammer vind. Dat wilde ik juist dit jaar verder uitbreiden. De ene keer kan ik het wel handelen en ik weet dat het wel goed komt wanneer we weer mogen. Maar het is heel frustrerend om andere fotografen wel aan het werk te zien (ook met fotoshoots die eigenlijk niet kunnen). Terwijl jij je braaf aan de regels houdt.

Stil zitten zit er voor mij niet in
Maar wie mij langer kent weet dat ik niet zal stilzitten. Er is iets super leuks op mijn pad gekomen. Een nieuw project, wat zelfs ook iets met mijn fotografie te maken heeft. En met mijn gedichten. Eigenlijk heb ik dat te danken aan mijn vader, oma en een vriendin die me er op wezen dat ik er écht meer mee moest doen. In eerste instantie zou ik met die vriendin het gaan oppakken. Maar omdat het toch wel wat ingewikkeld lag, heb ik besloten dit bijna helemaal zelf te doen. Lekker vaag allemaal, maar ik vertel je wel dat ik het enorm spannend vind en MEGA excited ben!

Die gezondheid is ook wel een ding
Ook dit onderdeel kan ik helaas niet overslaan. Normaal gesproken ga ik ongeveer iedere 2 maanden naar mijn therapeute (aps therapie). Hierdoor blijf ik veel beter in balans, samen met mijn vitamine B12. Maar daar kan ik nu helaas niet naar toe. Ik merk gewoon dat mijn lichaam het zwaar heeft. De goede dagen zijn steeds minder. Ik heb dan ook pas geleden een enorm grote bus met magnesium vlokken aangeschaft. Hiermee kan ik het in elk geval verzachten. Maar ik kan niet wachten tot ik weer naar mijn therpeute mag en me dan weer écht helemaal lekker in mijn vel zit!

Q: Hoe is het nou met jou? Is het voor jou een beetje uit te houden? Of heb je eigenlijk weinig moeite met de situatie?

6 gedachten over “Even tijd voor een update! | Persoonlijk

  1. Wat vervelend dat je lichaam het zo moeilijk heeft. Mag je nu wel weer anar de therapeut nu de kapper ook weer open mag? Hier gaat het gelukkig goed.

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gelukkigdedertiende.nl.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Alle bestanden en/of foto's zijn eigendom van https://www.gelukkigdedertiende.nl. Het is niet toegestaan deze zonder toestemming te gebruiken.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht.

Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.

Save settings
Cookies settings
%d