maandoverzicht

In beeld #14 | Februari 2024

Ondanks die schrikkeldag deze maand, is de maand februari voorbij gevlogen. Ik had gehoopt dat ik veel foto’s had gemaakt en dat heb ik ook. Maar er is een overduidelijk thema ontstaan in mijn telefoon… Namelijk onze puppy Zoë.

Dus deze keer een kleine recap en een uitgebreide Pupdate. Al betwijfel ik me of jullie dat nou zo erg vinden. Laten we maar snel beginnen!

 • We begonnen de maand met een bruiloft. Bijzonder om bij de bruiloft van mij oom te mogen zijn. Het was een prachtige (maar wel koude) dag.
 • Eindelijk een lijst gevonden voor deze diamond paiting die al eventjes in de kast lag te wachten om opgehangen te worden.
 • Ondertussen ook al begonnen aan een andere en hele vrolijke diamond painting met vierkante steentjes. Gestaag kom ik beetje bij beetje verder.
 • We hadden nog een leuke dag, namelijk de dag dat mijn schoonvader met pensioen ging. Hij was buschauffeur en mochten mee met zijn laatste rit. Het was voor mij enorm lang geleden dat ik in een bus had gezeten. Ik verbaasde me er over hoe niet sociaal de passagiers tegenwoordig zijn. Kleine moeite om even gedag te zeggen tegen de chauffeur, zou je zeggen…
 • Ik schreef ook weer een paar gedichtjes, waarvan ik deze ook hier op mijn blog deelde.
 • Met Valentijnsdag sturen collega’s onder elkaar een anonieme brief om even een collega in het zonnetje te zetten. Ook deze keer had ik weer een roze envelop met een lieve boodschap!
 • Je kan niet genoeg speeltjes hebben voor je puppy. Ik kwam onder andere deze tegen en die ging mee. Het is een groot succes. Helemaal dol is ze ermee!
 • En ik pakte mijn vilt hobby weer even op en maakte dit Griekse huisje. De omgeving ga ik ook nog maken en dan ga ik een soort stolpje maken waar ‘ie in komt. Hopelijk wordt het net zo leuk als in mijn hoofd!
 • De cavia’s werden door mijn moeder verwend met paprika. Dat vonden ze natuurlijk erg vervelend!
 • We hebben twee kamer logischer ingedeeld. Één kamer is nu echt een werkkamer met enorm veel kastruimte en de andere kamer is deze, de logeerkamer waar ik ook mijn make-up hoekje heb. Deze spiegel hadden we hier net opgehangen om er nog meer een gezelliger hoekje van te maken. Hoewel ik niet zoveel make-up doe, vind ik zo’n hoekje wel fijn.

❤ (P)update ❤

Zoals beloofd een uitgebreide pupdate. Ze doet het erg goed! Neemt regelmatig een stok mee naar huis. Ze vind het heerlijk om te wandelen en nieuwe routes zijn helemaal fantastisch. Hoewel ze natuurlijk nog niet zo ver kan en mag lopen, probeer ik regelmatig even een ander stukje in de wijk te lopen. Dat vind ze erg leuk. Ze houd ook erg van spelen, maar misschien nog meer van knuffelen en bij je op de bank liggen.

Daarnaast zijn we natuurlijk druk met de puppycursus. We trainen heel wat af met haar. Maar sommige dingen vind ze nog lastig. Of spannend. Zo ben ik al een paar keer naar het centrum geweest en een winkelcentrum. Even vind ze het spannend, maar ze ontdooid wel. Ook kan ze al aardig op tafel kijken. We kunnen dus geen eten zonder beheer achterlaten😜.

En ik was haar ook een keertje kwijt in huis. Ik maar roepen en roepen. Geen Zoë… Tot ik naar de gang liep, zat mevrouw vrij hoog op de trap. Ze durfde natuurlijk niet zelf naar beneden. Gelukkig is ze er sindsdien ook niet meer op geweest. Volgens mij was het toch iets te spannend😅.

Blogartikelen van de afgelopen maand

Deze blogartikelen kwamen afgelopen maand online:

Wat was het leukste wat je hebt gedaan in februari?


Ontdek meer van Gelukkigdedertiende.nl

Abonneer je om de nieuwste berichten naar je e-mail te laten verzenden.

8 Comments

 1. Je hebt je niet verveeld in Februari, zo te zien. En wat een schatje is Zoë!

  1. Nee hoor, vervelen zit er niet in haha! 😀

 2. Heerlijk zo’n hond die van knuffelen houdt.
  Ik vind de flamingo diamond painting echt zo mooi!

  1. Ja echt zo fijn om weer een knuffel in huis te hebben❤️ Dankjewel!

 3. Dat was een fijne maand. En Zoë, wat is ze leuk ♥️.

  1. Ja, ze is echt een droppie🥰

 4. Zag er leuk uit.

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.