maandoverzicht

In beeld #6 | Juni

Juli begint regenachtig, maar we mogen volgens mij helemaal niet klagen. De afgelopen maand heb ik behoorlijk veel tijd gespendeerd in de tuin. Daardoor heb ik ook niet enorm veel foto’s gemaakt. Toch heb ik mijn best gedaan er weer een leuk maandoverzicht van te maken. Ben je benieuwd wat ik verder nog heb gedaan? Lees dan verder!

 • Ik begon de maand met een nieuwe set gelnagels. Het zat er heel erg netjes op. Helemaal trots was ik! Toch liet het snel los. Een issue wat ik al eventjes heb.
 • Ik maakte een ritje achterop de motor bij mijn vader. Het was een frisse dag, maar toch gezellig. En deze lunch was heerlijk!
 • De dames waren helemaal blij met een schone kooi en deze wilgenrol met hooi.
 • Ze kropen er ook gerust in. Dat was een schattig en grappig gezicht ❤
 • Hier in de wijk stond het vol met wilde bloemen. Zo mooi! Ik moest er even met mijn camera op uit. Weer een paar mooie foto’s rijker 😊
 • De gelnagels bleven niet zo denderend lang zitten, dus het was alweer tijd voor een nieuwe. Ook deze bleef niet geweldig zitten. Inmiddels kan ik de conclusie trekken dat waarschijnlijk mijn lamp niet goed meer is. Een nieuwe is gelukkig onderweg!
 • Dat lezen had ik echt goed te pakken. Ik vind dat dus heerlijk om in de tuin een boek te lezen. Maar ja, mijn boek was uit en ik was toe aan een nieuw boek. Dus ik las dit boek heel snel uit. Binnenkort komt er een recensie van online.
 • Met een lief vriendinnetje ging ik samen lunchen bij een nieuw tentje in het dorp. We hadden alleen heel erg keuzestress en besloten daarom allerlei borrelhapjes te laten komen. Het was super lekker, maar wel een beetje veel.
 • Via een winactie won ik dit leuke puppypakket. Dat komt natuurlijk enorm goed uit als we straks een pup in huis hebben!
 • Even knuffelen met Dropje ❤
 • Mijn geduld werd wel op de proef gesteld, maar na lang wachten kwam de kapster langs. Ik moest namelijk helaas overstappen naar een andere kapster. Gelukkig kwam mijn vorige kapster (die dus voor de kapster waarbij ik niet terecht kon) nu aan huis. Daar was ik heel blij mee! Er ging een flink stuk af en ik wilde highlights voor een zomerse look. Ik ben er blij mee!

Wat was het leukst aan jouw Juni?


Ontdek meer van Gelukkigdedertiende.nl

Abonneer je om de nieuwste berichten naar je e-mail te laten verzenden.

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.