Algemeen

Gewoon even kletsen! | Kletsblog #5

Leestijd: 3 minuten

Terwijl sommige blogs een zomerrooster of zelfs stop hanteren, moet ik daar zelf niet aan denken. Sterker nog, de inspiratie vloeit eindelijk weer een beetje. Dat is een lange tijd anders geweest. Alsof ik uit mijn blog-winterslaap kom.

Hoewel ik nu niet een direct onderwerp had, had ik wel enorm veel zin om te gaan schrijven. Ik wist even niet goed wat. Maar ineens bedacht ik me dat ik mijn gedachten wel eens kon opschrijven in een nieuwe kletsblog. Aangezien dat toch alweer ff geleden is, komt dat weer mooi uit.

Eindelijk zomer!

Oh, jongens… Ik ben zo blij met de zomer. Of eigenlijk met de droogte. Want nu heb ik niet zoveel klachten meer. En dat is heel fijn. Misschien wel minder fijn voor de natuur. Maar ik vind dat ik hier ook wel even egoïstisch en blij over mag zijn.

Nou moet ik wel zeggen dat de hitte (die gelukkig vandaag klaar is) ook wel lang genoeg geduurd heeft. Vroeger (als in: voor ik werkte) vond ik het allemaal wel prima. Ik hing wat in de tuin en deed mijn ding. Maar nu ik werk is dat toch wel even anders. Nu pas heb ik door hoe loom je wordt en hoe lastig het dan is om te werken.

Over werken gesproken

Nu we het toch even over werken hebben. Ik werk alweer 10 (!!!) maanden bij mijn huidige werkplek. Holy… Het is gewoon raar, want ik heb nog nooit ergens langer kunnen werken/gewerkt. Ik vind dat dus toch best wel een mijlpaal. Over 2 maanden zit ik er dus alweer een jaar. Hoewel niet een jaar onder contract, maar ik ben al wel een jaar daar aan het werk.

Misschien moet ik je even bijpraten. Ik heb eerst 4 maanden proeftijd gehad, voor ik een contract kreeg. Ik heb namelijk hulp gehad bij het vinden van mijn huidige baan via een overheidsinstantie. Heel fijn dat ik deze hulp heb gehad, want anders had ik het wellicht niet zo lang volgehouden.

Gelukkig de Dertiende 1 jaar!

Vroeger besteedde ik er altijd veel aandacht aan. Maar nu doe ik dat even tussen neus en lippen door. Mijn blog bestaat inmiddels alweer (bijna) 1 jaar. Lange volgers weten inmiddels dat ik langer dan 1 jaar blog. Ik heb vele blognamen gehad. Vaak miste ik uiteindelijk de connectie met mijn naam. Maar deze bevalt me enorm goed!

“Ik wilde het eigenlijk nog even stilhouden…”

Vakantieplannen

De zomervakantie staat praktisch voor de deur en vele zullen al plannen hebben. Wij inmiddels ook. We hebben een chaotische tijd achter de rug, maar onze vakantie is inmiddels geboekt. Door de onrustige tijd, hebben we besloten even dichter bij huis te blijven. Eerst was dat Duitsland, maar uiteindelijk toch besloten om in Nederland er op uit te gaan. En als het mooi weer is, is dat ook zeker niet erg. We hebben een week centerparcs en een week in een hotel. Dus ik denk dat het hoe dan ook wel goed komt. We hebben er in elk geval al veel zin in!

Hier kan ik mijn mond niet meer over houden

Dit kopje maakt je waarschijnlijk meteen nieuwsgierig. Ik wilde het eigenlijk stil houden tot ik er 100% zeker van was dat… Dat wat? Dat er een puppy in het toekomstige nest zou zitten! Ja! We staan op de lijst voor een puppy. We gaan weer voor een maltezer en we kijken er al zo erg naar uit.

Ons geduld wordt al wel op de proef gesteld, maar goed de hondjes zijn dan ook geen fabriek. Dus we wachten geduldig af. Met een beetje geluk hebben we komende winter weer een nieuw hondenvriendinnetje in ons leven. Duim je voor ons?🤞

Natuurlijk kun je dan ook tegen die tijd heel wat artikelen verwachten over honden en puppy’s. Ik heb al genoeg ideeën in mijn concepten staan.

6 gedachten over “Gewoon even kletsen! | Kletsblog #5

  1. O, wat leuk! Een puppy, zo lief. Ik ben heel benieuwd naar al je verhalen over jullie nieuwe huisdier. Fijn ook dat de vakantie geboekt is en als het in NL mooi weer is dan hoef je helemaal niet ver weg. Geniet ervan!

    1. Jaaa die verhalen komen zeker. Maar ik wacht nog even tot we meer zekerheid hebben. Al hoop ik de puppy nu nog meer te manifesteren zo haha 😀 Nederland is ook gewoon heel leuk. Hebben we ook al meerdere keren gedaan. Tis alleen anders dan een echte zonvakantie, maar dat is dan maar zo 🙂 Je kan niet altijd alles hebben, toch?

    1. Ja leuk he! Nu nog even geduld hebben… Maar dat komt wel goed. Ik ben flink aan het aftellen 🙂 Super fijn inderdaad waar ik nu werk. Ik zal niet klagen.

  2. Is je blog alweer 1 jaar joh? gefeliciteerd. Is je vakantie in CP al geweest?!
    En nogmaals, zo tof hoor als vooruitzicht een hondje. <3 Ik wil spam foto's zien tegen die tijd haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gelukkigdedertiende.nl.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Alle bestanden en/of foto's zijn eigendom van https://www.gelukkigdedertiende.nl. Het is niet toegestaan deze zonder toestemming te gebruiken.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht.

Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.

Save settings
Cookies settings

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

%d bloggers liken dit: