maandoverzicht

In beeld #12 | December

Twintigvierentwintig is pas een paar dagen oud, maar toch ga ik graag even terugblikken op de maand december. Ik schrok eigenlijk hoe bar weinig verschillende foto’s ik had gemaakt. Eigenlijk staat mijn telefoon voor de maand december alleen maar vol met foto’s van ons hondje. Dus het wordt een korte en snelle terugblik op afgelopen december. Here we go!

  • Deze maand ben ik eindelijk weer begonnen met werken. Maar begin van de maand had ik nog veel knuffels nodig van o.a. Dotje. Gelukkig vond ze dat helemaal niet erg!
  • Paar dagen voor kerst mochten we voor de eerste keer bij de pupjes gaan kijken. Hier waren ze bijna 5 weken oud. We mochten ze nog niet aanraken omdat ze nog niet ingeënt waren. Ik zeg eerlijk, dat was best moeilijk met die schattige koppies. Maar gelukkig mochten we al snel terug!
  • We vierden kerst bij mijn schoonouders met cadeautjes en mijn ouders kwamen bij ons thuis. De kerstdagen waren gezellig, maar gelukkig wel rustig.
  • En op de laatste dag van 2023 mochten we weer naar de puppies. Dit keer was het een super belangrijk moment. We mochten namelijk een pupje gaan uitkiezen. Ik vond het enorm spannend en zag er ook een beetje tegenop. Want ze zijn allemaal super schattig natuurlijk. Maar deze dame koos ons uit. Het was een fantastisch moment. Ze kam vrij snel naar ons toe en wilde spelen en we keren kusjes. Het voelde als een schot in de roos. Dus aangenaam kennis te maken met ons hondje Zoë!

Ontdek meer van Gelukkigdedertiende.nl

Abonneer je om de nieuwste berichten naar je e-mail te laten verzenden.

3 Comments

  1. Joehoe jullie hebben een puppy mogen uitkiezen!! Fijn dat de Kerst gezellig was.

    1. Leuk he!!! <3 <3 <3

  2. Leuk om zo met je mee te kijken ♥️

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.