Algemeen

In beeld #18 | Juni 2024

Ik ga proberen het niet over het weer te hebben deze keer. Daar hebben we het al vaak genoeg over gehad. Afgelopen maand ben ik in elk geval veel aan de knutsel geweest, meerdere keren uiteten en pakte ik een terrasje met een lieve vriendin! Kijk je mee?

 • Laten we de maand maar eens goed beginnen met een nieuw album om te gaan scrapbooken! Daar bleef het overigens niet bij. Ik ben deze maand helemaal los gegaan op het kopen van papiertjes, stickers enzovoorts. Wat een heerlijke hobby!
 • Ook gingen we meerdere keren uiteten. Dit was de eerste keer deze maand. En ook de enige keer dat ik er een foto van heb gemaakt. We waren bij de Griek te vinden (en de andere keren overigens ook), jummm!
 • Als ik terug kom van werk word ik helemaal plat geknuffeld door deze… ❤
 • Nog een hobby die door mijn nieuwe hobby, scrapbooking, een beetje was verslonst heb ik weer opgepakt. Momenteel vooral zin in veel kleurtjes, dus nu is deze regelmatig aan de beurt om weer een stukje te plakken.
 • Het voordeel van het hebben van een hondje is dat je ook ’s avonds rondjes moet lopen. Een cadeautje als je dit soort luchten mag zien!
 • Mij zal je niet snel alcohol zien drinken. En als je dit zo bekijkt, zou je kunnen denken dat het sinaasappelsap is. Bijna goed! Ik had er ook een lekkere scheut passoa bij gedaan. Wie kent dat nog, passoa jus? Ik heb het weer herontdekt!
 • De zon wist ons eind van de maand gelukkig ook te vinden! En dat vind ik fijn. Ik ging lekker de tuin in met een boek.
 • En als de zon schijnt, dan is het een goed excuus om een jurkje aan te trekken naar het werk. Maar de airco deed het daar toch wel iets te goed. Dus de volgende keer een lange broek, haha!
 • Tijd om mijn ‘melkflessen’ een kleurtje te geven. Voor mijn doen was ik echt wit… En over die zon gesproken… Daar schreef ik nog een leuk artikel over!
 • Ik had afgesproken met deze lieve vriendin. In eerste instantie gewoon bij mij thuis. Maar het weer vroeg er om, om een terrasje te gaan pakken. Dus we stapten op de fiets richting de terrasjes en hebben daar heerlijk een aantal uur zitten kletsen onder het genot van een drankje en een kaasplankje.
 • Ik vind hortensia’s zo mooi! Deze kreeg ik een of twee jaar terug van iemand die bij mij wat gratis mocht komen ophalen via een facebook advertentie. Deze wordt elk jaar weer mooier!
 • Samen painten is wel zo gezellig natuurlijk.

❤ (P)update ❤

Dan is het nu tijd om het over ons hondenkind te gaan hebben. Ze is al hard op weg om geen pup meer te zijn met haar 7 maanden. Het is zo cliché als maar kan, maar de tijd gaat zo snel. Heel soms verlang ik nog naar dat kleine frummeltje ❤. Ze is nog steeds klein van stuk en ze zal ook klein blijven (lekker handzaam ook). Haar moeder en vader waren ook niet zo groot.

We zijn klaar met de puppycursus. Daar zijn we toch wel blij mee. We waren er ook wel klaar mee en Zoë ook. Met al die hondjes vond ze het ook niet leuk en te druk en ze was vaak overprikkeld van al die drukke honden op het veld. Het trainen gaat natuurlijk gewoon door thuis en dat gaat eigenlijk veel beter!

Ook de eerste vakantie met haar was een succes. Daar schreef ik nog een uitgebreid artikel over. Fijn dat dat met haar ook mogelijk is! En wat ook fijn is, is dat we nu beginnen te merken dat ze ouder wordt. Dat klinkt vrij tegenstrijdig met wat ik eerder hier schreef. Maar het kleine frummeltje mis ik zeker. Alleen ik ben wel blij dat ze iets minder druk begint te worden. Ze lijkt/leek wel onvermoeibaar…

Gelukkig vind ze het ook heerlijk om buiten te zijn. Dus als ik naar buiten wil, dan gaat ze graag mee. Super gezellig met z’n tweetjes of drietjes in de tuin.


Het was al met al een fijne maand. Maar ik ben wel toe aan een nieuwe maand. Een maand die begint zonder een vaste baan. Een beetje gek is dat wel. Maar hopelijk komt er snel wat tofs op mijn pad! Hoe was jouw maand?


Ontdek meer van Gelukkigdedertiende.nl

Abonneer je om de nieuwste berichten naar je e-mail te laten verzenden.

10 Comments

 1. Mooie foto’s en momenten! En leuk, zo’n (p)update op het einde 😀

  1. Ja, elke maand tot ze een jaar is schrijf ik een (p)update 😀

 2. Haha passoa jus heb ik met de jaarwisseling nog gedronken. Echt jeugdsentiment!
  Leuk dat je zo enthousiast met scrapbooking bezig bent.

 3. Heerlijk passoa jus, dat is echt nostalgie

 4. Bink mijn hond die doe dat ook steeds, hij zit dan te wachten tot ik thuis kom en dan is het grote liefde. O, beging al super mooi te worden de diamond painting.

  1. Dankje! Jouw painting was ook mooi 🙂

   1. Bedankt, ben nu met onderleggers bezig

    1. Ook leuk! Ben benieuwd 🙂

 5. Fijne maand, op naar Juli. Hopelijk met een beetje beter weer want het is nog niet veel die eerste week van Juli :’) Gelukkig toen we Noa zijn verjaardag vierde (eind Juni( was het dat weekend droog en redelijk weer..

  1. Ik hoop ook dat het wat beter wordt qua weer inderdaad. Het is meer herfst…

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.