Algemeen

Wat wil ik deze zomer doen?

Officieel is het al even zomer. Toch heb ik dat gevoel niet. Maar ik geloof dat dat niet zo gek is. Voor de lente maakte ik ook een klein lijstje. Alleen een terugblik heeft niet veel nut. Ik kan werkelijk maar één ding afstrepen, maar dat is vooral omdat het iets is wat in weer en wind moet. Zoë uitlaten…
Dus nieuwe ronde… Exact. Laten we maar met frisse moed beginnen aan een nieuw en zomers lijstje!

Genieten in de tuin

Deze stond ook in het lijstje voor de lente. Ik wil geen oude koeien uit de sloot halen, maar je begrijpt vast dat dit punt niet was gelukt. Daarom verdient hij wederom een plekje in mijn lijstje. Ik hou ervan om buiten te zijn. Lekker op mijn bankje in de tuin met een boek. Mij hoor je niet meer!

pink and yellow flowers in bloom
Photo by Pixabay on Pexels.com

Boeken lezen

Om gelijk een vervolg te geven aan het bovenstaande punt; boeken lezen. En dan zeker bij voorkeur in de tuin. Op de één of andere manier leest het daar het lekkerste (of aan het strand of zwembad, maar die heb ik niet in de buurt). Ik heb zoveel boeken die ik nog wil lezen. Mijn leeslijst wordt als maar langer. Er is geen houden aan. Ik verwacht ook niet dat ik het ga inhalen, maar het zou leuk zijn als ik wat van die boeken kan gaan lezen.

Elektrische bbq kopen en gebruiken

Een paar jaar geleden deden we onze barbecue weg. Het was een barbecue met kolen en eigenlijk gebruikten we het alleen als er mensen ook daadwerkelijk kwamen barbecueën. Maar dus nooit samen. Te groot, duurt te lang voor die paar stukjes vlees die je met z’n tweeën eet. Dus we besloten hem weg te doen. Ik had toen al de wens voor een elektrische barbecue. Maar het is er nog niet van gekomen. Hopelijk is het vaak genoeg weer voor de barbecue, zodat we ook zo’n ding kunnen gaan aanschaffen.

Newborn/gezinsshoot

Mijn beste vriendin is momenteel hoogzwanger. Een zwangerschapsshoot hebben we er al op zitten. Maar een shoot als de kleine is geboren met het hele gezin, dat wilde ze ook wel graag. En ik ben natuurlijk niet te flauw. Dus dat wil ik heel graag doen. Dus hopelijk kunnen we dat vrij snel na de bevalling plannen.

selective focus photography of woman holding dslr camera
Photo by Andre Furtado on Pexels.com

Meer fotograferen

Ook even een aanvulling op het punt hierboven. Ik wil namelijk sowieso meer fotograferen. Bloemetjes, bijtjes, straatbeeld en ga zo maar door. Helemaal zin om op pad te gaan! Alleen moet ik nog even iemand vinden die het leuk vind om mee te gaan. Dat is wel zo gezellig 🙂


Nu heb ik vertelt wat ik graag wil deze zomer. Maar ik ben ook wel heel erg benieuwd naar jouw plannen! Laat ze gerust weten in de reacties 🙂


Ontdek meer van Gelukkigdedertiende.nl

Abonneer je om de nieuwste berichten naar je e-mail te laten verzenden.

14 Comments

 1. Wat leuke dingen dat je nog wil doen in de zomer.
  Heel begrijpelijk, is nog niet echt zomer weer geweest.
  Ik zelf geniet er ook steeds van om in de tuin te zitten en een boek te lezen.

  1. Ja hopelijk komt de zomer nog!

 2. Leuke plannen! Ik heb ook ontzettend zin in de zomer en vooral de zomervakantie die voor de deur staat 😉 Mijn lijstje met plannen komt toevallig volgende week online 😉

  1. Ik ben benieuwd naar jouw lijstje. Ga ‘m zeker lezen! 😀

 3. Ontzettend leuk dat je een new born shoot mag doen voor je vriendin! Ik hoop met je mee dat wel veel meer buiten kunnen zitten in de zomer.

  1. Hoe meer mensen mee doen met hopen en duimen, hoe meer kans op de zon? Hoop ik dan…

 4. Leuke lijst! Hopelijk kan je alles aan het einde van de zomer afstrepen 🙂

 5. Fijne zomer gewenst! En hopelijk lukt het om wat dingen te doen. Vooral het fotograferen, daar kijk ik persoonlijk ook zelf heel hard naar uit om te doen 🙂 Ik probeer de momenten te nemen die ik krijg, want volgens mij gaat het er niet beter op worden deze zomer, hihi.

  1. Jij ook een fijne zomer! Hopelijk kun je tussendoor nog wat fotograferen :)🤞

 6. Wat meer lezen zou ik deze zomer ook wel willen doen! Genoeg boeken op de lijst, nu nog de tijd en rust vinden :’ )
  Hoop dat je er een boel kunt afstrepen!

  1. Hoop dat je de tijd en ook de rust krijgt om je boekenlijst wat te laten krimpen!

 7. Fijne plannen. Hopelijk zit het weer mee 🙈.

  1. Ja, das nog een mogelijke kink in de kabel he, haha. Ik hoop het ook!

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.