Hier kan ik niet zonder

Leestijd: 2 minuten
Klee, Lucky Clover, Luck, Lucky Charm, Green, Shamrocks
Bron

Waar kan jij niet zonder? En dat hoeft niet per se materialistisch te zijn natuurlijk. Al is dat wel het eerste waar je aan denkt. In dit artikel vertel ik over de ‘dingen’ waar ik niet zonder kan. Wat zou jij denken waar ik niet zonder kan? Je leest het natuurlijk verder in dit artikel!

Ik kan niet zonder…

Telefoon
En toch ook weer wel. Op vakantie kan ik namelijk prima zonder. Dan kom ik ook echt helemaal tot rust. Gek genoeg wanneer ik geen vakantie heb, kan ik er maar moeilijk afstand van doen.

Zon
Ik ben echt een zonaanbidder. Ik voel me ook veel beter in de lente en zomer, dan in de winter. De zon is echt mijn medicijn. Of nou ja, één van de medicijnen die goed voor mij werken. Het liefst zou ik emigreren naar een plek waar (bijna) altijd de zon schijnt. Maar geld is dan helaas toch wel een dingetje.

Vriendinnen
Zeker ook in deze tijd ben ik enorm blij met de lieve vriendinnen die ik heb. Die me op de been houden. Mij een leuke dag bezorgen. Mij steunen in alles wat ik doe. Ja, ik denk dat ik wel geluk heb met deze lieve meiden. Ik zou ook echt niet zonder ze kunnen of willen.

Budgie
Natuurlijk kan ik ook niet zonder mijn hondje Budgie. Maar zeg nou zelf, als je dit lieve snoetje ziet wil je toch ook eigenlijk niet zonder? En hij gaat nog best wel eens logeren bij ‘opa en oma’. Maar stiekem mis ik hem dan toch wel.

https://www.instagram.com/p/CLWctNMjDSQ/

Hobby’s
Waar ben ik zonder hobby’s? Ik heb werkelijk geen idee. Ik denk dat ik dan in een hoekje ga zitten kniezen en vervelen. Ik kan me ook bijna niet voorstellen dat iemand geen hobby’s heeft. En toch zijn ze er! Maar mijn hobby’s zijn bijna heilig.

Mijn man
Ik ga nog even het grootste cliché der clichés er in gooien. Maar ik mag mijn man in dit rijtje natuurlijk ook niet vergeten. Mijn steun, mijn rots in de branding, mijn knuffelbeer, mijn maatje. De persoon waarmee ik mijn leven mag delen. Waarmee ik mooie momenten beleef.

Mijn trotse ouders
Nog eentje hoor, ik blijf heel even lekker in de clichés hangen. Maar zonder mijn trotse ouders was ik wellicht ook niet waar ik nu zou zijn. Ze hebben mij niet alleen op de wereld gezet, maar ook van mij een mens gemaakt met normen, waarden. Mij laten groeien en de wereld laten zien.

Gezelligheid
Gezelligheid, iets wat niet tastbaar is. Maar wel iets waar ik zeker niet zonder kan. Iets wat in deze tijd juist heel schaars is. En zeker nu is elk klein beetje gezelligheid zoveel meer waard dan ooit te voren. Je waardeert nog meer de gezellige mensen om je heen. De fijne gesprekken en de Netflix-avondjes op de bank met je geliefde.

Q: Waar kan jij niet zonder? Ik ben echt super benieuwd!

5 gedachten over “Hier kan ik niet zonder

  1. Leuk om je lijstje zo te lezen!
    Ik kan niet zonder M. Ayla en uiteraard Noa. Maar ook kan ik niet zonder boeken, skaten, wandelen/natuur, thee, chocolade, series/films… Eigenlijk al m’n hobby’s. En uiteraard is het online gebeuren/telefoon ook iets wat ik erg fijn vind.

    PS: Ik zal je nog even appen van de week met blogs. Niet vergeten; beetje druk gehad met werk & Noa 🙂

  2. Er is niets mis met clichés, integendeel! Ik kan ook niet zonder mijn man en mijn kindje. Verder zou ik het moeilijk hebben zonder computer en eigenlijk ook wel mijn telefoon. Verder ben ik best een gemakkelijk mens, denk ik. 🙂

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gelukkigdedertiende.nl.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Alle bestanden en/of foto's zijn eigendom van https://www.gelukkigdedertiende.nl. Het is niet toegestaan deze zonder toestemming te gebruiken.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht.

Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.

Save settings
Cookies settings
%d