Algemeen, Persoonlijk

Dit wil ik graag in mijn glazenbol zien…

In een glazenbol kunnen kijken, soms zou dat wel eens handig zijn. Maar ik weet niet of ik dat nou echt altijd zou willen. Soms is het ook gewoon goed om verrast te worden door het leven. Maar als ik die glazenbol zou hebben, dan zou ik dit wel willen zien…

Meer tijd met vriendin

Als ik de tijd even een paar jaar mag terugspoelen, dan had ik graag geweten dat mijn ene beste vriendin niet zo lang te leven had. Dan had ik veel meer met haar willen afspreken. Niet dat het gemis dan minder zou worden, maar dan had ik misschien meer tijd gehad of bewuster geweest om nog meer herinneringen te maken.

close up photo of a white dog near flowers
Photo by Denniz Futalan on Pexels.com

Komt er echt een puppy?

Ik schreeuw het nog niet van de daken, want ik ben een beetje bang voor een teleurstelling. Maar wij wachten op een puppy. Als het goed is, is het teefje nu in verwachting. Maar het blijft nog spannend tot en met de geboorte. Het is maar de vraag of er genoeg pups geboren worden en ook nog van het geslacht van onze keuze. Eigenlijk zou ik wel in mijn glazenbol willen zien of onze wens snel uitkomt. Ik kan namelijk eigenlijk helemaal niet meer wachten!

Hoe zit ik er over 5 jaar bij?

Aan de ene kant zou ik me bij deze vraag willen laten verrassen. Aan de andere kant ben ik vrij nieuwsgierig. Dus toch zou ik globaal wel willen weten waar ik ongeveer sta over 5 jaar. Wonen we dan nog steeds zo fijn in ons huis? Welke vakanties hebben we allemaal gehad? Tegen die tijd zijn we ook al 10 jaar getrouwd…

Welke auto rijd ik?

Over 5 jaar is mijn privélease afgelopen en moet ik afscheid nemen van mijn fiat 500. Hoewel het echt mijn droomauto is, ga ik tegen die tijd hem niet overnemen. Dat is te duur en daarnaast wil ik ook geen privélease meer. Ik wil dan een autootje kopen. Maar wat voor één? Ik heb nog geen idee! Heel erg benieuwd welk scheurijzer me dan van a naar b mag brengen.

Zou jij in een glazenbol willen kijken? En zo ja, wat zou jij willen zien?


Ontdek meer van Gelukkigdedertiende.nl

Abonneer je om de nieuwste berichten naar je e-mail te laten verzenden.

9 Comments

 1. Wat u zegt. Ja en nee.

  1. Ik ben wel benieuwd wat je dan wel zou willen zien?

 2. Wat een leuk artikel! Pfff… ik zou echt niet weten of ik zou willen weten hoe mijn leven eruit ziet over vijf jaar. Veel te spannend.

  1. Dankjewel! Ik snap het hoor. Misschien ook maar goed dat je het nu nog niet weet…

 3. Begrijpelijk dat je naar deze dingen uitkijkt en graag zou willen weten hoe het zich uitpakt.
  Ook heel begrijpelijk dat je nog veel meer tijd met je vriendin had willen doorbrengen. <3
  Originele blog! 🙂

  1. Dankjewel voor je lieve complimentje! Ik probeer altijd zo origineel mogelijk te blijven. Al is dat wel een uitdaging 😀

 4. Heel eerlijk? Nee ik zou zeker geen glazenbol willen hebben.

 5. Leuk om te lezen en dat je meer tijd met je vriendin had willen doorbrengen snap ik helemaal.
  Ik zou geen glazenbol willen hebben, ik laat me liever verrassen door het leven.

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.