Dit wil ik graag in mijn glazenbol zien…

Leestijd: 2 minuten

In een glazenbol kunnen kijken, soms zou dat wel eens handig zijn. Maar ik weet niet of ik dat nou echt altijd zou willen. Soms is het ook gewoon goed om verrast te worden door het leven. Maar als ik die glazenbol zou hebben, dan zou ik dit wel willen zien…

Meer tijd met vriendin

Als ik de tijd even een paar jaar mag terugspoelen, dan had ik graag geweten dat mijn ene beste vriendin niet zo lang te leven had. Dan had ik veel meer met haar willen afspreken. Niet dat het gemis dan minder zou worden, maar dan had ik misschien meer tijd gehad of bewuster geweest om nog meer herinneringen te maken.

close up photo of a white dog near flowers
Photo by Denniz Futalan on Pexels.com

Komt er echt een puppy?

Ik schreeuw het nog niet van de daken, want ik ben een beetje bang voor een teleurstelling. Maar wij wachten op een puppy. Als het goed is, is het teefje nu in verwachting. Maar het blijft nog spannend tot en met de geboorte. Het is maar de vraag of er genoeg pups geboren worden en ook nog van het geslacht van onze keuze. Eigenlijk zou ik wel in mijn glazenbol willen zien of onze wens snel uitkomt. Ik kan namelijk eigenlijk helemaal niet meer wachten!

Hoe zit ik er over 5 jaar bij?

Aan de ene kant zou ik me bij deze vraag willen laten verrassen. Aan de andere kant ben ik vrij nieuwsgierig. Dus toch zou ik globaal wel willen weten waar ik ongeveer sta over 5 jaar. Wonen we dan nog steeds zo fijn in ons huis? Welke vakanties hebben we allemaal gehad? Tegen die tijd zijn we ook al 10 jaar getrouwd…

Welke auto rijd ik?

Over 5 jaar is mijn privélease afgelopen en moet ik afscheid nemen van mijn fiat 500. Hoewel het echt mijn droomauto is, ga ik tegen die tijd hem niet overnemen. Dat is te duur en daarnaast wil ik ook geen privélease meer. Ik wil dan een autootje kopen. Maar wat voor één? Ik heb nog geen idee! Heel erg benieuwd welk scheurijzer me dan van a naar b mag brengen.

Zou jij in een glazenbol willen kijken? En zo ja, wat zou jij willen zien?

9 gedachten over “Dit wil ik graag in mijn glazenbol zien…

  1. Leuk om te lezen en dat je meer tijd met je vriendin had willen doorbrengen snap ik helemaal.
    Ik zou geen glazenbol willen hebben, ik laat me liever verrassen door het leven.

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gelukkigdedertiende.nl.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Alle bestanden en/of foto's zijn eigendom van https://www.gelukkigdedertiende.nl. Het is niet toegestaan deze zonder toestemming te gebruiken.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht.

Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.

Save settings
Cookies settings
%d