Gastblog

Gezocht: Gastblogger!

gastblogger

Ik blog ongeveer 5 jaar op dit domein. 5 jaar alweer! Dat is eigenlijk best een feestje waard zou je zeggen? Maar ik heb eigenlijk niet echt tijd voor een feestje. Mijn werk kost me gewoon meer energie dan ik dacht, waardoor ik mijn blog een beetje verwaarloos. Ik heb hier ook al lang over nagedacht en over gedubd, maar ik heb toch de knoop doorgehakt! Ik zoek een gastblogger, en wie weet ben jij dat wel! 🙂

Waarom wil ik een gastblogger?

Nou de reden staat hierboven eigenlijk al kort. Mijn werk kost me meer energie dan gedacht. En ik ben eerlijk als ik zeg dat ik mijn werk wel het belangrijkste vind. Aangezien ik daarmee brood op de plank krijg en dit is gewoon mijn hobby. Maar ik vind het leuk als er meer verschillende onderwerpen aan bod komen. Dit kun je natuurlijk prima doen door een gastblogger in te schakelen. Ik heb nog gedacht aan een wisselende gastblogger. Maar dat vind ik gewoon niet zo handig om dan duidelijke afspraken mee te kunnen maken.

Wat zoek ik in jou als gastblogger?

In eerste instantie heb ik het idee om de gastblogger in spé één artikel per maand te laten schrijven en plaatsen. Dit ook om allebei te kijken hoe het gaat en wat we er beiden van vinden. Zo kunnen we na een tijdje bekijken of we de frequentie willen ophogen of niet. Daarnaast heb ik natuurlijk een persoonlijk lifestyle blog. Tja, geef het beestje maar een naampje. Ik blog eigenlijk vooral over mijn leven en bijna alles wat ik leuk vind. Nu ben ik niet zo goed met make-up en fashion bijvoorbeeld. Maar ik vind het wel heel erg leuk. Overigens is dit geen must hoor, mijn enige must is, is dat je persoonlijk blogt. Of dat nu in een mode-jasje of een make-up jasje is, of een heel ander niche is, dat maakt mij niet uit.

Wat moet je doen als je jezelf wilt voorstellen als gastblogger voor Simoneblogt.nl?

Het is fijn als je een eigen blog hebt (& wanneer je je eigen blog hebt wordt dat natuurlijk in elk blogartikel vermeld!). Geen must, maar wel handig voor mij om te kijken wat je schrijfstijl is. Daarnaast vind ik het leuk als je je even kort voorstelt en motiveert waarom je een gastblog bij mij wilt beginnen. Vul gewoon het onderstaand formulier in of stuur mij een mailtje!

 

Q: Heb jij al eens een gastblog geschreven en hoe was je ervaring?


Ontdek meer van Gelukkigdedertiende.nl

Abonneer je om de nieuwste berichten naar je e-mail te laten verzenden.

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.