Gastblog

GASTBLOG | Blog waar ik het meest trots op ben – door Leonie

Leestijd: 3 minuten

Gastblog trots

Vandaag is er weer een heel leuk artikel over het artikel waar de blogger het meest trots op is. Al zeg ik het zelf. Waar de een de ballen niet heeft om op wereldreis te gaan, doet de ander dat gewoon eventjes. Ikzelf zou dat dus niet zo gauw doen, daarom ging ik met Leonie mee op reis, via haar blog. En vandaag verteld zij over het artikel wat haar trots maakt.

Vertel even in het kort wie je bent?

Ik ben Leonie Linotte, 33 jaar en ben onlangs een blog begonnen waarin ik mijn foto’s en verhalen deel van mijn 6 maanden lange wereldreis naar Zuid-Amerika.

Welk artikel maakt jou zo trots en waarom?

https://www.lalaleo.nl/het-kerstdiner/

Ik kwam net aan in Iquitos en ging even snel wat eten in de stad. Althans, dat dacht ik. Ik kwam al snel mensen tegen die me overhaalden met hun mee te gaan lunchen. Dit was ZO gezellig dat ik al snel werd uitgenodigd om met hen kerst te vieren. Het was werkelijk een onvergetelijke dag en ervaring en omdat ik helaas mijn camera niet bij me had MOEST ik er een verhaal over schrijven.

Ik ben zo trots op dit verhaal omdat het illustreert hoe onvoorspelbaar reizen is, wat voor toffe dingen je mee kan maken als je uit je comfortzone kruipt en risico’s durft te nemen. Maar ook dat je ten alle tijden op moet letten. De locals kunnen nóg zo aardig en gastvrij zijn, maar als je er even TE veel in mee gaat word je belazerd waar je bij staat! En dan realiseer je je weer dat je als toerist wordt gezien als dollartekentje op pootjes.

Was dit ook een populair artikel op je blog?

Ik ben mijn reisblog pas NA mijn reis begonnen, sterker nog.. hij is nog niet eens officieel gelanceerd!

Mijn verhaaltjes deelde ik in eerste instantie alleen op Facebook. Pas daarna, bij mijn terugkomst in Nederland, heb ik voor dit platform gekozen om mijn foto’s en verhalen te publiceren. Ik merkte wel dat mijn vrienden super enthousiast reageerden op mijn verhaaltjes. Ik kreeg na een tijdje zelfs fans waarvan ik regelmatig de vraag kreeg wanneer ik weer een nieuw verhaaltje ging posten haha.

Hoe is dit artikel tot stand gekomen?

Dit heb ik hierboven al uitgelegd.

Zou je nog eens een soortgelijk artikel schrijven?

Ja! Absoluut! Ik heb mijn verhaaltjes die ik al eerder heb gedeeld op Facebook al op mijn blog staan. Maar ik heb nog zoooooo veel onuitgewerkte verhaaltjes waar ik tijdens mijn reis niet meer aan toe was gekomen, en nog wel graag wil afmaken en publiceren.

Welk ander blog zou je even in het zonnetje willen zetten?

Ik heb me onlangs pas begeven in het wereld van bloggen en vind het dan ook super leuk om nieuwe blogs te ontdekken. Welke ik onlangs heb ontdekt en welke ik erg tof en vanuit het hart vind komen is

https://www.dutchieontheroad.nl/

Ze is onlangs genomineerd voor de Liebster Award. En ik vind dat volkomen terecht! Chapeau Kelly!

 

Dankjewel Leonie voor je leuke en inspererende bijdrage aan deze reeks gastartikelen! Ik ben benieuwd naar je andere verhalen! 🙂

Dit waren de vorige gastblogs in deze reeks:

#1 Blog waar ik het meest trots op ben – door Sara

# 2 Blog waar ik het meest trots op ben – door Janine

#3 Blog waar ik het meest trots op ben – door Danielle

#4 Blog waar ik het meest trots op ben – door Mirjam

Eén gedachte over “GASTBLOG | Blog waar ik het meest trots op ben – door Leonie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gelukkigdedertiende.nl.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Alle bestanden en/of foto's zijn eigendom van https://www.gelukkigdedertiende.nl. Het is niet toegestaan deze zonder toestemming te gebruiken.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht.

Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.

Save settings
Cookies settings

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is beschermd! Het is niet toegestaan deze content te kopiëren.
%d bloggers liken dit: