Netflix

Gezien op Netflix #1

Foto door freestocks.org op Pexels.com

Netflix is voor mij soms echt een uitkomst. Even heerlijk ontspannen en gedachten op nul. De afgelopen tijd heb ik weer behoorlijk wat weg gekeken. Tijd om eens een recap te doen en te bespreken wat ik er van vond.

FERRY (de film)

Bron

Aangezien ik helemaal weg was van Undercover, vond ik dat ik deze eigenlijk wel gezien moest hebben. Dus ik begon er vol goede moed aan. Maar nog voor ik op de helft was, heb ik hem stop gezet. De reacties op de film waren best goed, dacht ik. Maar eerlijk gezegd vond ik het totaal niet boeiend.


Marcella (seizoen 1)

Bron

Hier werd ik wel warm van. Ik hou wel van goede detectives/thrillers. En dit eerste seizoen keek ik dan ook in een zucht. Maar aan seizoen twee ben ik pas net begonnen. Ik ga nog zeker verder kijken, maar ik was even toe aan wat anders.


THE BOLD TYPE

Bron

Oké, ik zal het meteen toegeven. Ik heb gesmokkeld… Ik heb namelijk het laatste seizoen van The Bold Type op Videoland bekeken. Ik vond hem namelijk zó leuk en heerlijk weg, dat ik niet kon wachten tot dat het laatste seizoen op Netflix stond. Dat zegt genoeg toch? 😀


FATHERHOOD

Bron

Op deze film had ik me héél erg verkeken. Ik ging er vanuit dat dit een comedy zou zijn. Echter zat ik al gauw met een brok in mijn keel en waterige ogen naar mijn scherm te kijken. Ik vond het geen verkeerde film, maar door de hele andere interpretatie ervan was ik toch minder enthousiast.


Q: Welke film of serie heb jij als laatst bekeken?


Ontdek meer van Gelukkigdedertiende.nl

Abonneer je om de nieuwste berichten naar je e-mail te laten verzenden.

6 Comments

 1. Het laatste wat ik keek is Never Have I Ever, gisteravond keek ik de laatste aflevering, dus ik denk nog even over wat ik nu ga kijken.

  1. Oja, die wil ik ook nog zien! Maar ik ben nu nog bezig met Virgin River 😊

 2. Lekker wat gekeken dus. Ik wacht zelf op S6 van Lucifer in September 😉
  Wel heb ik van de week Me Before You gekeken. Ben van plan wat vaker lekker tussendoor een film te kijken.

  1. Wij wachten ook op seizoen 6 van Lucifer inderdaad! September komt ie heb ik begrepen ☺️

 3. Laatste wat ik gezien heb is het 2de seizoen van Lupin 🙂 Supergoed vind ik!

  1. Lupin heb ik geprobeerd, maar kon mijn aandacht er niet op jouen jammer genoeg. Ik ben nu verknocht aan Virgin River☺️

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.