Laatst gezien op Netflix #1

Leestijd: 3 minuten

Bron

Op mijn vorige blog (Simonblogt.nl) schreef ik eens in de zoveel tijd een artikel over de films en series die ik heb bekeken op Netflix. Ik heb even getwijfeld of ik dit terugkomend artikel ook weer op deze blog wilde invoeren, maar uiteindelijk wilde ik dat gewoon. Het is een stukje van mij, zoals de rest wat ik ook deel hier op mijn blog.
Goed, genoeg blablabla… Nu tijd voor de films en series die ik de afgelopen tijd heb bekeken!

Safe (serie)

Afbeeldingsresultaat voor safe netflixBron

Hoewel ik liever series kijk waarvan er (minimaal) 2 seizoenen op staan, trok deze mij toch erg de aandacht. Na wat twijfelen besloot ik toch maar eens een poging te wagen. Wat een spannende serie was dit! Ik denk niet dat er een vervolg op komt, maar van mij mogen ze er wel een vervolg op gaan maken.

Cijfer: 8


22 July (film)

Afbeeldingsresultaat voor 22 july netflixBron

Al vrij snel nadat deze film op Netflix kwam besloot ik hem te gaan kijken. Ik was erg benieuwd wat ze ervan hadden gemaakt. Ik had dit keer bewust geen recensies erover gelezen.
Ik vond de film erg spannend, maar soms ging het wat vlug en leek het wat afgeraffeld. Dat vond ik jammer. Maar al met al wel een geslaagde film, waarbij ik ook even een traantje heb moeten wegpinken…

Cijfer: 7


The Hitman’s Bodyguard (film)

Gerelateerde afbeeldingBron

We hadden echt net deze film op dvd gekocht, toen hij op Netflix kwam. Uiteindelijk waren we te lui om de dvd te pakken, dus in dat geval was het handig dat het op Netflix stond.
Ik vond het echt een geweldig leuke film. Dat had ik totaal niet verwacht. Het is echt actie en comedy gemixt. Een fijne mix als manlief en ik samen een filmpje willen kijken. Misschien ook wel een tip voor jou?

Cijfer: 7,5


Elementary (serie)

Afbeeldingsresultaat voor elementaryBron

Saskia schreef er al meerdere keren over op haar blog. Dat maakte mij erg nieuwsgierig. Dus toen ik na de serie Safe even geen serie had, probeerde ik deze serie uit.
Ik vind het een heerlijke serie om even lekker weg te kijken. Elke aflevering is in feite een losse case. Dus je kunt ook gerust weken niet kijken, zonder niet meer te weten waar het precies over gaat. Het is niet vergelijkbaar met bijvoorbeeld The Bridge, vind ik. Dat is toch wel wat spannender en moet je wel echt meer opletten dan bij The Bridge.

Cijfer: 8


The Missing (serie)

Afbeeldingsresultaat voor the missing

Bron

Nog een serie die ik door Saskia ben gaan kijken. Hier ben ik pas bij aflevering 3, maar ik vind het nu al ontzettend gaaf en spannend. Dit is meer richting The Bridge. Je moet soms wel echt even je koppie erbij houden. Maar dat vind ik ook heel leuk. Een fijne afwisseling met de bovenstaande serie.

Cijfer: 8

 

Q: Welke film of serie heb jij voor het laatst gezien?

3 gedachten over “Laatst gezien op Netflix #1

  1. Leuke series staan erop he? Ik ben nu midden in seizoen 3 van Elementary… Vindt het nog steeds een fijne serie… Ik kijk ook nu vooral films op Netflix, voor de kerstachtige wil ik de aankomende periode lekker gaan kijken…

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gelukkigdedertiende.nl.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Alle bestanden en/of foto's zijn eigendom van https://www.gelukkigdedertiende.nl. Het is niet toegestaan deze zonder toestemming te gebruiken.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht.

Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.

Save settings
Cookies settings
%d