Wat ga ik doen met mijn vakantie? | Persoonlijk

Leestijd: 2 minuten
Foto door Dominika Roseclay op Pexels.com

Ik ben al hard aan het aftellen naar mijn onze vakantie. Zelf heb ik 2,5 week vrij gepland en misschien maak ik daar nog 3 weken van. Dat hangt er even van af hoe het loopt. Maar wat ga ik in die vrije tijd allemaal doen?

Roadtrippen in NL

Hoewel we eerst naar Rhodos zouden gaan, hebben we onze vakantieplannen toch maar gewijzigd. We hadden maar net geboekt toen Nederland rood kleurde. Onze vakantie(voor)pret was eigenlijk al beduidend minder hierdoor. Zoveel onzekerheden… We besloten uiteindelijk deze vakantie maar te annuleren en ‘iets’ in Nederland te boeken. Dat ‘iets’ werd een roadtrip van Zuid Nederland, naar Noord Nederland. Hoewel we niet meteen heel zuidelijk beginnen (bij Venlo) zakken we uiteindelijk door nar Valkenburg en eindigen onze vakantie in Eenrum, vlakbij Pieterburen.

We hebben tijdens onze vakantie allerlei uitstapjes bedacht. Van een bezoekje aan Aken, het 3-landen-punt (waar ik ooit als ukkepuk ben geweest blijkbaar), wandelingen in mooie natuurgebieden en natuurlijk Zeehonden spotten in Pieterburen. Misschien steken we zelfs nog eventjes over naar Schiermonnikoog. Kortom, een voor ons, zeer actieve vakantie. Maar we hebben er enorm veel zin in.

Bijtanken

Nadat we 1,5 á 2 weken op pad zijn geweest hebben we nog genoeg tijd thuis. Ik denk dat ikzelf sowieso even moet bij komen van de actieve vakantie. Daarnaast willen we misschien hier in de omgeving nog wat leuke dingen gaan doen. We hebben nog niks concreets en dat houden we ook lekker zo.

Boeken lezen

Zoals je misschien in mijn maandoverzicht hebt kunnen lezen, ben ik aan het lezen geslagen. Ook heb ik een flinke stapel boeken in de kast liggen die ik heel graag wil lezen. Ik neem er een paar mee op vakantie. Maar of ik er daar aan toe kom, betwijfel ik. Toch wil ik wel mijn tijd besteden aan lezen. Dan kan ik eventjes uitschakelen.

Minder computer en telefoon

In de tijd dat we weg zijn zal het niet zo’n uitdaging zijn om minder op mijn laptop te zitten. Deze blijft namelijk (zoals altijd) lekker thuis! Wanneer we terug zijn wil ik ook niet te veel bezig zijn met de laptop. Ik doe er vrijwel alles mee. Blogjes schrijven, foto’s bewerken, aan mijn website werken, aan mijn webshop werken, blogs lezen, vlogs kijken… Ik stop hier maar, het is wel duidelijk denk ik. Het wordt tijd dat ik even een beetje los kom van dat ding.
Ook wil ik los komen van mijn telefoon. Daar leent de vakantie zich uitstekend voor. Een perfect moment om dat ding standaard op stil te hebben staan. Na de vakantie ga ik mijn 2 uur social media weer aanzetten. Voor nu mag ik er nog even overheen.

Ik heb genoeg plannen die ik wil uitvoeren. Ik word al moe als ik naar mijn eigen lijstje kijk, haha. Laten we het zo zeggen; ik ben er aan toe. Even op adem komen.

Q: Ben jij al op vakantie geweest? Of heb je nog wat op de planning? En waar naar toe (ben je geweest)?

3 gedachten over “Wat ga ik doen met mijn vakantie? | Persoonlijk

  1. Goed dat ge alles thuis laat! Ik merk dat dat bij mij ook vaak een challenge is idd, om ervan af te blijven 🙂 Wij hebben een paar citytripjes gedaan maar helaas wat tegenslag gehad met het weer. Moet zeggen dat ik vooral deugd heb gehad van alle luie rustmomenten in m’n verlof 🙂 die waren het meest nodig!

    1. Ja, probeer de verleiding zo klein mogelijk te houden. En aangezien we veel uitstapjes gepland hebben, heb ik ook geen tijd voor werk gerelateerde dingen 🙂

  2. Als ik op vakantie ga laat ik altijd m’n internet lekker uit… Heerlijk om alleen foto’s te maken en wat dingen voor te bereiden voor mijn fotoblogjes.. Maar verder, lekker offline genieten van mijn gezin. Nu de verbouwing erop zit heb ik 2 vrije dagen in het vooruitzicht (aangezien er nog geen vakantie is gepland verder) en wil ik écht even offline gaan opladen. Wel erg leuke plannen, ik ben heel erg benieuwd naar je verhalen/foto’s…

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gelukkigdedertiende.nl.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Alle bestanden en/of foto's zijn eigendom van https://www.gelukkigdedertiende.nl. Het is niet toegestaan deze zonder toestemming te gebruiken.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht.

Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.

Save settings
Cookies settings
%d