Netflix Recensie

Films & series van de afgelopen tijd #1

Leestijd: 3 minuten

Voorheen noemde ik dit altijd ‘Bekeken op Netflix’, maar inmiddels heb ik ook Videoland waar ik regelmatig iets op kijk. Dus die titel paste niet helemaal meer. Ik heb behoorlijk wat films en vooral series versleten, dat ik ze me niet allemaal meer kan herinneren. De volgorde kan ik al zeker niet voor de geest halen. Maar dat is ook niet zo belangrijk. Ik ga gewoon beginnen!

The Sinner (seizoen 1)

Deze serie keek ik op Netflix en raadde iemand mij aan. Hij heeft ook een hele tijd in mijn favorieten gestaan, maar uiteindelijk nooit aangeklikt om te kijken. Toch ben ik blij dat iemand deze serie tipte, want het eerste seizoen heb ik echt gebingewatched. Ik vond het een geweldig seizoen. Ik hoop dat het tweede seizoen net zo goed is.

Married at first sight

Geen serie en geen film, maar een realityshow. Wellicht ken je het van tv, maar op Videoland kun je een week vooruitkijken. Wat ik dan ook graag doe. Ik vind het een heerlijke wegkijker op de dinsdag en de woensdag. Ik ben benieuwd of jullie dit ook kijken?

Angela Black

Per toeval ontdekte ik deze serie op Videoland. Hierin speelt Michiel Huisman, een acteur van eigen bodem. Maar de serie is Engels. Ik heb ook deze serie bijna in één ruk uit gekeken. Als je van de serie ‘You’ op Netflix houd, zal deze je ook wel bevallen.

One of us is lying

Deze serie staat op Netflix en de omschrijving maakte me nieuwsgierig. Maar na een aantal afleveringen kan ik helaas niet blijven plakken. Ik ben afgehaakt. Jammer!

Judas 2

Ik had Judas 1 ook nog niet gezien, deze twee heb ik achter elkaar gekeken op Videoland. Ik vond het een fijne serie en beter dan het boek. Door het boek kwam ik niet heen, maar ik was wel nieuwsgierig naar het verhaal.

#EerlijkeFoto

Deze documantaire van Miljuschka Witzenhausen sprak mij direct aan. Niet alleen door mijn achtergrond als fotograaf, maar ook door de titel. Je ziet zoveel geshopte foto’s voorbijkomen op social media, dat je je afvraagt wat nog wel echt is. Ik vond het een goede docu en ook confronterend. Deze docu staat op Videoland.

Virgin River

Voor de luchtigere momenten kijk ik graag zoiets als Virgin River. Ik vind het een heerlijke wegkijker en kijk dan ook uit naar een volgend seizoen. Deze serie staat op Netflix.

Dead to me

Inmiddels heb ik het laatste seizoen van Dead to me ook gezien. En eigenlijk stelde het me een beetje teleur. Ik vond hem niet zo leuk en sterk als de eerste twee seizoenen. Wel jammer eigenlijk. Je kunt de serie op Netflix bekijken.

Emily in Paris

Ik vraag me af wie deze serie nou niet kent. Ik hoor en lees er zó veel over. Ik vind het ook een geweldige serie voor tussendoor. Lekker luchtig en even wat anders dan anders. Ik vind de rol van Emily heel leuk, hoewel ik mezelf absoluut niet aan haar kan identificeren. Moet ik bij deze serie nog zeggen waar deze te zien is? Nee, toch?

Susan en Freek – Tussen jou en mij

Ik was ook wel nieuwsgierig naar de docu van Susan en Freek. Niet dat ik nou echt fan van ze ben, maar ik vind ze wel leuk. Ze zijn zo normaal en zouden je buren kunnen zijn. Dat intrigeert me. Toch miste ik wel het een en het ander in de serie, al kan ik er de vinger niet zo op leggen. Toch is het wel leuk om even te zien. Deze docu vind je op Netflix.

12 gedachten over “Films & series van de afgelopen tijd #1

  1. Leuke series! Ik ben na een aantal afleveringen toch gestopt met The Sinner, geen idee meer waarom. Heb laatst Criminal Minds E afgekeken, Elementary af (beide helemaal lyrisch over – en jammer dat ze klaar zijn) en ben nu bezig samen met M. met The Last Of Us. Hierna eens gaan kijken welke serie ik ga kijken (vooral nu ik op Woensdagen meer tijd heb voor films & series, heerlijk!)

  2. Married at first sight ❤️ absoluut mijn lievelings! Ik kijk alleen op televisie, dus ik moet altijd braaf wachten. Virgin River heb ik ook gekeken. Ben benieuwd naar het volgende seizoen. Leuk artikel!

  3. Het eerste seizoen van The Sinner vond ik wel het beste. Vind het soms wat te spannend maar kan toch ook niet stoppen met kijken :p Wij beginnen binnenkort aan het nieuwste.

  4. Emily in Paris vond ik een erg leuke serie, hoop dat er nog meer seizoenen komen. zit ook met smart te wachten op de nieuwe afleveringen van virgin river en Wednesday

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gelukkigdedertiende.nl.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Alle bestanden en/of foto's zijn eigendom van https://www.gelukkigdedertiende.nl. Het is niet toegestaan deze zonder toestemming te gebruiken.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht.

Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.

Save settings
Cookies settings

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

%d bloggers liken dit: