Geen categorie maandoverzicht

Maandoverzicht | Juli ’21

Leestijd: 4 minuten

Ik blijft het toch zo gek vinden dat de tijd zó enorm hard voorbij lijkt te vliegen. Soms heb ik echt het idee dat ik in een oogwenk alweer een week verder ben. Het is dan ook maar goed dat ik elke maand door middel van dit terugkerende artikel terug kijk op alles wat ik heb gedaan. En geloof me dat ik vaak ‘oja’-momentjes heb. Het is nu tijd voor een terugblik op afgelopen Juli. Ready?

Ik begon de maand met een nieuw kleurtje op mijn nagels. Hoewel ik er nu niet altijd meer foto’s van maak, deed ik dat wel van deze. Het is namelijk een nieuw kleurtje in mijn collectie!

Budgie die elke ochtend bij de deur weer op me wacht als ik mijn haar en make-up doe <3

Ik ontwierp zelf nieuwe zonneschermpjes voor mijn auto. Dat was wel nodig ook. Ik reed al een half jaar rond met nog mijn oude logo op zonneschermpjes. En deze lijken ook meer op te vallen.

Goed, ik ben dus helemaal niet van het online shoppen. Ik weet niet waarom. Oké dat weet ik wel want ik heb in het hele begin toen het net bestond een vervelende tegenvaller gehad. Sindsdien heb ik eigenlijk geen online kleding meer gekocht. Maar Bonprix bleef mij op Facebook maar lastig vallen met reclame van dit shirtje. En ik vond hem zó leuk. Dus ik besloot hem toch maar te bestellen. En deze ervaring was gelukkig veel beter! Ik denk dat ik daar nog wel eens wat bestel 🙂

We hebben hier heel veel lavendel en vlinderstruiken in de tuin. Dat geeft een enorme vlinderexplosie. Ik hou van vlinders, vind ze altijd zo mooi. Dus het is voor mij elke keer weer bijzonder als ze er zijn. Oja, er zijn ook enorm veel bijen die dankbaar gebruik maken van de bloemen 🙂

Nog een keer nieuwe nagels omdat ik deze zo leuk gelukt vond. Ik gebruik deze waterstickers niet zo heel vaak, maar ze zijn wel enorm mooi. Het vrolijkt gelijk je nagels op!

Ik maakte deze selfie op de plek waar ik een leuke grote opdracht had. Namelijk op het werk van mijn man. Daar mocht ik een jubileumborrel vastleggen. Het was super leuk en het eindresultaat was meer dan geslaagd!

Het is inmiddels alweer even geleden dat ik de slowcooker uit de kast trok. Maar hier gebruikte ik hem om een broodje pulled pork te maken. Ik geloof dat dit het beste recept was tot nu toe. Voor wie ook een slowcooker heeft, hier is het recept.

Die oogjes he. No words needed <3

Ik probeer nog wel eens een leuke selfie met Budgie te maken. Dit was de beste uit de reeks…

Ik kocht dit spel, nadat Qwixx bij ons zo in de smaak viel. Hierover heb ik veel positieve reacties gelezen. We moeten het alleen nog wel een keertje uitproberen.

Hier was het gewoon nog lekker weer. Ik kan me nu al niet meer herinneren hoelang het geleden was. Te lang dus. Maar dit ligt voor Budgie ook wel erg comfortabel natuurlijk…

Ik geloof dat ik het ‘lees-virus’ heb gekregen. Ik ben namelijk in het boek ‘Pluk een roos’ van A.J. Arlidge bezig en dat boek kan ik wel verslinden. Zo erg dat de drang naar nieuw leesvoer enorm werd aangewakkerd. Ik kocht bij de kringloop 2 boeken, en ook later deze maand dit boek.

Ik stel je graag voor aan de nieuwe directeur van Een Uil Ziet Alles. Ik ben in mijn functie gezakt naar schrijver en secretaresse 😛

Even lekker kriebelen <3

Q: Hoe was jouw Juli? En nog een vraagje, hebben jullie misschien een idee voor een leukere naam voor dit terugkerende artikel?

7 gedachten over “Maandoverzicht | Juli ’21

    1. Haha, ik dus ook niet. Daarom vroeg ik het dus aan jullie. Wie weet heeft er iemand nog een briljant idee.
      Wel jammer inderdaad dat je geen nagellak op mag. Het is voor mij vooral een ‘redding’ voor mijn slappe nagels.

  1. aah, soms is er niks zaligers als een hondje dat op u zit te wachten 🙂 Ik mis het hebben van één! Ma da’s hier niet te doen met ons full-time werk allebei

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gelukkigdedertiende.nl.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Alle bestanden en/of foto's zijn eigendom van https://www.gelukkigdedertiende.nl. Het is niet toegestaan deze zonder toestemming te gebruiken.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht.

Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.

Save settings
Cookies settings

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

%d bloggers liken dit: