Persoonlijk

Toch maar die reis geboekt… | Persoonlijk

Foto door Valdemaras D. op Pexels.com

Twee jaar lang niet naar de zon geweest, ik ben er vast niet alleen in. Maar ik merk dat mijn lijf het nu echt nodig heeft. Ik laad op van de zon. Ik heb minder pijn op plekken waar het klimaat minder vochtig en onregelmatig is als hier. Alleen was er iets – waarvan ik de naam niet wil noemen – waardoor het niet mogelijk was.

Je kon prima gaan!

Tja, dat wist ik ook achteraf. Maar vooraf hadden we dus geen zin in die papierhandel. Nu zullen we daar dit jaar waarschijnlijk toch aan moeten geloven. Maar ik ben er klaar mee om te wachten tot dit allemaal over is. Sterker nog, ik ben overtuigd dat we er mee moeten gaan leven en niet ons leven daarop moeten blijven aanpassen.

Rhodos it is

Wellicht ben je benieuwd welke zon ik zoek. Het wordt weer Rhodos. Ik zeg weer, want dit is volgens mij onze 4e of misschien wel 5e keer naar dit fijne eiland. Mijn – tot nu toe – favoriete eiland. We gaan ook weer naar hetzelfde kleinschalige hotel, wat we zo heerlijk vinden. Op loopafstand van ons favoriete restaurant van een Griekse vriend. Kortom, dat komt helemaal goed dus.

Duimen draaien

Nu is het natuurlijk maar hopen dat het allemaal door mag gaan. Het is toch een smak geld als het niet kan. Maar weet je, ik heb het geboekt om er positief in te staan. Ik denk ook niet dat we er iemand mee helpen om er niet positief in te staan. Dus laten we dan vooral kijken naar de dingen die wel kunnen, al dan niet met kleine aanpassingen.


Q: Heb jij al een vakantie voor dit jaar geboekt? Zo ja, waar gaat de reis naar toe?


Ontdek meer van Gelukkigdedertiende.nl

Abonneer je om de nieuwste berichten naar je e-mail te laten verzenden.

2 Comments

  1. Nee hoor ga ik ook nog niet doen.
    Alleen zonder G1, 2 en 3 en anders maar niet.
    Ik ga hier niet aan meewerken anders konen we nooit meer van het toegangsbewijs af.

  2. Hier dit jaar waarschijnlijk nog in Nederland op vakantie. Volgend jaar kijk ik wel weer.

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.