Ondernemen 2.0 | Precies 1 jaar ondernemen!

Vandaag precies een jaar geleden heb ik mij dan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Wat ging dat jaar snel zeg! Ik heb veel geleerd het afgelopen jaar en ik ben mezelf ook enorm tegengekomen. Dat ondernemen niet over rozen gaat, dat is mij wel bekend. Maar het diepe dal waar ik mij in bevond, vond ik toch wel een beetje eng. Gelukkig is dit allemaal goed gekomen en ga ik weer als een trein.

Wat een ervaring!

Ja jongens en meisjes, ondernemen is me toch wat hoor. Begrijp me niet verkeerd, ik vind het heel erg vet! Maar het is ook een hele ervaring. Zoals ik hier boven al schreef, het gaat absoluut niet over rozen. Het is kei hard werken. Vallen en weer op staan. Nieuwe dingen proberen, waarvan je niet weet hoe het zal uitpakken. Maar ik ben zo blij en dankbaar dat ik deze weg mag bewandelen. Dat ik mezelf professioneel fotograaf mag noemen en andere mensen blij mag maken met een geweldige herinnering die voor eeuwig vast ligt.

Ook heb ik dankzij het ondernemen zoveel leuke mensen leren kennen. Sommige daarvan zijn ook echt vriendinnen geworden. En ik zit in een hele toffe en inspirerende Mastermindgroep. Een groep waarin we elkaar helpen met het ondernemen, om het maar even simpel uit te leggen. Super waardevol en natuurlijk ook enorm gezellig!

Niet alleen maar kommer en kwel

Nu kwam ik misschien wat negatief over. Maar ik wil liever realistisch blijven. Ik heb zelf het ondernemen misschien ook een beetje verbloemd. Maar dat is het gewoon niet. Het is geen hobby, maar mijn werk. Ik moet er mijn brood mee verdienen. En dat is – zeker in het begin – lastiger dan werken bij iemand anders, waar het werk je wordt aangereikt.

Om de eerlijke kant van het ondernemerschap te laten zien ben ik dan ook mijn podcast gestart (ik zou het super leuk vinden als je je abonneert!). Ik deel niet alleen mijn ervaringen en tips, maar ik heb ook al de eerste ondernemer mogen interviewen over een heel interessant onderwerp (soon op de blog!). En dit vond ik echt zó tof, dat ik dat ook zeker vaker ga doen. Ik wil iedereen inspireren met mijn ervaringen en verhaal.

Wat ga ik doen vandaag op deze toch wel speciale dag?

Natuurlijk gaat het werk gewoon door. Ik heb een afspraak staan met een mede-ondernemer om weer even bij te praten hoe het allemaal gaat en onze twee-wekelijkse-doelen te vertellen, zodat we elkaar hieraan kunnen herinneren en steunen waar nodig.

En daarna ga ik lekker genieten van mijn bedrijfs-verjaardag en ga ik taart kopen! IK WIL TAART! Het liefst heel veel, haha. Maar ik ga het in elk geval dus wel een beetje vieren.

Cadeautje voor jou

Ik vind het stom om dit artikel af te sluiten zonder iets leuks. Daarom heb ik ook een cadeautje voor jou.
Boek jij vandaag (31-7-’19) een fotoshoot bij mij? Dan krijg je €10 korting* op je fotoshoot!

Kijk op mijn Insta Story voor de voorwaarden!

3 comments / Add your comment below

  1. Ook hier nog van harte gefeliciteerd! Zo blij dat je het zo fijn hebt met wat je nu doet… Ben ook nog steeds erg blij met mijn zwangerschapsfoto’s<3 Prachtige herinnering.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gelukkigdedertiende.nl.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Alle bestanden en/of foto's zijn eigendom van https://www.gelukkigdedertiende.nl. Het is niet toegestaan deze zonder toestemming te gebruiken.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht.

Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.

Save settings
Cookies settings
%d bloggers liken dit: