5 GRATIS telefoon wallpapers

Leestijd: 2 minuten

Ik vind het dus echt heel erg leuk om een mooie achtergrond op mijn telefoon te hebben. Zelfs WhatsApp moet er bij mij aan geloven en heeft een andere achtergrond dat de standaard achtergrond van deze app zelf.
Dit bracht mij op een idee. Ik ga graag in de weer met mijn camera, waarom ga ik niet zélf voor mooie achtergrondjes voor telefoons zorgen? Zo geschiedde…

Allemaal bloemetjes

Wie mij kent, weet dat ik een zwak heb voor bloemen. Vooral het fotograferen van bloemen vind ik geweldig. Ik hou van de vrolijke kleuren en de mooie blaadjes. De hartjes die ze hebben zijn ook zo mooi. Ik duik graag in op de details.
Ik fotografeer zeker niet alleen voor mijn eigen bedrijf dus. Ik vind het ook nog steeds een hele leuke hobby.  Daarnaast vind ik het super tof om mijn werk te delen, zowel zakelijk als privé. Het is voor mij een oprechte struggle om leuke wallpapers te vinden voor mijn telefoon. Waarom ga ik ze dan niet gewoon zelf maken? En toen bedacht ik me ook nog dat ik ze ook wel met jullie kan delen en misschien vinden jullie ze ook wel net zo tof als ik!

Gratis voor jou!

Nu was ik deze keer helemaal in het bloemensfeertje en heb ik voor jullie 5 achtergronden gemaakt die je op je telefoon kunt gebruiken. Je kunt ze ook gebruiken op bijvoorbeeld je stories op Instagram of als wallpaper op WhatsApp. Klik op de wallpaper die je graag wilt hebben en sla hem op op je telefoon!

     

Welke is jouw favoriet?

Natuurlijk heb ik hier zorgvuldig aan gewerkt en ben ik wel benieuwd naar je favoriete wallpaper! En ook vind ik het leuk om verzoekjes te ontvangen. Dus kom maar door met jullie ideeën in de reacties! 😀

3 gedachten over “5 GRATIS telefoon wallpapers

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gelukkigdedertiende.nl.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Alle bestanden en/of foto's zijn eigendom van https://www.gelukkigdedertiende.nl. Het is niet toegestaan deze zonder toestemming te gebruiken.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht.

Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.

Save settings
Cookies settings
%d