Brieven aan Joyce

Een brief aan Joyce #1 | Even bijkletsen

Leestijd: 3 minuten

Joyce van enjoycelife.nl is mijn penvriendin geweest. Ik weet eigenlijk niet eens meer hoe dat zo tot stand is gekomen, maar we hebben best wat brieven heen en weer gepend. Uiteindelijk strandde dit, want ja de postzegels zijn wel prijzig te noemen. Best wel jammer, vonden we allebei. Joyce was degene dit met dit super leuke idee kwam.

Een brief via je blog

Zoals ik al zei, de postzegels zijn niet meer goedkoop te noemen en eigenlijk stijgt de prijs alleen maar. Toch vonden we het allebei best jammer dat we eigenlijk geen brieven meer naar elkaar schreven.
Het lampje ging bij Joyce al gauw branden. Waarom schrijven we onze brieven niet naar elkaar via onze blog? Ik was meteen enthousiast. En ik mag ook gelijk de eerste zijn. Spannend!

De eerste brief

Lieve Joyce,
Jeetje, dat is wel écht heel erg lang geleden dat we een brief schreven naar elkaar. Ik weet echt niet meer wanneer de laatste was. Helaas kan ik het nu niet opzoeken, want de brieven liggen in een doos op de opslag. Maar ik weet dat het lang geleden is. Volgens mij hebben we zelfs een tijdje via e-mail geprobeerd, als ik mij niet vergis? Ik weet in elk geval wel dat ik e-mailen snel vergeet. Ik moet daar meteen op reageren, anders verdwijnt de mail onder een hoop reclame.
En omdat het dan zo lang geleden is, ben ik wel benieuwd hoe het met je is. Niet gewoon hoe het gaat, maar hoe het nu écht met je gaat? Wat houd je nu allemaal bezig? Ik had gezien dat je bent verhuisd, hoe bevalt het?
Ik heb best veel vragen, want eigenlijk hebben we elkaar weinig meer gesproken. Zo stom! Des te leuker is dat we het weer oppakken.

Ik weet niet of je het al eens was opgevallen, maar ik heb dus een podcast. En dat vind ik echt kei tof. Maar wat nog leuker is, is dat ik steeds vaker reacties krijg op mijn podcasts. Gewoon via een privé berichtje sturen mensen dan hoe inspirerend ze het vinden. Daar word ik dan weer zo blij van. Want dat is precies wat ik zou willen. Mensen inspireren. Er zijn altijd mogelijkheden.
Zo hoorde ik vandaag voor het eerst over dropshipping. Lang verhaal kort: je koopt digitaal je producten in bij een leverancier en verkoopt deze dus via je webshop. Je bent zelf niet verantwoordelijk voor de verzending, want dat doet je leverancier. Eigenlijk ben je alleen maar een verkoopkanaal. Dat vond ik echt super interessant. Had ik eerder moeten weten toen ik nog mijn webshop had. Dan had ik wellicht met zo’n partij kunnen samenwerken. Voor nu zit dat er niet in. Ik richt me liever even op 1 ding tegelijk. Maar zeg nooit nooit. Wie weet als er ooit weer ruimte is dat ik zo iets wil gaan doen met mijn handgemaakte sieraden. Oja, ik had je toen der tijd ook nog wat gestuurd toch? Ik wil in elk geval via mijn Instagramaccount nog een poging wagen. Zeg maar een instashop bouwen. Daarvoor moet nog veel gebeuren, maar kan daar nu nog weinig mee doen aangezien alles – uhh tja – in de opslag ligt.

Goed, mijn brief is eigenlijk alweer een heel eind. Dus dat eind ga ik er ook even aan breien.

Liefs, Simone

2 gedachten over “Een brief aan Joyce #1 | Even bijkletsen

  1. Leuk om deze brief te lezen. Ik heb vroeger heel wat penvriendinnen gehad, zowel uit Nederland als buitenland. Met 1 uit Letland heb ik nog contact (via Facebook e.d. geen brieven meer, alleen soms met degene uit Letland) en 2 uit Nederland. Super leuk 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gelukkigdedertiende.nl.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Alle bestanden en/of foto's zijn eigendom van https://www.gelukkigdedertiende.nl. Het is niet toegestaan deze zonder toestemming te gebruiken.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht.

Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.

Save settings
Cookies settings

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is beschermd! Het is niet toegestaan deze content te kopiëren.
%d bloggers liken dit: