maandoverzicht

Monthly Diary | Mei 2022

Leestijd: 4 minuten

Poeh, we kunnen bijna het jaar door midden knippen. Het is alweer juni! Dus weer tijd voor een nieuwe monthly diary van mijn kant. Benieuwd wat ik afgelopen maand voor leuks heb gedaan? Lees dan verder!

Ik mocht een hele tijd geleden een product van een mede-onderneemster testen. Dat waren kant en klaar geprinte logo’s van mijn bedrijf. Deze kun je op o.a. kleding strijken. Ik had er best wel wat gehad en dus nog een aantal over. Ik besloot voor deze nog wat shirts in te slaan. Helaas was eentje mislukt (zonde van het shirt ook, gaat er niet meer af namelijk), maar deze was gelukkig wel gelukt! Zo leuk om mijn eigen shirtjes te hebben. En ook praktisch. Ik lig gerust op de grond met mijn fotoshoots bijvoorbeeld. Deze kleren mogen lekker vies worden!

Ik genoot ook lekker van het zonnetje op de momenten dat ie scheen. Och, wat hou ik van onze tuin! Hij is misschien niet groot, maar echt perfect voor ons.

Ook heb ik nog een stuk verder gepaint. Nu moet ik eerlijk zeggen dat ie inmiddels alweer na deze keer in de kast ligt. Gelukkig kan dat ook gewoon hiermee. Zulke hobby’s komen en gaan bij mij :P.

Dit enorm lieve schatje was gedumpt ergens en de dierenambulance kwam hem brengen bij de cavia opvang waar ik vrijwilligerswerk doe. Ik was meteen al verliefd op hem! Elke week móét ik hem even knuffelen <3

De pds speelde al een tijdje op, maar deze dagen was het ook zo extreem dat ik eigenlijk alleen nog een joggingbroek aankon. Ik zocht dus nog strechy’er broeken dan ik al had. Samen met mijn moeder kwam ik uit bij de Jola (nooit gedacht dat ik daar leuk zou slagen…) en daar kocht ik de zwarte linksonder en de paarse met twee shirt’s. Onder andere het shirt op de rechter foto. Ik ben er helemaal content mee! Gelukkig is de pds wel weer minder geworden. Maar de broeken die hou ik gewoon.

Ik was maar wat blij dat mijn buik weer wat rustiger werd, want ik had een super leuke workshop staan op de Veluwe. Samen met (ik dacht) 8 andere fotografen hebben we meer geleerd over licht en fotografie.
Als fotograaf wist ik het natuurlijk wel, maar zo’n opfrisser was fijn en achteraf best nodig. Ik heb er ook veel andere dingen geleerd. En ontdekt waar ik eigenlijk het aller blijst van word. Dat vind ik een heel mooi iets op zich!

Het regende ook nog wel eens flink de afgelopen maand. Dat hebben we geweten. Wat een hoop slakken! De tuin zag er haast zwart van… Daar word je niet zo vrolijk van. Deze vriend die kwam gewoon op het raam zelfs. Bah!

Ik was ook weer toe aan nieuwe gelnagels. Dus dit kleurtje met glitters op mijn ringvinger ging er op. Helaas heb ik ze niet zo goed gezet deze keer want na net geen twee weken begint het een beetje los te laten. Dus ik zal er iets aan moeten doen een dezer dagen.

Ik vind droogbloemen heel leuk. Maar die van ons waren niet alleen maar droog, maar ook heel erg dood. Het was dus tijd om de voorjaarsbloeiers te gaan shoppen! Zowel de bakken in de voortuin, als achter, hebben we voorzien van nieuwe plantjes.

Dit leuke lieveheerstbeestje kwam bij mij langs <3

En manlief en ik hebben nieuwe fietsen! Elektrische fietsen nog wel. Eerlijk, het is mijn schuld. Ik wilde (zeker door de hoge benzineprijzen) meet gaan fietsen. Maar een normale fiets is geen succes. Daarmee kom ik niet eens het dorp in. Maar ja, elektrische fietsen zijn duur en we hadden al best wat dure uitgaves gedaan. Toch wilde ik even kijken bij een fietsenzaak in ons dorp. Bleken ze een hele fijne actie te hebben op dat moment. Dus we konden dat niet laten schieten. Een week later maakten we ons eerste fietstochtje van ongeveer 30 kilometer!


Hoe was jou mei?

6 gedachten over “Monthly Diary | Mei 2022

  1. Wat een heerlijke maand heb je gehad. En heerlijk hoor, lekker fietsen! Willen wij met onze nieuwe fietsen ook samen meer doen deze zomer met Noa. Heerlijk op pad en erop uit. Liefste zou ik alles met de fiets doen maar dat is oppas technisch met Noa en met mijn werk niet heel handig. Op naar een nieuwe mooie maand! Nog een keertje een gaatje om te video bellen? x <3

  2. Ik dacht dus dat ik al gereageerd had op je blog, maar blijkbaar is er iets mis gegaan!
    Anyway, ik vind je outfit echt super leuk. Word echt blij van die mooie paarse kleur.
    Echt te leuk dat je een fotografie workshop hebt gedaan op de Veluwe.
    Elektrische fietsen zijn echt een uitkomst bij chronische pijnklachten. Weet zeker dat je daar veel plezier van gaat hebben.

    1. Kan gebeuren, leuk dat je alsnog de moeite neemt te reageren <3 Maar echt, die elektrische fietsen zijn echt top! Mijn auto moet ik ook inleveren komende dagen, dus ik denk dat ik de fiets veel nodig ga hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gelukkigdedertiende.nl.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Alle bestanden en/of foto's zijn eigendom van https://www.gelukkigdedertiende.nl. Het is niet toegestaan deze zonder toestemming te gebruiken.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht.

Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.

Save settings
Cookies settings

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is beschermd! Het is niet toegestaan deze content te kopiëren.
%d bloggers liken dit: