maandoverzicht

Monthly Diary | Mei 2022

Poeh, we kunnen bijna het jaar door midden knippen. Het is alweer juni! Dus weer tijd voor een nieuwe monthly diary van mijn kant. Benieuwd wat ik afgelopen maand voor leuks heb gedaan? Lees dan verder!

Ik mocht een hele tijd geleden een product van een mede-onderneemster testen. Dat waren kant en klaar geprinte logo’s van mijn bedrijf. Deze kun je op o.a. kleding strijken. Ik had er best wel wat gehad en dus nog een aantal over. Ik besloot voor deze nog wat shirts in te slaan. Helaas was eentje mislukt (zonde van het shirt ook, gaat er niet meer af namelijk), maar deze was gelukkig wel gelukt! Zo leuk om mijn eigen shirtjes te hebben. En ook praktisch. Ik lig gerust op de grond met mijn fotoshoots bijvoorbeeld. Deze kleren mogen lekker vies worden!

Ik genoot ook lekker van het zonnetje op de momenten dat ie scheen. Och, wat hou ik van onze tuin! Hij is misschien niet groot, maar echt perfect voor ons.

Ook heb ik nog een stuk verder gepaint. Nu moet ik eerlijk zeggen dat ie inmiddels alweer na deze keer in de kast ligt. Gelukkig kan dat ook gewoon hiermee. Zulke hobby’s komen en gaan bij mij :P.

Dit enorm lieve schatje was gedumpt ergens en de dierenambulance kwam hem brengen bij de cavia opvang waar ik vrijwilligerswerk doe. Ik was meteen al verliefd op hem! Elke week móét ik hem even knuffelen <3

De pds speelde al een tijdje op, maar deze dagen was het ook zo extreem dat ik eigenlijk alleen nog een joggingbroek aankon. Ik zocht dus nog strechy’er broeken dan ik al had. Samen met mijn moeder kwam ik uit bij de Jola (nooit gedacht dat ik daar leuk zou slagen…) en daar kocht ik de zwarte linksonder en de paarse met twee shirt’s. Onder andere het shirt op de rechter foto. Ik ben er helemaal content mee! Gelukkig is de pds wel weer minder geworden. Maar de broeken die hou ik gewoon.

Ik was maar wat blij dat mijn buik weer wat rustiger werd, want ik had een super leuke workshop staan op de Veluwe. Samen met (ik dacht) 8 andere fotografen hebben we meer geleerd over licht en fotografie.
Als fotograaf wist ik het natuurlijk wel, maar zo’n opfrisser was fijn en achteraf best nodig. Ik heb er ook veel andere dingen geleerd. En ontdekt waar ik eigenlijk het aller blijst van word. Dat vind ik een heel mooi iets op zich!

Het regende ook nog wel eens flink de afgelopen maand. Dat hebben we geweten. Wat een hoop slakken! De tuin zag er haast zwart van… Daar word je niet zo vrolijk van. Deze vriend die kwam gewoon op het raam zelfs. Bah!

Ik was ook weer toe aan nieuwe gelnagels. Dus dit kleurtje met glitters op mijn ringvinger ging er op. Helaas heb ik ze niet zo goed gezet deze keer want na net geen twee weken begint het een beetje los te laten. Dus ik zal er iets aan moeten doen een dezer dagen.

Ik vind droogbloemen heel leuk. Maar die van ons waren niet alleen maar droog, maar ook heel erg dood. Het was dus tijd om de voorjaarsbloeiers te gaan shoppen! Zowel de bakken in de voortuin, als achter, hebben we voorzien van nieuwe plantjes.

Dit leuke lieveheerstbeestje kwam bij mij langs <3

En manlief en ik hebben nieuwe fietsen! Elektrische fietsen nog wel. Eerlijk, het is mijn schuld. Ik wilde (zeker door de hoge benzineprijzen) meet gaan fietsen. Maar een normale fiets is geen succes. Daarmee kom ik niet eens het dorp in. Maar ja, elektrische fietsen zijn duur en we hadden al best wat dure uitgaves gedaan. Toch wilde ik even kijken bij een fietsenzaak in ons dorp. Bleken ze een hele fijne actie te hebben op dat moment. Dus we konden dat niet laten schieten. Een week later maakten we ons eerste fietstochtje van ongeveer 30 kilometer!


Hoe was jou mei?


Ontdek meer van Gelukkigdedertiende.nl

Abonneer je om de nieuwste berichten naar je e-mail te laten verzenden.

6 Comments

 1. Echt een leuke outfit met die paarse broek.
  Wat is een elektrische fiets fijn hè!

 2. Wat een heerlijke maand heb je gehad. En heerlijk hoor, lekker fietsen! Willen wij met onze nieuwe fietsen ook samen meer doen deze zomer met Noa. Heerlijk op pad en erop uit. Liefste zou ik alles met de fiets doen maar dat is oppas technisch met Noa en met mijn werk niet heel handig. Op naar een nieuwe mooie maand! Nog een keertje een gaatje om te video bellen? x <3

  1. Ja, zo leuk he! Lang geleden dat ik (we) zo’n lol had in fietsen haha. Ik zal je nog wel ff appen <3

 3. Ik dacht dus dat ik al gereageerd had op je blog, maar blijkbaar is er iets mis gegaan!
  Anyway, ik vind je outfit echt super leuk. Word echt blij van die mooie paarse kleur.
  Echt te leuk dat je een fotografie workshop hebt gedaan op de Veluwe.
  Elektrische fietsen zijn echt een uitkomst bij chronische pijnklachten. Weet zeker dat je daar veel plezier van gaat hebben.

  1. Kan gebeuren, leuk dat je alsnog de moeite neemt te reageren <3 Maar echt, die elektrische fietsen zijn echt top! Mijn auto moet ik ook inleveren komende dagen, dus ik denk dat ik de fiets veel nodig ga hebben.

  2. Ik kwam je reactie tegen in de spam. Vreemd, want dat heb ik nog niet eerder gehad met jouw reacties…

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.