Insta Shots, maandoverzicht

Insta Shots #5 | Januari

Ik besloot de maand december over te slaan omdat ik een grote terugblik ging schrijven en dan was een Insta Shots-artikel wel een beetje overbodig. Maar nu het nieuwe jaar inmiddels alweer een maand oud is, is het weer tijd voor een nieuwe Insta Shots. Ik dacht in eerste instantie dat ik best wel veel foto’s had. Maar dat was alleen zo als ik december had meegerekend. Dus in februari zal ik wat meer mijn best gaan doen, haha!

https://www.instagram.com/p/B6yhs-qliyZ/

Ik kan natuurlijk het nieuwe jaar niet beter beginnen dan met een foto van lieve Budgie die in december alweer 10 jaar is geworden. Blijft nog steeds erg bijzonder met zijn levershunt.

https://www.instagram.com/p/B65zBjal4BJ/

Ik ontdekte een leuke nieuwe hobby. Maar hij is toch wel erg lastig. De puzzel ligt ook nog onafgemaakt op tafel. Toch maar weer even tijd voor maken, want hij is wel heel mooi (als hij af is ;- ) ).

https://www.instagram.com/p/B6-okuoF2LU/

Iemand had geloof ik heel veel knuffeltjes nodig. Hij kroop bovenop mijn schoot, en nee, hij ging ook echt niet weg. De schat <3. Maar onhandig was het soms wel haha!

https://www.instagram.com/p/B7MR5_WFman/

Voor wie ook een hond heeft: Doet jouw hond ook een moord voor worstjes? Nou, die van mij in elk geval wel. En ook voor kaas trouwens. En alle andere dingen die super slecht zijn natuurlijk. Hij heeft zo een hele tijd gestaan haha.

https://www.instagram.com/p/B7OFuGNl_zv/

Ik had een van mijn oude hobby’s ook weer uit de kast getrokken. Ik ging oude kaarsenstompjes smelten om weer nieuwe kaarsen van te maken. Eerlijk? Na zo’n tijd waren ze niet mega goed gelukt, maar oefening baart kunst natuurlijk 🙂

https://www.instagram.com/p/B7gpZbplk3v/

Ook heb ik maar liefst 6 kaartjes verstuurd voor Postcrossing. Inmiddels is de helft al aangekomen!

https://www.instagram.com/p/B7lW5o_lh1d/

Was gewoon een leuke en fijne dag met die kleine drol <3

https://www.instagram.com/p/B76URV9l427/

En ik besloot ook vorige week nog even gauw voor een nieuwe coupe te gaan. Spannend vond ik het wel om voor een pony te gaan. Toen ik een jaar of 8 was heb ik dat voor het laatst gehad.

Daarmee sluit ik dan ook gelijk deze Insta Shots af. Hoe was jouw eerste maand van het jaar?


Ontdek meer van Gelukkigdedertiende.nl

Abonneer je om de nieuwste berichten naar je e-mail te laten verzenden.

3 Comments

  1. Haha, ja hier ook twee van die vreetzakken hoor, het maakt niet uit wat het is, als ik iets te eten heb willen ze het ook hebben :’)

  2. Leuk om te zien! Natuurlijk de foto’s al voorbij zien komen op IG. Ik ben blij dat februari is aangebroken, Januari was niet echt een goede start hier in huis met de ziekenboeg en drukte.

  3. Altijd leuk om zo’n artikel te maken, even alles nog voor jezelf doornemen.

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.