maandoverzicht Uncategorized

Monthly Diary | Juli 2022

Leestijd: 3 minuten

Juni was de maand van onze vakantie, de overlijdensdag van mijn beste vriendin wat alweer een jaar geleden was. Maar vooral stond die maand in het teken van de vakantie en zo ook de Montly Diary van die maand. Maar deze maand is het weer een normale maand. Dus ik neem je weer mee!

  • Ik kocht deze nieuwe sandalen. Ik heb een hekel aan het woord sandaal, maar als iemand een goed alternatief heeft, dan hoor ik het graag! Terug naar de sandalen; ik kwam ze meer per toeval tegen, maar het kwam eigenlijk wel goed uit. De andere waren best wel uitgeleefd, zal ik maar zeggen.
  • Bij mijn ouders gingen we gezellig barbecueën op de cobb. Het was heerlijk weer, en vooral niet te warm.
  • En natuurlijk mag ik ook niet vergeten dat Sammie bij ons kwam wonen!
  • Ik heb een voedersilo in de tuin hangen met pinda’s voor de vogels. Na bijna een jaar geduld te hebben, hebben ze het dan ook gevonden. Zo gezellig al die vogeltjes in de tuin!
  • Sammie moest er ook even aan geloven voor een leuke mini-fotoshoot. Als beloning kreeg hij witlof, daar is hij dol op!
  • Ik wilde ook nog even een rondje maken op de motor met mijn vader. Zelf rij ik geen motor, maar achterop vind ik het zeker zo leuk! Het was weer een fijn ritje, ondanks dat we niet eens ver van huis waren.
  • Ik ben dus heel sceptisch met natuurlijke schoonmaakproducten. Maar inmiddels zijn we al wat jaren verder in deze ontwikkeling en ik kreeg de kans om dit merk uit te proberen. Daar schreef ik natuurlijk een blog over.
  • Ook kocht ik afgelopen maand nog wat nieuwe dingen, zoals een tas, de sandalen die je als eerst zag en deze twee nieuwe nagellakjes. Het is gellak en van een ander merk dan ik normaal gebruik. Maar soms vind ik het dus leuk een ander merk te proberen. Ik ben benieuwd hoe het op mijn nagels gaat bevallen!
  • Dit kaartje lag ineens in de brievenbus. En ik maak geen grapje dat ik echt een tijdje stond te kijken en me af stond te vragen van wie ik had gemist dat die zwanger was…
  • De tekst aan de binnenkant werd het me pas echt duidelijk, mijn fiat 500 is klaar en komt naar Nederland! Nog even geduld dus, maar ik hoop dat ‘ie er snel is, ben zo benieuwd!

Deze maand had ik echt voor mijn doen weinig foto’s gemaakt. Maar hoeveel foto’s het ook zijn, ik wil het natuurlijk niet overslaan. Ik hoop dat ik in de volgende Monthly Diary mijn nieuwe auto kan showen!

Hoe was jouw Juli?

3 gedachten over “Monthly Diary | Juli 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gelukkigdedertiende.nl.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Alle bestanden en/of foto's zijn eigendom van https://www.gelukkigdedertiende.nl. Het is niet toegestaan deze zonder toestemming te gebruiken.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht.

Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.

Save settings
Cookies settings

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

%d bloggers liken dit: