Monthly Diary | Juli 2022

Juni was de maand van onze vakantie, de overlijdensdag van mijn beste vriendin wat alweer een jaar geleden was. Maar vooral stond die maand in het teken van de vakantie en zo ook de Montly Diary van die maand. Maar deze maand is het weer een normale maand. Dus ik neem je weer mee!

  • Ik kocht deze nieuwe sandalen. Ik heb een hekel aan het woord sandaal, maar als iemand een goed alternatief heeft, dan hoor ik het graag! Terug naar de sandalen; ik kwam ze meer per toeval tegen, maar het kwam eigenlijk wel goed uit. De andere waren best wel uitgeleefd, zal ik maar zeggen.
  • Bij mijn ouders gingen we gezellig barbecueën op de cobb. Het was heerlijk weer, en vooral niet te warm.
  • En natuurlijk mag ik ook niet vergeten dat Sammie bij ons kwam wonen!
  • Ik heb een voedersilo in de tuin hangen met pinda’s voor de vogels. Na bijna een jaar geduld te hebben, hebben ze het dan ook gevonden. Zo gezellig al die vogeltjes in de tuin!
  • Sammie moest er ook even aan geloven voor een leuke mini-fotoshoot. Als beloning kreeg hij witlof, daar is hij dol op!
  • Ik wilde ook nog even een rondje maken op de motor met mijn vader. Zelf rij ik geen motor, maar achterop vind ik het zeker zo leuk! Het was weer een fijn ritje, ondanks dat we niet eens ver van huis waren.
  • Ik ben dus heel sceptisch met natuurlijke schoonmaakproducten. Maar inmiddels zijn we al wat jaren verder in deze ontwikkeling en ik kreeg de kans om dit merk uit te proberen. Daar schreef ik natuurlijk een blog over.
  • Ook kocht ik afgelopen maand nog wat nieuwe dingen, zoals een tas, de sandalen die je als eerst zag en deze twee nieuwe nagellakjes. Het is gellak en van een ander merk dan ik normaal gebruik. Maar soms vind ik het dus leuk een ander merk te proberen. Ik ben benieuwd hoe het op mijn nagels gaat bevallen!
  • Dit kaartje lag ineens in de brievenbus. En ik maak geen grapje dat ik echt een tijdje stond te kijken en me af stond te vragen van wie ik had gemist dat die zwanger was…
  • De tekst aan de binnenkant werd het me pas echt duidelijk, mijn fiat 500 is klaar en komt naar Nederland! Nog even geduld dus, maar ik hoop dat ‘ie er snel is, ben zo benieuwd!

Deze maand had ik echt voor mijn doen weinig foto’s gemaakt. Maar hoeveel foto’s het ook zijn, ik wil het natuurlijk niet overslaan. Ik hoop dat ik in de volgende Monthly Diary mijn nieuwe auto kan showen!

Hoe was jouw Juli?

3 comments / Add your comment below

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: