maandoverzicht

Monthly Diary #1 | December 2021

Leestijd: 3 minuten

Het is weer een nieuw jaar, maar de laatste maand van het jaar heb ik nog niet samen met je teruggeblikt. De naam van deze overzichtjes heb ik aangepast naar Monthly Diary. Dat klinkt toch net wat leuker! Ik neem je mee naar mijn decembermaand. De maand waarin ik jarig was!

Deze maand stond vol met knuffelsessies met Budgie. En net voor het hele koude weer had ik een nieuwe jas voor hem gekocht. Wat was hij daar blij mee. Alvast zijn kerst/verjaardagscadeau van mij.

Ook waagde ik me weer een poging aan You. Na seizoen 2 was ik afgehaakt. Ik moet zeggen dat ik er nog steeds niet zo aan verknocht ben zoals bij seizoen 1 en 2.

We zetten de kerstboom. Hij was goed gelukt vond ikzelf! En ik was ook jarig deze maand. Van mijn schoonouders kreeg ik deze mooie oorbellen van Ana Louisa (no spon!).

En ik kocht deze puzzel tweedehands. Ik ben weer lekker druk aan de puzzel.

Maar zoals je ziet is de puzzel inmiddels af. En natuurlijk ben ik alweer aan een nieuwe begonnen. Deze keer eentje van Rien Poortvliet. Hij is wel een stuk moeilijker dan deze Jan van Haasteren.

Liever budgie, die heeft geen tekst nodig toch <3

In mijn kerstpakket zat een borduurpakketje. Ik was zo trots op mijn eerste steken! Maar echt overtuigd ben ik niet. Het werkje ligt sindsdien in de kast…

Jaaaa, oliebolleeeen!! Allemaal voor mij, haha! Manlief lust ze namelijk niet en laat ik dat nou niet zo erg vinden 😛

We maakten ook nog even een laatste selfie van 2021, om te sturen naar onze ouders met nieuwjaar. We vierden trouwens oud en nieuw lekker met zijn tweetjes. Hoewel me dat eerst heel saai leek, vond ik het prima. Om 1 uur lagen we al lekker op bed.

Ik vind het overigens bizar om te merken dat ik door de lockdown minder foto’s heb. Ik moest wel echt moeite doen om een leuke selectie te maken. Zo zie je maar weer hoe dat – onbewust – toch je leven beïnvloed.


Hoop dat jullie ook een fijne jaarwisseling hebben gehad en natuurlijk nog een gelukkig en gezond 2022!

6 gedachten over “Monthly Diary #1 | December 2021

  1. Leuk overzichtje. Ik merk dat ook hoor, door de lockdown minder foto’s. Ik probeer toch iedere dag wel even iets op de foto te zetten.

    1. Ja ik vind het wel lastig. Ik denk dat als ik geen andere foto’s zou maken er alleen maar foto’s van Budgie zullen zijn, haha! Die maak ik wel praktisch dagelijks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gelukkigdedertiende.nl.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Alle bestanden en/of foto's zijn eigendom van https://www.gelukkigdedertiende.nl. Het is niet toegestaan deze zonder toestemming te gebruiken.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht.

Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.

Save settings
Cookies settings

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

%d bloggers liken dit: