maandoverzicht

Monthly Diary | Juni 2022

Leestijd: 4 minuten

Juni, het was een rare maand voor mij. Met leuke momenten, maar ook met een moeilijk moment. Namelijk de dag dat mijn beste vriendin alweer een jaar niet meer onder ons is. Om haar te herdenken schreef ik een brief aan haar hier op mijn blog. Gelukkig heb ik genoeg leuks te delen, inclusief enkele vakantiekiekjes!

 • Voor mijn vakantie heb ik gelukkig nog fijn kunnen wandelen met mijn wandelgroepje. Ik kan zo genieten van de mooie omgeving waarin ik woon. Zeker op deze momenten besef ik me dat maar al te goed. En dan kan ik het niet laten om even een mooie foto te maken, met mijn telefoon welliswaar.
 • Samen met manlief zijn we naar Veldhoven Zoo geweest. Een paar jaar geleden waren we daar voor het eerst en vonden we erg leuk. Het bleek goed weer en we besloten daar naar toe te gaan. Was wederom erg leuk!
 • En natuurlijk heb ik ook de nodige uurtjes bij de caviaopvang besteed. Wat een fijne bezigheid!
 • Wederom een foto die ik heb gemaakt tijdens de wandelingen met mijn groepje. Ge-nie-ten! Ik zal jullie vast vaker lastig vallen met zulke plaatjes 😉
 • Ook had ik vlak voor mijn vakantie nog een fotoshoot staan. Namelijk een zwangerschapsshoot. Het was een hele leuke en gezellige fotoshoot. Heb er echt van genoten om weer mooie beelden te maken voor later.
 • En ik nam afscheid van mijn auto. Het was tijd om hem in te leveren. Hopelijk krijg ik over een tijdje mijn nieuwe auto, namelijk een Fiat 500!
 • Ik had nog nooit een show gezien van Roué Verveer en wist niet goed wat ik ervan kon verwachten. De verveling was groot en ik besloot gewoon maar een show van hem aan te zetten via Videoland. Wat een show! Ik vond hem zo goed. En het gaf mij gelijk stof tot een artikel over hoe druk we onszelf maken. En überhaupt heeft zijn show mij een hoop stof tot nadenken gegeven.
 • Man, man… Voor ons was de tijd aangebroken om met vakantie te gaan. Toen we aankwamen op Schiphol zag het er eigenlijk super rustig uit. Maar eer wij onze koffers kwijt waren, moesten we +/- 90 minuten wachten om door de security te kunnen. Ondanks de gekte, vond ik het nog steeds overkomen als een geoliede machine. Ik heb me vooral enorm verbaasd over hoe het allemaal zo onderschat kon worden…
 • Maar al met al, we zijn goed en wel aangekomen op onze vakantie. Ik heb deze vakantie voor mijn doen heel erg weinig foto’s gemaakt. Zo weinig dat ik geen apart artikel ervoor ga maken. Maar ik vertel hier graag even hoe de vakantie was. En dat was eigenlijk niet zoals gepland. De foto linksboven en rechts laat het beeld zien van onze vakantie. Gekluisterd aan het zwembad. Vanaf (ik gok) dag 3 ben ik enorm gaan hoesten. Het hield maar niet op. Sterker nog, het werd zo erg dat we uiteindelijk besloten om naar een Griekse dokter te gaan…

  Na genoeg testjes en een coronatest bleek dat ik bronchitis had opgelopen. KAK! Dat kwam even niet zo fijn uit natuurlijk. Naast de verplichte rust die ik kreeg opgelegd, kreeg ik ook flinke medicijnen om zo snel mogelijk op te knappen. Ik zit nog steeds aan de antibiotica, maar gelukkig voelde ik me al snel beter. Echter kan ik nu pas weer een klein beetje dingen ondernemen. Ik kon niet eens zwemmen zonder als een zeehond alles bij elkaar te hoesten…

  En toch heeft het misschien wel zo moeten zijn. Ik heb veel, heel veel, tijd gehad om na te denken. Wat ik wil met mijn leven, waar ik gelukkig van word enzovoorts. Hier ga ik nu nog niet te veel over uitweiden, maar er is al het e.e.a. in gang gezet voor nog meer geluk in mijn leven. Natuurlijk ga ik hier nog een uitgebreide blog over schrijven. Of misschien zelfs wel een korte reeks. Ik moet even kijken hoe en wat ik ermee ga doen. Ook met mijn blog ga ik een level omhoog. Ik wil weer meer schrijven. Daarvoor moet er een verandering plaatsvinden. Dat zal over een tijdje zover zijn. En natuurlijk hou ik jullie daarvan op de hoogte.
 • En de linker foto is de laatste foto van onze vakantie. We hadden net lekker gegeten bij onze Griekse vriend met eigen restaurant. Toen zag ik deze mooie lucht en vond ik het een goede reden om nog even een echte leuke vakantiefoto te maken. Want die hadden we door de omstandigheden niet echt…
 • De terugweg van de vakantie kan ik lang over praten. Maar kort is beter. Wat een hel. Ik ben blij dat we thuis zijn en ik hoef voorlopig even niet terug in het vliegtuig.

Hoe was jouw juni?

3 gedachten over “Monthly Diary | Juni 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gelukkigdedertiende.nl.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Alle bestanden en/of foto's zijn eigendom van https://www.gelukkigdedertiende.nl. Het is niet toegestaan deze zonder toestemming te gebruiken.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht.

Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.

Save settings
Cookies settings

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is beschermd! Het is niet toegestaan deze content te kopiëren.
%d bloggers liken dit: