maandoverzicht

Monthly Diary | December ’22

Leestijd: 3 minuten

Hoewel het inmiddels januari is, ga ik toch nog even terugblikken op de laatste maand van het jaar van 2022. Ook nog even met de oude naam dan dit terugkerende artikel. Ik zal verder in het artikel de nieuwe naam onthullen, zodat jullie in elk geval niet voor een verrassing komen te staan.

Maar wat heb ik nou eigenlijk in december allemaal gedaan? Ik heb onder andere mijn contract getekend, ik was jarig en ik kon eindelijk het boek aan mijn oma overhandigen. Benieuwd hoe dat allemaal was? Lees dan verder!

 • Ik was hartstikke ziek, dus een knuffeltje van Sammie was wel even fijn.
 • Ook kwam op 1 december mijn boek uit. Ik had een boekpresentatie gepland staan, maar omdat ik zo ziek was (en daardoor geen stem had) ging dat niet door. Mijn gedichtenbundel bestel je hier!
 • Ik kreeg nog even een opleving en ging verder met mijn Diamond Painting.
 • Ik had mega zin om het plateautje op de salontafel in winter/kerstsferen te brengen. Dus een bezoekje aan de Action en gaan met die banaan. Heel blij met het resultaat. Wil ook nog meer thema’s gaan doen. Vind het zo leuk om te doen en het staat ook nog eens gezellig. Misschien dat ik nog eens een grote op de eettafel wil.
 • Eindelijk was ie na heel lang er aan werken af. Ik moet eerlijk bekennen dat diamond painten bij mij in enorme fases gaan. De laatste fase ging ineens hard!
 • En toen was ik op 13 december jarig en verraste mijn man me met een grote Takkie knuffel <3 Hij staat ook nog even onder de kerstboom.
 • Ook mijn collega’s waren me niet vergeten. Ik kreeg een chocolade kerstman, leuke kerstballen en een notitieboekje voor mijn gedichten. Super lief!
 • We hadden een kerstuitje. Maar het was die week voor mij veel te koud om mee te gaan wandelen. Super jammer, want we waren in het mooie gebied van de Oisterwijkse Vennen en Bossen. Gelukkig kon ik mezelf bij de haard met een warme chocomelk warm houden onder gezelschap van een paar collega’s die ook niet meegingen wandelen.
 • Ein-de-lijk kon ik naar oma om mijn boek aan haar te overhandigen. Dit was echt in één woord GEWELDIG. Wat was dat mensje trots. Achteraf jammer dat ik het niet gefilmd heb (al was het maar voor mezelf). Maar dit moment was goud.
 • Na het diamond painten kon ik ook weer verder met mijn Disney puzzel. Inmiddels ben ik al best een eindje op weg.
 • Ik had via een app twee kerstballen besteld, eentje van Budgie en van mijn overleden beste vriendin. Zo hebben ze een mooi plekje in de boom <3
 • Ik kreeg ook weer fotografeer-kriebels. Deze foto maakte ik met mijn telefoon en een opzetlensje.
 • Tijd voor kerstnagels! Dit waren mijn kerstnagels dit jaar.
 • En ik ging nog een keer fotograferen. Daar kwam ik deze gekke dingen tegen. Inmiddels weet ik dat het een mossoort is. Ik dacht eigenlijk dat het paddenstoelen waren. Niet dus. Maar ik had mijn macrolens niet bij me, omdat ik wat anders wilde fotograferen. Voor deze knappe kelkjes ga ik binnenkort even terug. En de foto’s die ik heb gemaakt, laat ik binnenkort zien in een nieuwe Fotoreportage.
 • Één van de laatste knuffelfoto’s met Sammie van 2022. Mocht natuurlijk niet ontbreken in dit maandoverzicht. Hij is de laatste tijd heel erg knuffelig, maar dat vind ik alleen maar schattig.

Hoe was jouw december?

Ik was jullie ook nog de nieuwe naam van dit terugkerende maandoverzicht verschuldigd. Vanaf deze maand zal het ‘In Beeld’ gaan heten. See you there!

2 gedachten over “Monthly Diary | December ’22

 1. Zo balen van je boekpresentatie! Ben je ondertussen weer helemaal fit? Ik vind je idee van die kerstballen erg goed bedacht. Misschien ook eens doen volgend jaar. Ik kijk uit naar je posts in 2023.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gelukkigdedertiende.nl.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Alle bestanden en/of foto's zijn eigendom van https://www.gelukkigdedertiende.nl. Het is niet toegestaan deze zonder toestemming te gebruiken.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht.

Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.

Save settings
Cookies settings

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

%d bloggers liken dit: