Insta Shots maandoverzicht

Insta Shots #1 | Augustus

Leestijd: 3 minuten

Ik heb heel lang geen maandfoto’s meer gedeeld omdat de vorm waarin ik het had niet meer bij mij paste. Ik heb er toen lang over gedubd, maar kon ook geen nieuw idee verzinnen. Afgelopen weekend ging ineens een lampje bij mij branden. Ik probeer actiever te zijn op mijn Instagram, maar lang niet iedereen volgt mij daar natuurlijk. Dat laat al best wat zien van mijn leven. Dus 1+1=… Precies!

Welkom dus bij de allereerste Insta Shots! Deze keer neem ik je mee in mijn hele maand augustus. Het is dus wel weer een terugblik op de afgelopen maand. Ben je benieuwd wat ik allemaal heb gedaan? Lees dan snel verder!

Ik had een ontzettende uitgroei bij mijn nagels. Ik kon het eigenlijk niet meer aanzien en besloot met gellak van Essence aan de slag te gaan. Het bleef best oké zitten, maar als je altijd acryl gewent bent valt het toch een beetje tegen natuurlijk. Uiteindelijk heb ik het na 1,5 week er weer afgehaald omdat ik de kleur beu was…🙈

Samen met Daisy spontaan afgesproken om naar de heide te gaan om te fotograferen. Niet alleen van elkaar maar ook van de heide zelf. Ik besef me nu dat ik daarvan nog niets heb gedeeld. Misschien een keer een blogartikel wijden aan allemaal heide foto’s? Ik heb er wel wat 😜En deze foto maakte Daisy (o.a.) van mij. Ook de nieuwe foto hier in de zijbalk heeft zij gemaakt die dag. Erg blij met de mooie foto’s die ik weer om verschillende social media enzo kan gebruiken! Thanks Daisy <3

Zo lang was mijn uitgroei dus (links). Na 5(!!) weken was het eindelijk weer zover. Mijn nagelstyliste was met vakantie, dus ik moest er langer mee doen. Ik ben uiteindelijk voor een wat herfstig kleurtje gegaan. Ik heb geloof ik nog nooit zo vroeg een herfstkleur gehad! Misschien ben ik wel gewoon – voor het eerst in mijn leven – toe aan de herfst?

Poeh, ik weet de strekking van deze post nog heel goed. Ik had een negatieve ervaring met mijn bedrijf. Ik werd er SUPER onzeker van. Zo begon ik te denken dat ik het toch wel niet zou kunnen. Toen kwam ik deze quote nog tegen op mijn telefoon. Die vond ik heel mooi en toepasselijk en deelde het meteen op mijn Insta.

Deze foto kon op 31-8-2019 niet ontbreken. Op deze dag was het precies een jaar geleden dat we ‘JA’ tegen elkaar zeiden. Deze foto was de entree die we maakten op de locatie waar we trouwden.❤️

Dit was de eerste Insta Shots. Nu ben ik natuurlijk super benieuwd wat je vind van de in een nieuw jasje gestoken terugblik op de vorige maand vind?

Wil je nu niks meer missen? Volg mij dan op Instagram!

4 gedachten over “Insta Shots #1 | Augustus

  1. Leuk zulke fotoposten! Moet je zeker vaker doen <3
    Een erg mooie maand, en spontane dates zijn altijd de leukste. Zou willen dat wij dat vaker konden doen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gelukkigdedertiende.nl.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Alle bestanden en/of foto's zijn eigendom van https://www.gelukkigdedertiende.nl. Het is niet toegestaan deze zonder toestemming te gebruiken.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht.

Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.

Save settings
Cookies settings

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

%d bloggers liken dit: