Insta Shots, maandoverzicht

Insta Shots #1 | Augustus

Ik heb heel lang geen maandfoto’s meer gedeeld omdat de vorm waarin ik het had niet meer bij mij paste. Ik heb er toen lang over gedubd, maar kon ook geen nieuw idee verzinnen. Afgelopen weekend ging ineens een lampje bij mij branden. Ik probeer actiever te zijn op mijn Instagram, maar lang niet iedereen volgt mij daar natuurlijk. Dat laat al best wat zien van mijn leven. Dus 1+1=… Precies!

Welkom dus bij de allereerste Insta Shots! Deze keer neem ik je mee in mijn hele maand augustus. Het is dus wel weer een terugblik op de afgelopen maand. Ben je benieuwd wat ik allemaal heb gedaan? Lees dan snel verder!

Ik had een ontzettende uitgroei bij mijn nagels. Ik kon het eigenlijk niet meer aanzien en besloot met gellak van Essence aan de slag te gaan. Het bleef best oké zitten, maar als je altijd acryl gewent bent valt het toch een beetje tegen natuurlijk. Uiteindelijk heb ik het na 1,5 week er weer afgehaald omdat ik de kleur beu was…🙈

Samen met Daisy spontaan afgesproken om naar de heide te gaan om te fotograferen. Niet alleen van elkaar maar ook van de heide zelf. Ik besef me nu dat ik daarvan nog niets heb gedeeld. Misschien een keer een blogartikel wijden aan allemaal heide foto’s? Ik heb er wel wat 😜En deze foto maakte Daisy (o.a.) van mij. Ook de nieuwe foto hier in de zijbalk heeft zij gemaakt die dag. Erg blij met de mooie foto’s die ik weer om verschillende social media enzo kan gebruiken! Thanks Daisy <3

Zo lang was mijn uitgroei dus (links). Na 5(!!) weken was het eindelijk weer zover. Mijn nagelstyliste was met vakantie, dus ik moest er langer mee doen. Ik ben uiteindelijk voor een wat herfstig kleurtje gegaan. Ik heb geloof ik nog nooit zo vroeg een herfstkleur gehad! Misschien ben ik wel gewoon – voor het eerst in mijn leven – toe aan de herfst?

Poeh, ik weet de strekking van deze post nog heel goed. Ik had een negatieve ervaring met mijn bedrijf. Ik werd er SUPER onzeker van. Zo begon ik te denken dat ik het toch wel niet zou kunnen. Toen kwam ik deze quote nog tegen op mijn telefoon. Die vond ik heel mooi en toepasselijk en deelde het meteen op mijn Insta.

Deze foto kon op 31-8-2019 niet ontbreken. Op deze dag was het precies een jaar geleden dat we ‘JA’ tegen elkaar zeiden. Deze foto was de entree die we maakten op de locatie waar we trouwden.❤️

Dit was de eerste Insta Shots. Nu ben ik natuurlijk super benieuwd wat je vind van de in een nieuw jasje gestoken terugblik op de vorige maand vind?

Wil je nu niks meer missen? Volg mij dan op Instagram!


Ontdek meer van Gelukkigdedertiende.nl

Abonneer je om de nieuwste berichten naar je e-mail te laten verzenden.

4 Comments

  1. Leuk zulke fotoposten! Moet je zeker vaker doen <3
    Een erg mooie maand, en spontane dates zijn altijd de leukste. Zou willen dat wij dat vaker konden doen…

    1. Ja, dat zou zeker leuk zijn. Hopelijk dit jaar nog even meeten♥️

  2. Nog gefeliciteerd met je 1 jarig huwelijk :-). mooi jurk!

    1. Dankje Els!😄

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.