maandoverzicht

Monthly Diary | Augustus ’22

Leestijd: 3 minuten

Waar voorheen de maanden voorbij leken te vliegen, had augustus gelukkig iets minder haast bij mij. Ik zeg gelukkig, want ik voelde me de andere maanden zo geleefd. Deze maand was de maand van ons huwelijksjubileum en de maand dat ik bij mijn nieuwe baan startte. Wat ik nog meer deed? Je ziet het natuurlijk weer in deze Monthly Diary!

 • Ik kom redelijk vaak bij een kringloop en/of tweedehandskleding winkel. Maar zelden vind ik wat. Maar dit keer scoorde ik dit leuke shirtje wat ik inmiddels al vaak gedragen heb!
 • Ook kreeg ik ineens spontane zin om oorbellen te maken. Zo maakte ik dit paar en nog één paar. Helaas was ik daarna er ook weer helemaal klaar mee…
 • Schattige foto’s van Sammie kan ik hier niet achterhouden natuurlijk <3
 • Jaaaaaa!!! Mijn auto kon ik ophalen! Wat een beauty he?
 • Ook ging ik weer vogels fotograferen. Dit keer samen met mijn vader. Was erg gezellig en wederom ontspannend. Ik heb ook zeker meer foto’s gemaakt dan deze. Af en toe laat ik wat zien op mijn instagramaccount.
 • Terwijl er een leuk artikel over mijn nailarts van de laatste tijd online stond, was ik een (voor mij) nieuw lakmerk aan het testen. En ik ben echt positief verrast. Hele mooie intenste kleuren. Ga ik zeker vaker bestellen!
 • Mijn eerste werkweek ging ook deze maand van start. De ruimte waar ik werk kijkt uit op de Primark. En nee, ik ben er nog niet binnen geweest. Dat vind ik al een prestatie an sich.
 • Sammie, again.
 • Maar zo’n eerste werkweek was wel intens. Ik moest – zeker de eerste week – af en toe even bijtanken op de bank.
 • Maar eind augustus hadden manlief en ik wat te vieren. Namelijk ons 4-jarig huwelijk. Bizar dat het gewoon alweer 4 jaar geleden is. We hebben dit gevierd op Texel. En dat was echt heel erg leuk. Meer lezen over Texel kan in dit artikel!
 • Bij thuiskomst lag er een pakketje op mij te wachten. Namelijk een spijkermat. ‘Ga je daar nou voor je lol op liggen?’, hell yeah! Daar lig ik inderdaad voor mijn lol op. Ik wil hier misschien nog wel eens een artikel aan wijden, als daar interesse voor is. Maar ik kan je wel verklappen dat ik heel goed kan ontspannen door dit ding.
 • Dit plantje heb ik zelf gestekt. Het was ooit een mini plantje en het heeft maanden geduurd. Maar nu was het tijd voor een grotere pot. Deze pot kocht ik overigens bij een kringloop. En ik geloof dat het plantje er blij mee is!
 • Nu de vakanties voorbij zijn en de meeste van mijn wandelgroepje terug zijn, was het weer tijd voor een wandeldate. Toen ik het zonlicht door deze pluimen heen zag schijnen, moest ik wel even een foto maken met mijn telefoon.
  Overigens schreef ik deze week nog een leuk artikel met tips hoe je je eigen wandelgroep kunt beginnen.

En, hoe was jouw Augustus?

3 gedachten over “Monthly Diary | Augustus ’22

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gelukkigdedertiende.nl.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Alle bestanden en/of foto's zijn eigendom van https://www.gelukkigdedertiende.nl. Het is niet toegestaan deze zonder toestemming te gebruiken.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht.

Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.

Save settings
Cookies settings

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is beschermd! Het is niet toegestaan deze content te kopiëren.
%d bloggers liken dit: