Geluksmomentjes

13 Geluksmomentjes | Zomerspecial

Leestijd: 3 minuten

Eens in de zoveel tijd kom ik met een lijstje geluksmomentjes. Nu zag ik bij Romy haar zomerpleziertjes voorbij komen en dat inspireerde mij gelijk om eens een special te schrijven van dingen uit de zomer! Benieuwd naar mijn geluksmomentjes deze zomer? Lees dan snel verder!

 1. Mijn fiat 500!
  Ik begin even materealistisch, maar de komst van mijn auto is natuurlijk een geluksmomentje an sich. Sowieso kwam deze precies op tijd voor ik met mijn nieuwe werk begon en dat scheelde een hoop gehannes met het OV.
 2. Ons weekendje Texel
  Eind augustus waren we alweer 4 jaar getrouwd. We hadden van alles bedacht om te gaan doen en uiteindelijk besloten we een weekendje naar Texel te gaan. Dat was erg leuk en een goede keus geweest!
 3. Het stabiele weer
  Velen zullen mij vervloeken, maar ik was heel blij met het stabiel droge weer. Wel iets minder met de hitte, dat hoeft van mij eigenlijk ook niet zo. Maar door de lange droogte heb ik maanden geen/nauwelijks pijn gehad. #goals
 4. De komst van Sammie
  Ook dat Sammie ons gezin kwam uitbreiden mogen we natuurlijk zeker niet vergeten. Hoewel hij nog steeds alleen zit (en daar niet echt problemen mee lijkt te hebben) kan hij over ongeveer een maand dan eindelijk op date! Er is een heel knap vrouwtje geboren in de opvang. Hopelijk vind hij haar net zo leuk als ik.
 5. Starten met mijn nieuwe job
  Half augustus was het zover, ik begon bij mijn nieuwe werk. Op de afdeling communicatie van een gemeente in mijn buurt. Tot nu toe ben ik echt heel enthousiast en heb ik het echt naar mijn zin!
 6. Vele Sims 4 momenten
  Na werktijd plof ik lekker op de bank. Soms kan ik me dan nog wel een paar uur vermaken met Sims 4. Dat heb ik wel weer aardig opgepakt.
 7. De passie voor fotografie wat weer langzaam terugkomt
  Ik heb al een paar leuke fotografie uitstapjes gemaakt, waaronder een middagje vogels fotograferen. En natuurlijk ook op Texel waar zeer binnenkort een blog van online komt.
 8. Bezoekersaantallen hier op mijn blog
  Ondanks de komkommertijd en het starten van een nieuwe blog/domein, mag ik niet klagen over mijn bezoekersaantallen. Dat vind ik echt heel leuk. Zo leuk dat jullie allemaal mee lezen! En ik heb ook al een toffe samenwerking gehad.
 9. Fijne series gekeken
  Net als dat ik uren kan Simsen na werktijd, geldt dat ook voor series kijken. Binnen no time was ik bij met Virgin River. Vervelend, want het keek zo lekker weg. Ook ben ik nog bezig met New Amsterdam.
 10. Weddenschap winnen
  Mijn man zal me verafschuwen, maar ik vond het wel leuk. Ik grapte bij de formule 1 race van Hongarije dat als Max zou winnen, we Chinees moesten eten. We keken bij mijn ouders en iedereen zei: ja hoor prima! Niet gedacht dat hij ook echt zou winnen. Alleen nu willen ze niet meer een weddenschap met me aan gaan… 😛
 11. Nieuwe schoonmaakroutine
  Doordat ik ben begonnen met werken, heb ik mijn vrije uren vooral nodig om op te laden en uit te rusten. Van (zwaar) schoonmaakwerk komt het dus niet. Man en ik hebben daarom besloten 1 dag in het weekend een verdieping schoon te maken. Ik was eerst sceptisch, maar het werkt super goed. Het is zelfs schoner dan ooit. Hij de zware klussen en ik de lichtere. En nu is het zelfs zo dat we met een paar uurtjes al klaar zijn. Super fijn!
 12. Nieuwe leuke vriendschappen erbij
  Via mijn wandelgroepje heb ik al een leuke vriendin leren kennen en ook via een vriendinnensite een gezellige meid leren kennen waarmee ik al een aantal keer heb afgesproken. Altijd gezellig om wat nieuwe vriendschappen erbij te hebben!
 13. 4-jarig huwelijksjubileum
  Last, but not least… Ons 4-jarig huwelijk kon ik natuurlijk niet overslaan. Tja, wat zal ik er verder over zeggen. We hebben het samen vrij uitgebreid gevierd met een heel fijn weekendje weg. Dat was echt super leuk! Op onze trouwdag waren we ook gelijk 9 jaar samen. Volgend jaar betekend dat dus 5 jaar getrouwd en 10 (!!!) jaar samen. Waar blijft de tijd?!

Dit waren mijn geluksmomentjes van de zomer. Wat was jouw ultieme geluksmomentje deze zomer?

5 gedachten over “13 Geluksmomentjes | Zomerspecial

 1. Ah wat een fijne momentjes! En flauw dat ze geen weddenschap meer met je willen haha!

  Mijn geluksmoment was de 1e keer Schiermonnikoog

 2. Kan me voorstellen dat het een super fijn lijstje is met mooie dingen en herinneringen. geluksmoment van de zomer was toch wel de vele mama dagen die we samen hadden & onze vakantie naar Terschelling (en de vakantie is het algemeen, zo fijn!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gelukkigdedertiende.nl.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Alle bestanden en/of foto's zijn eigendom van https://www.gelukkigdedertiende.nl. Het is niet toegestaan deze zonder toestemming te gebruiken.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht.

Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.

Save settings
Cookies settings

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

%d bloggers liken dit: