maandoverzicht

Monthly Diary #2 | Januari

Leestijd: 3 minuten

Zo, wat ben ik blij dat januari er op zit zeg. Ik vond er geen klap aan en het leek ook wel een eeuwigheid te duren. Was ik de enige die de maand januari zo lang vond duren? En dan zou je denken dat als een maand voor je gevoel zo lang duurt, dat je dan wel veel foto’s hebt. Maar integendeel. Ik zat ook niet helemaal lekker in mijn vel en dat is terug te zien in hoe weinig foto’s ik heb gemaakt. Dus alvast daarvoor excuses.

Ik was al een tijd bezig met een puzzel. Hij was moeilijker dan gedacht. Inmiddels is hij af en ben ik alweer aan een nieuwe bezig!

In december won ik het boek Inspiratieverhalen van Vicky de Groot. In het boek staan allerlei inspirerende verhalen van ondernemers met een chronische aandoening. Ik heb al heel wat verhalen van ondernemers met fibromyalgie gelezen, maar er komen ook zeker andere aandoeningen aan bod.

Ook mocht ik in januari het assieraad van mijn beste vriendin op gaan halen. Dat was toch wel even wat emotioneler dan ik dacht. Ik heb echt even zitten brullen bij de goudsmid… Nu wel heel blij met dit mooie en speciale aandenken.

Ik vind het altijd leuk als Budgie statisch is. Kan er niets aan doen, ik moet dan gewoon een foto maken.

Ik baal er altijd zo van he als ik boodschappen moet doen en ze (meer dan) de helft niet hebben. Ik ben niet zo iemand die dan wel even naar een andere supermarkt gaat, aangezien boodschappen doen een van mijn meest hatelijke klusjes is. Dus ik heb even creatief gedaan met wat we in huis hadden en wat ik nog wel kon kopen. Het werd pasta en de saus maakte ik zelf. Was goed gelukt!

Naast het platteland wonen, betekent ook andere dierenvriendjes in de tuin. Deze muis wist op wonderbaarlijke wijze lans ge schutting omhoog te klimmen om de laatste pinda’s – die oorspronkelijk voor de vogels bedoeld waren – op te peuzelen.

Mijn nagels heb ik ook weer eens voorzien van een nieuwe nailart. Deze heb ik helemaal uit de losse pols gedaan met losse glitters. Ik vond het best knap van mezelf, haha!

Voor mijn werk als fotograaf was het de bedoeling dat ik deze boekpresentatie zou fotograferen. Maar tante C. gooide nogal veel roet in het eten. De dag voor de boekpresentatie hebben we alsnog promotiemateriaal geschoten en heb ik nog wat beelden voor haar gemaakt van de boekpresentatie vanaf mijn tv…

De laatste puzzel die ik heb afgemaakt maakte ik in een dag. Dat was namelijk deze Jan van Haasteren met 500 stukjes. Dat ik de puzzel zo snel af zou hebben had ik niet verwacht. Inmiddels ben ik bezig met een puzzel van That’s Life.


Q: Hoe was jouw januari? Duurde deze maand voor jou ook zo lang?

4 gedachten over “Monthly Diary #2 | Januari

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gelukkigdedertiende.nl.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Alle bestanden en/of foto's zijn eigendom van https://www.gelukkigdedertiende.nl. Het is niet toegestaan deze zonder toestemming te gebruiken.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht.

Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.

Save settings
Cookies settings

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

%d bloggers liken dit: