Persoonlijk

Meet the Blogger!

Leestijd: 4 minuten

Een tijdje geleden vroeg ik op Instagram wat jullie op mijn blog wilde lezen. Één van de tipgevers was Ilona die voorstelde een ‘Meet the Blogger’ artikel te schrijven. Dat leek mij wel een heel erg leuk idee, dus dat ga ik vandaag eens even doen.

In deze blog ga je mij nog beter leren kennen. Dat is leuk voor als je mij al wat langer volgt, maar ook zeker als je nieuw bent op mijn blog (welkom!). Het intro was lang genoeg denk ik. Tijd om te beginnen bij het begin!

Het begin…

 • Ik werd op 13 december geboren in het ziekenhuis in Breda.
 • Mijn roepnaam is Simone en mijn doopnaam Elaine.
 • Ik heb geen broers of zussen, dus ik ben enigkind.
 • De peuterspeelzaal vond ik – blijkbaar – heel stom. Het was zo erg, dat mijn moeder mij er maar weer af gehaald had… (sorry, mam!)
 • De basisschoon was op zich wel leuk. Vooral de themaweken vond ik erg leuk en natuurlijk de musical. Maar verder was ik nooit een kind geweest wat echt graag leerde.
 • Wel was ik goed in taal.
 • Als jong meisje altijd enorm zere knieën gehad, maar toen kwamen ze niet verder dan groeipijn.

Mijn jeugd

 • De middelbare school was niet de makkelijkste tijd van mijn leven. Ik werd veel gepest, met nog steeds gevolgen van dien.
 • Ik moest op de fiets naar school, 12 km. heen en 12 km. terug. Met die knieën van mij was dat lang niet altijd een pretje.
 • Toen werden de knieën bestempeld als jonge-meisjes knieën. Geen idee wat die term inhoud.
 • Rekenen kon ik écht niet. Daarom moest ik ook naar een speciale school voor reken- en taalachterstand.
  Uiteindelijk heb ik daar weinig van op gestoken en heb ik zelf foefjes geleerd om beter uit de voeten te kunnen met rekenen.

Opleidingen & werk

Foto uit 2011
 • Na de middelbare school ging ik vol goede moed beginnen aan de opleiding Recreatie en Toerisme in Tilburg.
 • Tijdens mijn stage viel ik na ongeveer 3 maanden uit. Ik kon – letterlijk – mijn bed niet meer uit. Toen zijn we naar de dokter geweest en de dokter wilde mij niet doorsturen naar een reumatoloog omdat de onderzoeken zogenaamd eng zouden zijn, maar na mijn boze reactie schreef hij toch een verwijzing.
 • Op mijn 16e kreeg ik de diagnose fibromyalgie. Waar de dokter adviseerde een uitkering aan te vragen omdat werken niet zou kunnen.
 • Op mijn 18e kreeg ik mijn eerste uitkering, maar de strijdt met school en werk was nog niet gestreden.
 • In 2008 ging ik naar de Fotovakschool. Daar heb ik de basisopleiding Fotografie gedaan. Het was wel erg pittig voor me maar was blij dat ik wat kon doen.
 • In 2011 begon ik aan de opleiding receptioniste/telefonisten. Bij deze opleider ging je eens per 2 weken naar school en de rest was thuis studie. Voor mij was dit de manier op een mbo-diploma te krijgen. Deze heb ik toen ook gehaald.
 • Via mijn blog destijds rolde ik in het bloggerswereldje, schreef ik blogs voor grote merken en startte ik mijn eerste eigen bedrijf in copywriting.
 • Ook volgde ik daarnaast een thuisstudie copywriting in 2014.
 • Na 3 jaar was ik toe aan meer en verdiepte ik mij in marketing.
 • Toch was het lastig om zonder papieren aan de bak te blijven en besloot ik in 2018 een eigen bedrijf als fotograaf te starten.
 • Tussendoor heb ik ook nog een jaar een webshop gehad in kaarten met gedichten.
 • Mijn fotografiebedrijf heb ik 4 jaar volgehouden, maar was soms ook zwaar. Dit jaar besloot ik dat het genoeg was geweest en tijd was om verder te kijken.
 • Sinds een maand heb ik een job als communicatiemedewerker bij een gemeente.

Waar ik ben geweest

Kos 2012
 • Frankrijk (tel kwijt)
 • Nederland (tel kwijt
 • Engeland, Londen (2x)
 • Spanje, Santa Susanna
 • Spanje, Mallorca
 • Portugal, Algarve
 • Griekenland, Kreta (2x)
 • Griekenland, Kos (2x)
 • Turkije, Bodrum
 • Griekenland, Rhodos (4x)
 • Griekenland, Parga
 • Gran Canaria

Ik ben benieuwd of je dit leuk vond om te lezen. Dan maak ik misschien nog wel een tweede deel! Laat het me weten in de reacties <3

3 gedachten over “Meet the Blogger!

 1. Joehoeee…. wat leuk dat je Meet the Blogger hebt overgenomen, op je eigen manier natuurlijk. Super interessant om te lezen. Jij laat je niet gek maken en dat vind ik super stoer van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gelukkigdedertiende.nl.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Alle bestanden en/of foto's zijn eigendom van https://www.gelukkigdedertiende.nl. Het is niet toegestaan deze zonder toestemming te gebruiken.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht.

Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.

Save settings
Cookies settings

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

%d bloggers liken dit: