Maandoverzicht | Oktober 2021

Leestijd: 3 minuten

Ik was even bang dat ik niet of nauwelijks foto’s had van de maand oktober. Tot dat ik ze ging uitzoeken, ik kwam best een heel eind! Ondanks dat ik deze maand eigenlijk veel te weinig naar mijn zin heb geblogd en nu ook nog eens vrij laat ben met dit overzicht. Toch wilde ik deze maand niet overslaan. Al is het maar voor mezelf leuk om weer terug te kijken. Goed, laten we eens beginnen!

Ik begon de maand in elk geval met een paar leuke blogartikelen. Waaronder eentje over fijne etherische olie die ik had gekregen om te testen. Wat ik er van vond lees je in dit artikel. Dit was één van de foto’s die ik had gemaakt voor het artikel, maar ging niet door mijn keuring heen 😛

Budgie is ook zo dol op dit kleed he! Zo schattig dat hij er altijd weer bij wilt kruipen.

Mijn mini lepelplantje (stekje) gaat goed! Dit was al de derde die ik kon stekken. Super leuk 😀

Lekker wandelen met lieve Budie! Dagelijks probeer ik een “grote” wandeling met hem te lopen. Maar hij is al oud, dus echt groot zal ik het niet noemen. Voor hem is het wel een grote ronde natuurlijk.

Ook ging ik samen met mijn moeder winkelen in Leeuwarden. Mijn vader had daar een zakelijke afspraak en dropte ons in het centrum. Super gezellige middag gehad en ’s avonds nog even met z’n drietjes pannenkoeken gegeten. Ik had een hamkaas pannenkoek, heerlijk!

Mijn waakhond, elke ochtend weer als ik mijn haar en make-up doe zit hij bij de deur zo te wachten tot ik klaar ben.

Sinds onze vakantie ben ik helemaal into losse thee. Maar hiervoor had ik nog wat meer potjes nodig. Deze leukerds vond ik bij Action!

We hebben inmiddels geen wespennest meer in deze plantenbak, gelukkig! Bah wat was dat vervelend. We besloten de bak helemaal leeg te halen (inmiddels was het nest al dood uiteraard) en er winterviolen in te zetten. Het staat er super vrolijk bij!

Ik weet niet goed wat ik met paddenstoelen heb, maar ik vind ze prachtig. Zeker op foto’s. En ik kan ook uren foto’s er van maken. De eerste foto maakte ik gewoon met mijn telefoon tijdens een bos wandeling. Maar paar dagen daarna vond ik het toch wel een goed idee om met mijn camera op pad te gaan om de allerkleinste paddenstoeltjes te gaan fotograferen. Een aantal van de resultaten heb ik gedeeld op Instagram!

Dit boek, Achter Gesloten Deuren, las ik uit. Uiteindelijk uitgelezen op de e-reader die ik heb mogen erven van mijn beste vriendin. In één ruk was die uit. Wat een bizar verhaal. Maar wel een fijne om te lezen!

Ik ging even mijn oude jeugd herbeleven met de film val Lizzie McGuire. Wie keek dit ook vroeger? Ik vond dat echt zó leuk! Ik moet eerlijk zeggen dat ik het nu ook wel leuk vond, maar ik was niet zo hysterisch meer als toen, haha.

En ja, noem me gek maar ik heb dus zelf nog nooit eerder boerenkool gemaakt. Laat ik het zo stellen, eens moest de eerste keer zijn en het was goed gelukt! Helemaal niet moeilijk ook.


Q: Dat was het voor oktober weer. Hoe was jullie maand?

4 gedachten over “Maandoverzicht | Oktober 2021

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gelukkigdedertiende.nl.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Alle bestanden en/of foto's zijn eigendom van https://www.gelukkigdedertiende.nl. Het is niet toegestaan deze zonder toestemming te gebruiken.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht.

Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.

Save settings
Cookies settings
%d