Acces Bars behandeling – mijn ervaring | Persoonlijk

Leestijd: 2 minuten
Foto door Milada Vigerova op Pexels.com

Het is inmiddels al een tijdje geleden dat ik deze behandeling bij mijn therapeute heb gedaan. Eerlijk, ik was (wederom) sceptisch bij deze behandeling. Maar ik merkte aan alles dat ik wel toe was aan verandering. Daar paste dit perfect bij. Vandaag vertel ik je graag wat mijn ervaring was met deze therapie.

Wat is access bars precies?

Laten we wel even beginnen bij het begin. Wat is het nou precies? Ik heb voor je even een betrouwbare bron geraadpleegd.

Access Bars zijn 32 drukpunten die energiebanen vormen door en om het hoofd. Hierin liggen al je ideeën, gedachten, overtuigingen en emoties opgeslagen. Ieder drukpunt staat voor een specifieke context in je leven. Dit zorgt voor ruimte om meer helpende overtuigingen en emoties te installeren.

innerlijkekracht.nl

Kortom, je wordt emotioneel gezien weer even gereset. En dat op een hele simpele manier, zonder dat je er zelf wat voor hoeft te doen.

Gaat dit nou werken?!

Dit waren serieus mijn gedachten, die ik ook uitsprak naar mijn therapeute, toen we al een tijdje op weg waren. Ik voelde niks op dat moment. Dus ik kon er echt geen voorstelling van maken dat dit een effect zou kunnen hebben op mijn leven.

Toch gebeurde er wat, op het moment dat ik recht op ging zitten. Ik werd even heel erg licht in mijn hoofd, bijna duizelig zelfs. Waardoor ik toch het idee kreeg dat ze daadwerkelijk iets bij mij in gang had gezet. Wel vertelde ze erbij dat het tot 3 weken kan duren dat je verschillende veranderingen merkt. Soms zijn ze klein en voor jou niet zo merkbaar, maar wel weer voor je omgeving. Het was dus een kwestie van ervaren.

Foto door Diego Madrigal op Pexels.com

Ik was gereset

Ik wil hier geen verkooppraatje gaan houden. Maar ik ben wel oprecht zeer te spreken over deze behandeling. De behandeling is eenmalig, in principe. Al kun je het naar verloop van tijd weer overnieuw doen natuurlijk. Maar ik voel me echt gereset. Zeker de eerste 3 weken waren voor mij de veranderingen enorm. Het was wennen. Als of ik helemaal herboren was. Ik had energie voor 100. Ik zat zoveel lekkerder in mijn vel (en nog steeds!). En ik sliep ook vele malen beter dan ik ooit deed.

Zennnnn

Ik voel me sinds dien zo zen. Zo kalm. En tuurlijk is alles inmiddels genormaliseerd. Want laat ik heel eerlijk wezen dat ik vaak extreem reageer op alternatieve behandelingen. En zo ook bij deze. Maar ik ben zó blij dat ik het heb gedaan. En ik zal het zeker nog eens doen als ik merk dat ik het nodig heb om weer even gereset te worden.

Q: Heb jij al eens een alternatieve behandeling ondergaan? En zo ja, wat heb je gedaan?

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gelukkigdedertiende.nl.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Alle bestanden en/of foto's zijn eigendom van https://www.gelukkigdedertiende.nl. Het is niet toegestaan deze zonder toestemming te gebruiken.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht.

Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.

Save settings
Cookies settings
%d