Uncategorized

De 25 levensvragen tag

Ilona tagde mij in haar eigen invulling op deze tag. Super leuk dat ze dat heeft gedaan, want net als Ilona hou ik wel van tags! Dus ik moet deze ook wel even in gaan vullen. Het doet me ook nog wel denken aan de tijd dat zulke tags enorm in de rondte gingen op blogs vroeger. Altijd leuk, zulke herinneringen. Maar goed, deze tag dus. Let’s go!

Hoe ziet de homescreen van je telefoon eruit?

Deze foto is gemaakt toen we voor het eerst naar Roué Verveer gingen. Over een paar weken gaan we naar zijn nieuwe cabaret voorstelling, zin in!

Je gaat naar een café/kroeg; wat bestel je?

Bij lekker weer cola of een ice tea green. Als het koud is dan warme chocolademelk (liefst met slagroom)

Welk woord gebruik je echt té vaak?

Ik geloof niet dat ik op dit moment echt een stopwoordje hebt. Bizar eigenlijk, want voorheen had ik dat wel.

Wat is je favoriete film?

Aii, wat een oneerlijke vraag! Ik heb er niet één hoor. Maar om lekker hersenloos te kunnen zwijmelen is Step Up (de eerste) wel een van mijn favorieten. Toevallig een tijdje terug weer eens gekeken. Zo leuk! In het kader van favoriete kerstfilms is dat The Holiday. Die kan ik blijven kijken. Lekker weg zwijmelen met warme chocolade melk!
Maar ik moet bekennen dat ik eigenlijk meer series kijk dan films. Dus het was lastig om favorieten te bedenken.

Wat is je guilty pleasure op het gebied van televisie?

Married at First Sight! En B&B Vol Liefde!

Wat is het laatste liedje dat je hebt geluisterd?

Ik weet niet precies welk liedje, maar een nummer van Racoon in elk geval. Die stond aan in mijn auto.

Naar wie was je laatste appje?

Naar een goede vriendin. Ik weet niet wat het is, maar soms dan vergeet ik terug te appen. Zo ook deze keer weer. Dan ben ik ineens even iets anders aan het doen en dan vergeet ik dat ik eigenlijk nog even in gesprek was met iemand. Oeps!

Wat was je eerste e-mailadres?

Haha, oh meen je dit. Ik geloof dat ik er twee had. Maar weet niet zeker welke er het eerst was. Ik gok simonline@zonnet.nl. Inmiddels bestaat dit emailadres ook niet meer.

Waar kun je je enorm aan ergeren?

Aan oneerlijkheid. Eerlijkheid duurt (in de meeste gevallen) het langst.

Wat is je meest gênante moment ooit?

Ooit kan ik me niet herinneren. Maar afgelopen week gingen de poortjes op mijn werk niet open en ik knalde er vol tegenaan omdat ik er vanuit ging dat ze open zouden gaan…😅 En ja, het was er druk.

Wat is je meest favoriete dag van het jaar?

29-8-2018 <3

Vroeger zou ik gezegd hebben dat dat mijn verjaardag was. Maar daar geef ik tegenwoordig een stuk minder om. Ik heb niet echt één dag wat echt mijn favoriete dag is, denk ik. Maar ik vind onze trouwdag wel heel bijzonder en wil dit ook altijd even vieren.

Wat is je favoriete emoji?

Ik heb er twee en die gebruik ik dan ook regelmatig als ik met je app: 🤣🤪

Katten of honden?

Budgie als puppy 😍

Hond! Niet heel verrassend denk ik 🙂

Utrecht of Amsterdam?

Utrecht. Amsterdam ben ik maar een paar keer geweest, maar het trekt me niet zo. Ik vind Utrecht super gezellig en een leuk centrum hebben ook. Alweer (te) lang geleden dat ik er ben geweest. Vroeger ging ik er vaak winkelen.

Thee of koffie?

Thee, koffie (op cappuchino na) vind ik niet lekker.

Serie of film?

Nou, series dus. Ik kan tegenwoordig slecht films kijken. Maar series bingewatchen kan ik als de beste (mits het een goede serie is). Vind het ook heerlijk om lekker een avondje series te kijken.

Engeland of Amerika?

Deze foto komt uit 2010, was ook mijn tweede en laatste keer in Londen.

Engeland. Ik heb echt helemaal niks met Amerika. Een land waar alles groot, groter, grootst en gek, gekker, gekst moet zijn. Niet mijn ding. Ik hou wel heel erg van Londen. Daar wil ik eigenlijk ook wel weer eens naar toe.

Vlees of vis?

Allebei. Maar eet het meest vlees.

Drank of drugs?

Drugs komen er niet in hier. Drank met mate. Ik drink zelf niet of nauwelijks. De laatste keer dat ik gedronken heb kan ik me al niet meer herinneren en dat is niet omdat ik zo zat was 😉

Spice Girls of Backstreet Boys

Oei, das lastig. Maar als ik aan vroeger denk, dan was ik wel meer van de Spice Girls. Nu kan ik ze allebei wel waarderen.

Bert of Ernie?

Ernie! Offcourse.

Buurman of Buurman?

Volgens mij die kleinere met dat ronde koppie vond ik de leukste. Lang geleden alweer…

Sesamstraat of Villa Achterwerk?

Sesamstraat! Ik vond Villa Achterwerk soms een beetje vaag.

Meest random feitje over jezelf?

Ik was vroeger geen goede eter, als in dat ik weinig lustte. Gelukkig is dat nu wel anders. Datzelfde gold ook voor drinken trouwens. Voordat het tijdperk dubbelfris aanbrak dronk ik eigenlijk alleen maar cola… Inmiddels lust ik ook meer dan alleen cola en dubbelfris, wel zo makkelijk.

Belangrijkste levensles die je tot nu toe hebt geleerd?

Haal alles uit het leven, het kan zomaar de laatste zijn. Dat slaat natuurlijk op mijn plots overleden beste vriendin. Sinds haar overleiden heb ik een heel ander motto dan ervoor. En die probeer ik ook zeker na te leven.


Ontdek meer van Gelukkigdedertiende.nl

Abonneer je om de nieuwste berichten naar je e-mail te laten verzenden.

6 Comments

  1. Heel leuk om te lezen. Wat een prachtige foto van jullie trouwdag ♥️.

  2. Leuk om te lezen! Ik heb mijn allereerste e-mailadres dus nog steeds, best gek eigenlijk, haha 😛

  3. Leuke vragen, ik bestel ook altijd een Ice Tea… En… hoe kan je antwoord nou NIET de Backstreet boys zijn haha. 😉

    1. Haha, jaaa… Ik draaide als kind gewoon meer Spice Girls 😛

  4. Ook ik heb nog steeds mijn eerste e-mailadres, haha! het is niet echt een professionele, maar enkel voor privé. Zakelijk heb ik inmiddels een andere 😛 En ook hier fan van Utrecht en Londen!

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.