Uncategorized

De 25 levensvragen tag

Leestijd: 4 minuten

Ilona tagde mij in haar eigen invulling op deze tag. Super leuk dat ze dat heeft gedaan, want net als Ilona hou ik wel van tags! Dus ik moet deze ook wel even in gaan vullen. Het doet me ook nog wel denken aan de tijd dat zulke tags enorm in de rondte gingen op blogs vroeger. Altijd leuk, zulke herinneringen. Maar goed, deze tag dus. Let’s go!

Hoe ziet de homescreen van je telefoon eruit?

Deze foto is gemaakt toen we voor het eerst naar Roué Verveer gingen. Over een paar weken gaan we naar zijn nieuwe cabaret voorstelling, zin in!

Je gaat naar een café/kroeg; wat bestel je?

Bij lekker weer cola of een ice tea green. Als het koud is dan warme chocolademelk (liefst met slagroom)

Welk woord gebruik je echt té vaak?

Ik geloof niet dat ik op dit moment echt een stopwoordje hebt. Bizar eigenlijk, want voorheen had ik dat wel.

Wat is je favoriete film?

Aii, wat een oneerlijke vraag! Ik heb er niet één hoor. Maar om lekker hersenloos te kunnen zwijmelen is Step Up (de eerste) wel een van mijn favorieten. Toevallig een tijdje terug weer eens gekeken. Zo leuk! In het kader van favoriete kerstfilms is dat The Holiday. Die kan ik blijven kijken. Lekker weg zwijmelen met warme chocolade melk!
Maar ik moet bekennen dat ik eigenlijk meer series kijk dan films. Dus het was lastig om favorieten te bedenken.

Wat is je guilty pleasure op het gebied van televisie?

Married at First Sight! En B&B Vol Liefde!

Wat is het laatste liedje dat je hebt geluisterd?

Ik weet niet precies welk liedje, maar een nummer van Racoon in elk geval. Die stond aan in mijn auto.

Naar wie was je laatste appje?

Naar een goede vriendin. Ik weet niet wat het is, maar soms dan vergeet ik terug te appen. Zo ook deze keer weer. Dan ben ik ineens even iets anders aan het doen en dan vergeet ik dat ik eigenlijk nog even in gesprek was met iemand. Oeps!

Wat was je eerste e-mailadres?

Haha, oh meen je dit. Ik geloof dat ik er twee had. Maar weet niet zeker welke er het eerst was. Ik gok simonline@zonnet.nl. Inmiddels bestaat dit emailadres ook niet meer.

Waar kun je je enorm aan ergeren?

Aan oneerlijkheid. Eerlijkheid duurt (in de meeste gevallen) het langst.

Wat is je meest gênante moment ooit?

Ooit kan ik me niet herinneren. Maar afgelopen week gingen de poortjes op mijn werk niet open en ik knalde er vol tegenaan omdat ik er vanuit ging dat ze open zouden gaan…😅 En ja, het was er druk.

Wat is je meest favoriete dag van het jaar?

29-8-2018 <3

Vroeger zou ik gezegd hebben dat dat mijn verjaardag was. Maar daar geef ik tegenwoordig een stuk minder om. Ik heb niet echt één dag wat echt mijn favoriete dag is, denk ik. Maar ik vind onze trouwdag wel heel bijzonder en wil dit ook altijd even vieren.

Wat is je favoriete emoji?

Ik heb er twee en die gebruik ik dan ook regelmatig als ik met je app: 🤣🤪

Katten of honden?

Budgie als puppy 😍

Hond! Niet heel verrassend denk ik 🙂

Utrecht of Amsterdam?

Utrecht. Amsterdam ben ik maar een paar keer geweest, maar het trekt me niet zo. Ik vind Utrecht super gezellig en een leuk centrum hebben ook. Alweer (te) lang geleden dat ik er ben geweest. Vroeger ging ik er vaak winkelen.

Thee of koffie?

Thee, koffie (op cappuchino na) vind ik niet lekker.

Serie of film?

Nou, series dus. Ik kan tegenwoordig slecht films kijken. Maar series bingewatchen kan ik als de beste (mits het een goede serie is). Vind het ook heerlijk om lekker een avondje series te kijken.

Engeland of Amerika?

Deze foto komt uit 2010, was ook mijn tweede en laatste keer in Londen.

Engeland. Ik heb echt helemaal niks met Amerika. Een land waar alles groot, groter, grootst en gek, gekker, gekst moet zijn. Niet mijn ding. Ik hou wel heel erg van Londen. Daar wil ik eigenlijk ook wel weer eens naar toe.

Vlees of vis?

Allebei. Maar eet het meest vlees.

Drank of drugs?

Drugs komen er niet in hier. Drank met mate. Ik drink zelf niet of nauwelijks. De laatste keer dat ik gedronken heb kan ik me al niet meer herinneren en dat is niet omdat ik zo zat was 😉

Spice Girls of Backstreet Boys

Oei, das lastig. Maar als ik aan vroeger denk, dan was ik wel meer van de Spice Girls. Nu kan ik ze allebei wel waarderen.

Bert of Ernie?

Ernie! Offcourse.

Buurman of Buurman?

Volgens mij die kleinere met dat ronde koppie vond ik de leukste. Lang geleden alweer…

Sesamstraat of Villa Achterwerk?

Sesamstraat! Ik vond Villa Achterwerk soms een beetje vaag.

Meest random feitje over jezelf?

Ik was vroeger geen goede eter, als in dat ik weinig lustte. Gelukkig is dat nu wel anders. Datzelfde gold ook voor drinken trouwens. Voordat het tijdperk dubbelfris aanbrak dronk ik eigenlijk alleen maar cola… Inmiddels lust ik ook meer dan alleen cola en dubbelfris, wel zo makkelijk.

Belangrijkste levensles die je tot nu toe hebt geleerd?

Haal alles uit het leven, het kan zomaar de laatste zijn. Dat slaat natuurlijk op mijn plots overleden beste vriendin. Sinds haar overleiden heb ik een heel ander motto dan ervoor. En die probeer ik ook zeker na te leven.

6 gedachten over “De 25 levensvragen tag

  1. Ook ik heb nog steeds mijn eerste e-mailadres, haha! het is niet echt een professionele, maar enkel voor privé. Zakelijk heb ik inmiddels een andere 😛 En ook hier fan van Utrecht en Londen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gelukkigdedertiende.nl.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Alle bestanden en/of foto's zijn eigendom van https://www.gelukkigdedertiende.nl. Het is niet toegestaan deze zonder toestemming te gebruiken.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht.

Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.

Save settings
Cookies settings

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is beschermd! Het is niet toegestaan deze content te kopiëren.
%d bloggers liken dit: