maandoverzicht

In beeld #7 | Juli

Leestijd: 4 minuten

De maand juli hebben we al even achter ons liggen. Maar omdat het nog niet de eerste maandag van de maand was geweest, volgt er nu pas een maandoverzicht. Wel een goed gevuld overzicht moet ik zeggen. Ik heb veel foto’s gemaakt. Deels ook te danken aan mijn nieuwe telefoon, die ik deze maand ontving. Benieuwd naar welke foto’s ik heb gemaakt en wat ik heb meegemaakt afgelopen maand? Lees dan verder!

 • Ik had niet zoveel kleurrijke shirtjes in mijn kast hangen. Dus ik besloot in het dorp even te gaan winkelen, waar ik dit leuke topje vond. Super kleurrijk!
 • En we zijn weer bezig geweest aan de tuin. Hier waren we bezig om de maagdenpalm er uit te halen. Dat was toch wel een aardig klusje.
 • Met mijn team had ik een super tof uitje. Namelijk een privé roofvogelshow. Hier kwam de oehoe net aanvliegen om op mijn hand te komen zitten. Een droom die uit kwam! Wat een geweldige vogel. Uilen zijn, naast roodborstjes, mijn lievelingsvogels. Ik vind ze zo mooi. En stiekem vond ik de kleine uiltjes die hij had nog leuker.
 • De dames komen hier niks te kort, al denken ze daar zelf wel eens anders over. Dan piepen ze het hele huis bij elkaar. Ze hebben het ook zo slecht he…😜
 • We waren even een lang weekend opladen in Centerparcs. Dat was heel erg nodig en heel fijn. Hier waren we fris gedoucht en even een rondje lopen voor we gingen eten. En geitjes knuffelen moest ook gebeuren.
 • Eigenlijk waren we elke dag hier in Aquamundo te vinden. Zwemmen, lezen, eten, repeat. Vooral even niet te veel doen. Het was heerlijk!
 • Een aantal dagen later besloot ik thuis in de tuin de laatste stukken maagdenpalm er uit te halen. Bij het laatste stukje schrok ik me wezenloos toen deze kikker ineens op sprong. Ik heb het niet zo op kikkers, maar moest wel even een foto maken voor hier natuurlijk.
 • Dit was zo tof, een lieve vriendin van me stond in de flair. Ik wist dit al, want een aantal maanden geleden vroeg ze me of ik foto’s van haar wilde maken voor het interview. Daar kon ik geen nee tegen zeggen. En dus stond mijn foto in het blad. Wel even een trots momentje hoor! Het artikel kun je hier nog lezen.
 • Het was ook weer tijd om mijn nagels weer te doen. Het bleef de laatste tijd zo slecht zitten, dat ik elke 1,5 week ongeveer wel weer nieuwe moest zetten. Tot mijn vriendin (die tevens nagelstyliste/pedicure is) zei dat ik misschien een andere lamp nodig had. En ze had gelijk. Mijn lamp was stuk. Of ja, niet stuk. Maar de ledlampjes hadden niet meer voldoende kracht na bijna 3 jaar. Wist ik veel. Dus mocht je zelf je nagels doen, al verschillende producten hebben geprobeerd. Bedenk dan dat het eens aan je lamp zou kunnen liggen.
 • Met één shirtje had ik natuurlijk nog steeds niet genoeg kleur in de kast. Deze vond ik in de sale. Helemaal blij mee.
 • Lekker knuffelen met Dropje. En een dropje is ze zeker. Kroelkont 🥰
 • Deze maand ben ik ook weer helemaal aan het diamond painten geslagen. Eigenlijk om wat minder achter mijn beeldscherm te zitten. En ik moet zeggen dat het een goede manier is om van die beeldschermen weg te blijven. Hier was ik nog niet zo ver, maar inmiddels ben ik al over de helft!
 • Eindelijk kon ik eventjes een beetje zon mee pakken. Van korte duur helaas.
 • Mijn nieuwe telefoon kwam binnen. De Oppo A98. Helemaal blij mee! En als je dan zo’n telefoon hebt met luxe camera, dan moet je die wel even uitproberen. Dus de bloemetjes en de bijtjes waren hier in de achtertuin een goed onderwerp.
 • Ook het eten was een goed onderwerp. We hebben heerlijk chique gegeten in een kleinschalig restaurant in ons dorp. Het was werkelijk fantastisch! De sfeer, het kneuterige. Ik hou er van. Oja, en het eten was ook super! Hier op de foto was het een tartaar van scampi’s, met spaghetti van een vergeten groenten (waarvan ik dus ook de naam daadwerkelijk ben vergeten).
 • Deze twee maken me altijd blij. Vooral als Dotje in de fotostemming is zoals hier (Links).
 • En dropje was wederom in de knuffelstemming en we maakten deze gezellige selfie.

Wat was het leukste van jouw maand Juli?

4 gedachten over “In beeld #7 | Juli

 1. Heerlijk foto overzichtje. En lekker genoten dus in Centerparcs… Ben benieuwd naar je daimond painting schilderij. Heerlijk dat je hier zo mee bezig kan zijn.

  1. Ja, zeker heerlijk genoten daar. De tijd ging – offcourse – veel te snel. Mijn diamond painting schiet nu heel hard op. Hij is bijna af! Ik zal hem hier zeker showen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gelukkigdedertiende.nl.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Alle bestanden en/of foto's zijn eigendom van https://www.gelukkigdedertiende.nl. Het is niet toegestaan deze zonder toestemming te gebruiken.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht.

Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.

Save settings
Cookies settings

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

%d bloggers liken dit: