In beeld #9 | September

Leestijd: 4 minuten

Wat ben ik blij om te zeggen dat deze maand niet zo hard voorbij vloog. De andere maanden raasden voor mijn gevoel voorbij zonder dat ik er wat van mee leek te krijgen. Maar deze maand was top. We zijn heerlijk op vakantie geweest en daar zal je dan ook het een en ander van terug zien in deze In Beeld. Maar gelukkig heb ik veel foto’s gemaakt, dus genoeg andere dingen om te zien en te lezen! Kijk je mee?

 • Laten we even dit maandoverzicht beginnen met deze prachtige lucht. Dan moet je wel even een foto maken toch?
 • Op vakantie hebben we veel gewandeld. Zo kwamen we op deze magisch mooie plek. Hoewel je er zo niet zoveel van ziet door onze selfie. Maar meer vakantiefoto’s kun je in dit artikel zien.
 • Vakantie bestaat natuurlijk vooral uit me-time. Dus ik had ook gezichtsmaskertjes mee. Zoals deze koala. Hoewel hij een beetje te groot voor me was. Het was wel even lekker.
 • Bij ons hotel hadden we half pension, dus ’s avonds konden we genieten van een heerlijk viergangen diner. Dit was een voorgerecht. De zalm was heerlijk. Alle smaken waren top in balans, love it!
 • Toen het tijd was om door te gaan naar Drenthe, zijn we ook bij mijn oom en tante langs gegaan. Daar heb ik mijn eerste wijntje ooit gedronken. Deze foto maakte ik om aan mijn moeder te bewijzen dat ik de wijn écht zelf op dronk, haha!
 • Ik was content met mijn outfit. Het shirtje kocht ik een paar dagen eerder.
 • In de vakantie had ik ook de tijd om wat meer te lezen. Hier lag ik lekker op het terras bij ons huisje te relaxen en te lezen. Ik heb ook een recensie geschreven over dit boek. Lees de recensie hier!
 • Ook nam ik mijn diamond painting mee op vakantie. Maar eigenlijk heb ik alleen deze keer er aan kunnen werken. Dus veel verder was ik niet gekomen. Ik had eigenlijk gehoopt dat ik verder was.
 • Als je dan toch dicht bij Duitsland bent, dan moet je even schnitzel gaan eten natuurlijk. Ik had een Gasthaus gevonden met hele goede recensies. En die recensies waren niet voor niks. Het was echt héérlijk (en veel).
 • Verder bestond onze vakantie (het centerparcs deel) vooral uit rustig aan doen en veel zwemmen. Dat was echt heerlijk.
 • Maar aan al dat leuks kwam een eind. Deze foto maakte ik op mijn eerste werkdag, toen ik weer naar huis ging. Er zou een flinke bui aan komen. Eigenlijk was de lucht nog donkerder dan mijn camera kon vastleggen. En die flinke bui? Dat heb ik wel geweten!
 • Even knuffelen met mijn lievelingetje ❤
 • Net voor de vakantie kocht ik nog last-minute kaartjes voor Stef Bos en Rob Chrispijn. Ik ging vooral voor Stef, want Rob ken ik helemaal niet. Op dit moment doen ze samen een tour met verhalen en liedjes die daarbij horen. De verhalen vond ik niet altijd even boeiend. Maar zodra Stef Bos één noot speelde, kreeg ik al kippen vel. Wat is het toch een bijzonder goede artiest. Ik ga zeker nog eens naar Stef Bos, maar dan wel als hij solo optreed.
 • Ze hadden dus afgelopen week gewoon Yankee Candle bij de Lidl. Deze was echt zo lekker en voor €10 kon ik hem niet laten staan. Een lekker geurtje voor de herfst!
 • Ook was het afgelopen week de Week tegen Pesten. Daarom deelde ik op instagram dit gedichtje, die ik al eens er over schreef. (PS: Ik ben bewust van de typfout)
 • Bij de kringloper kwam ik twee leuke plankjes tegen. Toevallig waren we al naar zo iets op zoek en voor 3 euro voor beiden kon ik ze natuurlijk niet laten liggen. Manlief hing ze al snel op, zodat ik mijn kruidenpotjes er kon uitstallen. Helemaal blij mee!
 • Nog iets waar ik heel blij mee ben. En ik wist niet dat je zo blij kon worden van een prullenbak, maar het is waar. Deze prullenbak heeft ons nu al zo blij gemaakt. We hadden twee losse, waarvan het pedaal niet meer lekker ging en ze schoven ook nog eens. Dus ook een beschadigde muur. Super balen. Maar deze schuift niet en verbergt de beschadigde muur.
 • Inmiddels ben ik al een heel stuk verder met mijn painting zoals je kunt zien. Ik vind deze echt zo leuk worden! Op vakantie heb ik nog een heel voorraadje gescoord, dus je zal nog wel meer paintings voorbij zien komen. Maar eerst deze eens afmaken.

Wat was het leukste van jouw September?

6 gedachten over “In beeld #9 | September

 1. Wat een leuk maandoverzichtje, genoten! September is alweer even geleden haha, loop erg achter met blogartikelen bijlezen. Hoogtepunt? Noa die zijn grote bed kreeg en de toffe spulletjes van Goedgemerkt voor school. Nog steeds elke dag blij mee.

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gelukkigdedertiende.nl.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Alle bestanden en/of foto's zijn eigendom van https://www.gelukkigdedertiende.nl. Het is niet toegestaan deze zonder toestemming te gebruiken.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht.

Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.

Save settings
Cookies settings
%d