Netflix Recensie

Films & series van de afgelopen tijd #2

Leestijd: 2 minuten

De laatste keer dat ik dit artikel schreef was in februari. Dat is al best een tijd geleden en dus heb ik weer het een en ander kunnen zien. Tijd om weer eens er voor te gaan zitten en jullie mee te nemen in de films en series die ik de afgelopen tijd heb gezien.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik met het warme weer minder zin heb om voor een serie te gaan zitten. Maar in de tijd van veel regen heb ik wel wat kunnen inhalen. Benieuwd wat ik heb gekeken de afgelopen tijd? Klik dan verder.

Clickbait

Deze mini serie kwam ik op Netflix tegen een tijd terug. Ik was op zoek naar een serie, maar niet een te lange. Gelukkig staat Netflix momenteel vol met mini series, waaronder Clickbait.

Ik vond Clickbait absoluut het kijken waard. Lastig om te stoppen met kijken, wat mij betreft. Dus je bent vrij snel door alle 8 afleveringen heen. Kort maar zeker krachtig en er zitten ook een paar verrassende dingen in het verhaal die ik van te voren niet had verwacht.

Rayen Panday – Fenomenaal

Geen serie, geen film, maar een comedian waarvan een show op Netflix staat. Eerlijk gezegd kende ik hem niet. Maar door een filmpje op TikTok van hem, die ik overigens super grappig vond, besloot ik deze te kijken. Persoonlijk vond ik het stukje van TikTok ook het allerleukste uit de hele show. Maar het keek wel gezellig weg en was leuk om naar te kijken.

Liar

De hoofdrolspeelster zag ik al eerder in de serie Angela Black, waarover ik hier al eerder wat heb geschreven. Omdat ik Angela Black zo spannend vond, moest ik deze ook wel zien. En eerlijk, het was weer een goede serie. De serie bestaat uit 2 seizoenen, waardoor het geen hele lange serie is. Wederom een spannende serie. Ik vond het lastig om niet te bingewatchen. Deze serie had ik dan ook snel uit.

New Amsterdam (seizoen 5)

Op Videoland lopen ze twee seizoenen vooruit, ten opzichte van Netflix. En dat kwam me mooi uit, want ik kon verder aan deze serie die ik echt heel graag kijk.

Ook dit seizoen keek ik binnen no time uit. En zonder spoilers te geven was het einde toch niet wat ik helemaal had verwacht en weet ook niet of ik het zo leuk vind…

Sweet Magnolia’s (seizoen 3)

De eerste aflevering van dit seizoen vond ik eerlijk gezegd niet zo geweldig. Ik kon er maar moeilijk in komen. Maar inmiddels ben ik lekker op dreef! Ik heb hem op dit moment nog niet helemaal gezien, maar hij keek weer lekker weg. En het open einde vraagt wat mij betreft weer om een nieuw seizoen!

Welke film of serie heb jij voor het laatst gezien? En zou je deze aanraden?

8 gedachten over “Films & series van de afgelopen tijd #2

    1. Ja, ik snap wat je bedoeld. Het is ook wel een beetje een chicklit in serie-vorm. Maar zelf vind ik dat dus wel eens even lekker tussendoor. Dat terwijl ik zulke boeken dus niet kan lezen, haha.

    1. Ik ben ook wel benieuwd naar Secret City. Hij staat al heel erg lang op mijn lijstje, maar nooit de moeite genomen het te kijken. Ik heb net je blog gelezen en ik denk dat ik het toch maar een kans moet gaan geven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gelukkigdedertiende.nl.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Alle bestanden en/of foto's zijn eigendom van https://www.gelukkigdedertiende.nl. Het is niet toegestaan deze zonder toestemming te gebruiken.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht.

Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.

Save settings
Cookies settings

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

%d bloggers liken dit: