maandoverzicht

In beeld #5 | Mei

Afgelopen week sloten we de maand Mei al af. En zoals altijd is het op de eerste maandag van de nieuwe maand weer tijd voor een terugblik. Deze maand konden we dan eindelijk steeds meer van het zonnetje genieten, zijn manlief en ik naar het theater geweest en had ik ook de laatste week lekker vrij! Wat ik nog meer heb gedaan, zie je allemaal in deze blog.

 • Ik begon de maand met een reeks zelfportretten nadat ik door Fotografille was geïnspireerd. Dit is één van mijn favorieten die er uit kwam.
 • Ook besloot ik in plaats van alleen maar binnen een boterham te eten in mijn pauze, even een blokje om te lopen. Zoals je ziet, ik werd er enorm blij van!
 • Ik zag tijdens deze wandeling ook veel wilde bloemen. Ik baalde wel een beetje dat ik mijn camera niet mee had. Niet dat ik daar tijd voor had, maar toch.
 • Dotje lag echt zo schattig in de kooi ❤️
 • Knuffelen met Dotje is ook altijd een feest. Ze vind dat zo gezellig! ❤️
 • Samen met manlief ging ik naar het theater voor de nieuwe voorstelling van Roué Verveer. Wat hebben we gelachen! Wel vond ik persoonlijk er een stukje bij zitten die duidelijk in de zaal een gevoelige snaar raakte. Ik ben benieuwd of deze grap er nog in zit.
 • We gingen ook heerlijk wandelen in Huis ter Heijde in de Moer. Wat een prachtige plek was dat! We hadden alleen niet opgelet met de route en liepen een stuk verder dan de bedoeling was. Maar daardoor zagen we wel dit moois en de volgende keer lopen we een route die ook over de vlonder heen gaat.
 • Wist je dat cavia’s ook van spannende films houden? Nou, wij eerst ook niet. Maar zo blijkt dat Dotje graag naar spannende actiefilms kijkt…😂
 • Het was al een tijd geleden dat ik bij oma op bezoek was geweest. En dit was een heftig bezoekje. Ik schreef hierover ook een gedichtje in deze blog. Mijn oma heeft een vorm van dementie en het gaat momenteel hard achteruit. Dit was voor mij de eerste keer dat ik het echt meemaakte. Dat vond ik heel moeilijk. Was er de hele dag van ontdaan en verdrietig.
 • We hadden op een vrijdagavond nieuwe wandelschoenen gekocht. Vooral ik was toe aan nieuwe. Maar manlief paste er ook een paar en toen was het hek van de dam. Uiteindelijk stonden we allebei buiten met een paar nieuwe wandelschoenen. Dus de volgende dag besloten we deze goed te gaan uitproberen bij de Oisterwijkse Bossen en Vennen. Daar liepen we een kleine route van zo’n 3km. We liepen langs deze prachtige plek. Ik kreeg er een vakantiegevoel van!
 • Ook ben ik in mijn vakantie weer op mijn plekkie geweest om vogels te fotograferen. Ik nam mijn moeder ook mee, want die vind dat ook leuk om te zien. Na 2 uur zijn we weer naar huis gegaan. De foto’s moet ik nog bewerken.
 • En na al dat gewandel wilden we nog meer wandelen. We hadden de smaak helemaal te pakken. Nu liepen we een grotere route ook bij de Oisterwijkse Bossen en Vennen. Deze route is zeker voor herhaling vatbaar!
 • Kijk dan wat een plek! En zo zagen we nog meer van die mooie plekjes. Maar ik heb niet van alles een foto gemaakt. Als je eens in de buurt bent, moet je zeker zelf daar eens gaan wandelen (als je er van houd natuurlijk).

Wat was jouw hoogtepunt in Mei?


Ontdek meer van Gelukkigdedertiende.nl

Abonneer je om de nieuwste berichten naar je e-mail te laten verzenden.

7 Comments

 1. Wat fijn al die wandelingen! En nee, ik wist niet dat cavia’s van spannende films houden 😛

  1. Ja zo fijn! Gaan we zeker vaker doen. Ik denk dat het onze nieuwe hobby is😁

 2. Je bent lekker aan het wandelen, super leuk! Op mooie plekken ben je geweest.

  1. We hebben nog meer wandelplannen. Hebben de smaak te pakken 😀

 3. Leuke foto’s! Ik vind Roue zijn shows altijd zo leuk. Fijn dat jullie lekker op pad zijn geweest en dat je zelf ook aan de wandel bent. Ik spreek een aantal keren per maar af met mijn beste vriendinnetje en gaan we lekker uurtje wandelen en bijkletsen, zo fijn!

 4. Dat je nu in je pauze ook even wandelt haakt meteen bij mij. Dan zou ik ook moeten doen vind ik!

  1. Leuk dat ik je ermee heb kunnen inspireren!

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.