In beeld #10 | Oktober

Leestijd: 3 minuten

Wat was begin oktober nog lekker he? Zo jammer dat we inmiddels veel wisselvallig weer hebben. Mijn lijf is daardoor ook erg wisselvallig en heb ik eigenlijk dagelijks pijn. Kwestie van balans natuurlijk. Maar dat is wel eens lastig. Genoeg daarover, want je leest dit omdat je benieuwd bent naar wat ik de afgelopen maand heb gedaan. Eigenlijk niet enorm veel, maar ik heb wel een paar leuke dingen die ik hier met je wil delen!

 • Zoals ik al zei begon oktober nog met lekker weer. Een graad of 21 uit mijn hoofd. We hadden een oppashondje in huis. Super gezellig. Samen met haar in de tuin gezeten en kunnen lezen. Ik ben nu bezig in het boek Augustus van J.D. Barker. Tot nu toe ben ik enthousiast!
 • Het oppashondje wilde ook graag wandelen. Och, wat heb ik dit gemist zeg. Zó gezellig. We hebben samen lekker een half uur gewandeld. Ik kijk er enorm naar uit om dat met onze eigen kleine drol dat straks weer te kunnen.
 • Onderweg maakte ik ook nog even een foto van onze ecozone waar ik graag wandel. Het is recht achter mijn huis. Je kunt er heerlijk wandelen en fietsen. Eigenlijk ben je daar nooit alleen.
 • Na al die aandacht van hondjes, wilden de caafjes ook wel weer even knuffelen natuurlijk. Dat snap ik ook wel. We hebben lekker geknuffeld en best lang ook!
 • Samen met mijn ouders had ik nog een avondje uit. Dit was nog een moeder- en verjaardagscadeau ineen. We gingen naar Lord of the Rings in Breda. Het was leuk en bijzonder om eens in het echt gezien te hebben!
 • Ook zijn we met mijn ouders nog lekker sushi gaan eten. Het was, zoals je ziet, super gezellig. En ook het eten was heerlijk!
 • Deze vilten gnoom stond al even te wachten, tot ie naar de eigenaar ging. Het was een cadeautje aan mijn therapeut, waar ik al minstens 10 jaar over de vloer kom. Een bedankje was wel op zijn plaats. Ze is zelf ook creatief en houd wel van zelfgemaakte dingen, dus dit vond ik leuk om te maken en te geven!
 • Binnenkort moet ik maar een nieuwe profielfoto maken voor hier… Ik moet er helaas aan geloven dat ik aan de bril moet. Ik vind het lastig, maar het is niet anders. Dit is één van de twee monturen die ik heb uitgekozen.
 • Met mijn diamond painting gaat het goed, zoals je ziet. Ik ben echt bezig met het laatste stukje.
 • Ik had de laatste tijd veel issues met mijn gelnagels. Het bleef gewoon niet zitten. Toen heb ik gellakstickers geprobeerd, maar dat was ook geen doorslaand succes. Ik zat wel een beetje met mijn handen in mijn haar. Niks hielp. Ik besloot alles er af te halen. Maar ik vond geen kleur op mijn nagels wel erg kaal. Dus ik kocht dit leuke kleurtje met fijne korting!

Hoe was jouw oktober?

5 gedachten over “In beeld #10 | Oktober

 1. Ahhhh… wat een prachtige hond ❤️. Weet je al wanneer jullie moppie komt? Leuk om naar uit te kijken.
  Is Pink Gellac niet iets voor jou misschien? Werkt top!

  1. Ik heb Pink Gellac gehad, maar ben er zelf sinds hun nieuwe recept niet zo enthousiast meer over. 😞
   Ja, weet wel wanneer de pupjes geboren worden. Als alles meezit, komt onze pup begin volgend jaar. Nog even duimen dus🤞🏻🤞🏻

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gelukkigdedertiende.nl.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Alle bestanden en/of foto's zijn eigendom van https://www.gelukkigdedertiende.nl. Het is niet toegestaan deze zonder toestemming te gebruiken.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht.

Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.

Save settings
Cookies settings
%d