Een brief aan Joyce #2 | Een hoop om te vertellen!

Leestijd: 3 minuten

Joyce was (is) mijn voormalige penvriendin. We schreven eerst handgeschreven brieven naar elkaar. Maar omdat de postzegels steeds duurder werden, werd dit voor ons onbetaalbaar. Jammer, want we vonden het erg leuk. Via e-mail was geen succes. Allebei vergaten we het dan weer.
Kort geleden sprak ik haar hier toevallig weer over. En allebei misten we het schrijven van brieven naar elkaar. Daar moest vast een oplossing voor zijn! Daarom schrijven we nu via onze blogs een brief aan elkaar. Dit is alweer de tweede brief van mij aan Joyce. Ik reageer op deze brief van Joyce.

We hebben een hoop bij te kletsen!

Hee lieve Joyce,

Haha, wat leuk om te lezen dat we elkaar dus via een forum kennen. Dat wist ik dus inderdaad niet meer. Maar weet wel welke je bedoelt. Stom dat ik me dat dus niet kan herinneren! Normaal is mijn geheugen met dat soort dingen wel goed. Ook belachelijke data weet ik gewoon nog. Of andere gekke dingen die ik met vriendinnen deed, weet ik nog maar zij dus niet. Ach ja…

Maar inderdaad, wat leuk om weer brieven te schrijven. Facebook is handig en praktisch, maar dit is toch weer anders. Ik word er oprecht blij van.

Wat rot om te lezen dat het met jou wat minder gaat. Helaas herken ik het wel. De vocht in de lucht doet mij helaas ook geen goed. Ik heb geloof ik nog nooit zo’n slechte zomer gehad als deze. Zelfs afgelopen winter had ik minder pijn. Heel bizar! 
En misschien is het dan ook niet eens zo gek dat ik blij ben dat het weer winter word. Hoewel ik een hekel heb aan kou…

Met mij gaat het dus ook niet helemaal zoals ik zou willen. En ik denk dat onderliggende stress voor het huis ook zeker meespeelt aan de hoeveelheid pijn. Ik en stress zijn slechte vrienden van elkaar, zullen we maar zeggen. 
Al gaan de vorderingen met ons huis erg goed! Gelukkig! Wat kijk ik daar naar uit. De verwachting is dat we over ongeveer 4 weken (!!!) de sleutel zullen hebben. Deze week ontvang ik een officiële uitnodiging voor de vooroplevering, wat twee weken voor de echte oplevering is. Super spannend! Maar oh, wat kijk ik (en ik moet zeggen wij) er naar uit!

Ik kan je nu ook wel wat meer vertellen over mijn fotostudio plannen. Ik zat heel erg met mijn allergiën, waardoor ik na elke fotoshoot eigenlijk weer plat op bed moest. De laatste keer dat ik dat had was echt de druppel die de emmer deed overlopen. Ik moest wat bedenken wat binnen was en niet te duur of liever geen kosten. Als eerste heb ik een fantastische, maar wel betaalde, locatie gevonden. Een locatie met super veel licht. Het leek perfect, maar eigenlijk wil ik deze kosten nog niet doorvoeren in mijn tarieven.
Van de één op de andere dag ging bij mij een lampje branden. Ik was al bezig met fotograferen met mijn mobiele fotostudio. Ik kom dan bij de mensen aan huis. Hun woonkamer (of kantoor als het zakelijk is) wordt dan omgebouwd tot een fotostudio. Eigenlijk snapte ik niet van mezelf als ik dát gewoon in zijn geheel ging aanbieden. Dus vanaf nu kom ik bij de mensen thuis, met mijn fotostudio. 

Hoe gaat het op jouw werk? En wat heb je het afgelopen weekend allemaal gedaan?

Ik kijk uit naar je nieuwe brief!

Liefs, Simone

Eerdere brieven aan Joyce:
Brief #1

Eén gedachte over “Een brief aan Joyce #2 | Een hoop om te vertellen!

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gelukkigdedertiende.nl.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Alle bestanden en/of foto's zijn eigendom van https://www.gelukkigdedertiende.nl. Het is niet toegestaan deze zonder toestemming te gebruiken.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht.

Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.

Save settings
Cookies settings
%d