Brieven aan Joyce

Brief aan Joyce #3 | Ik vind je stoer!

Leestijd: 3 minuten

Het is inmiddels alweer meer 2 weken geleden dat Joyce mij een brief schreef. Maar door de rush van de verhuizing, is het nogal druk in mijn hoofd en vergeet ik dit soort dingen.
Gelukkig dacht ik er nog aan om er even eentje in te plannen dit nu midden in de verbouwing en verhuizing valt. Ik denk dat mijn antwoord daarna misschien wat langer duurt (sorry, Joyce!), maar laten we niet op de feiten vooruit lopen.

In de brief van Joyce stond dat ze een super fijn weekend had gehad. Ze had een hoop leuke dingen gedaan. Ook vertelde ze wat over haar werk in de bibliotheek. Haar hele brief kun je hier lezen.

Ik vind je gewoon een stoere chick!

Lieve Joyce,

Wat vind ik jou toch stoer. Hoe je je passie deelt met je werk. Ik voel het hier helemaal hoeveel plezier je eraan beleefd. Super leuk om dat te lezen. En dat steekt eerlijk gezegd nog aan ook, haha!
Mij lijkt het ook echt wel leuk (en gezellig) om in een bieb te werken. Welke taken heb je daar allemaal?

Ik hoop ook dat de winter beter wordt. Voor nu ben ik echt ontzettend moe. Ik weet niet of je mijn artikel hebt gelezen over voor jezelf kiezen? Dat heb ik in elk geval wel echt moeten doen. De spanning rondom ons huis werd ook steeds sterker natuurlijk en ik kon totaal geen focus meer houden in mijn werk. Dus ik heb besloten even een paar maanden de stekker er uit te trekken. Super moeilijke keuze, maar ik moet wel voor ik mezelf echt gigantisch voorbij loop.

Het voordeel hiervan is wel dat ik inspiratie had voor een blogartikel hierover en dat ik nu ook even de rust vind om op jouw brief te reageren. Ik kijk veel vlogs, lees weer blogs (wow, dat heb ik echt heel lang niet meer zo vaak gedaan als nu!), speel Sims en kijk veel Netflix.

Je vroeg me trouwens nog naar tips voor Netflix. Ik hou zelf heel erg van misdaadseries en richting thrillers/misterieus. Dus als je dat leuk vind, dan moet je deze zeker even kijken: Unbelievable (DIKKE AANRADER! Wel confronterend, maar goed in elkaar gezet en gespeeld), Under the dome (dat kijk ik met vlagen), You (mocht je hem nog niet kennen, zeker kijken), Undercover.

Ik heb vast nog meer, maar deze kwam ik als eerste tegen. Ik ben benieuwd welke je gaat kijken?

Je vroeg me wat mijn planning is de komende tijd. Nou, op het moment dat je het leest heb ik de sleutel van ons huis gekregen. Dus we zijn druk aan het klussen (neem ik aan). Ik schrijf dit nog de week voor de oplevering en ik probeer nu vooral energie te sparen voor de verbouwing en verhuizing. Lekker saai dus eigenlijk 😉 .
Qua smaak voor de inrichting zitten we GELUKKIG enorm op één lijn. We hadden in één dag alles al uitgezocht aan meubels. We wisten duidelijk wat we wilden. De lampen waren daarentegen wel een uitdaging. Ook financieel, haha. Wat kunnen die dingen duur zijn zeg! Of wij hebben gewoon een dure smaak, dat kan ook 😛 .

Omdat het wel even duurt (waarschijnlijk) voor je weer een brief van mij terug krijgt ben ik wel benieuwd of jij nog iets aan Sinterklaas doet? Wij doen – normaal gesproken – alleen cadeautjes met Kerst. Dit jaar is dat nog even afwachten hoe hard ons geld er doorheen gaat, haha.

En heb je ook leuke plannen gemaakt voor in de herfst?

Ik ben benieuwd naar al je verhalen en belevenissen <3

Liefs,
Simone

Eerdere brieven aan Joyce:
Brief #1 
Brief #2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gelukkigdedertiende.nl.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Alle bestanden en/of foto's zijn eigendom van https://www.gelukkigdedertiende.nl. Het is niet toegestaan deze zonder toestemming te gebruiken.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht.

Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.

Save settings
Cookies settings

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

%d bloggers liken dit: