Brieven aan Joyce

Brief aan Joyce #3 | Ik vind je stoer!

Het is inmiddels alweer meer 2 weken geleden dat Joyce mij een brief schreef. Maar door de rush van de verhuizing, is het nogal druk in mijn hoofd en vergeet ik dit soort dingen.
Gelukkig dacht ik er nog aan om er even eentje in te plannen dit nu midden in de verbouwing en verhuizing valt. Ik denk dat mijn antwoord daarna misschien wat langer duurt (sorry, Joyce!), maar laten we niet op de feiten vooruit lopen.

In de brief van Joyce stond dat ze een super fijn weekend had gehad. Ze had een hoop leuke dingen gedaan. Ook vertelde ze wat over haar werk in de bibliotheek. Haar hele brief kun je hier lezen.

Ik vind je gewoon een stoere chick!

Lieve Joyce,

Wat vind ik jou toch stoer. Hoe je je passie deelt met je werk. Ik voel het hier helemaal hoeveel plezier je eraan beleefd. Super leuk om dat te lezen. En dat steekt eerlijk gezegd nog aan ook, haha!
Mij lijkt het ook echt wel leuk (en gezellig) om in een bieb te werken. Welke taken heb je daar allemaal?

Ik hoop ook dat de winter beter wordt. Voor nu ben ik echt ontzettend moe. Ik weet niet of je mijn artikel hebt gelezen over voor jezelf kiezen? Dat heb ik in elk geval wel echt moeten doen. De spanning rondom ons huis werd ook steeds sterker natuurlijk en ik kon totaal geen focus meer houden in mijn werk. Dus ik heb besloten even een paar maanden de stekker er uit te trekken. Super moeilijke keuze, maar ik moet wel voor ik mezelf echt gigantisch voorbij loop.

Het voordeel hiervan is wel dat ik inspiratie had voor een blogartikel hierover en dat ik nu ook even de rust vind om op jouw brief te reageren. Ik kijk veel vlogs, lees weer blogs (wow, dat heb ik echt heel lang niet meer zo vaak gedaan als nu!), speel Sims en kijk veel Netflix.

Je vroeg me trouwens nog naar tips voor Netflix. Ik hou zelf heel erg van misdaadseries en richting thrillers/misterieus. Dus als je dat leuk vind, dan moet je deze zeker even kijken: Unbelievable (DIKKE AANRADER! Wel confronterend, maar goed in elkaar gezet en gespeeld), Under the dome (dat kijk ik met vlagen), You (mocht je hem nog niet kennen, zeker kijken), Undercover.

Ik heb vast nog meer, maar deze kwam ik als eerste tegen. Ik ben benieuwd welke je gaat kijken?

Je vroeg me wat mijn planning is de komende tijd. Nou, op het moment dat je het leest heb ik de sleutel van ons huis gekregen. Dus we zijn druk aan het klussen (neem ik aan). Ik schrijf dit nog de week voor de oplevering en ik probeer nu vooral energie te sparen voor de verbouwing en verhuizing. Lekker saai dus eigenlijk 😉 .
Qua smaak voor de inrichting zitten we GELUKKIG enorm op één lijn. We hadden in één dag alles al uitgezocht aan meubels. We wisten duidelijk wat we wilden. De lampen waren daarentegen wel een uitdaging. Ook financieel, haha. Wat kunnen die dingen duur zijn zeg! Of wij hebben gewoon een dure smaak, dat kan ook 😛 .

Omdat het wel even duurt (waarschijnlijk) voor je weer een brief van mij terug krijgt ben ik wel benieuwd of jij nog iets aan Sinterklaas doet? Wij doen – normaal gesproken – alleen cadeautjes met Kerst. Dit jaar is dat nog even afwachten hoe hard ons geld er doorheen gaat, haha.

En heb je ook leuke plannen gemaakt voor in de herfst?

Ik ben benieuwd naar al je verhalen en belevenissen <3

Liefs,
Simone

Eerdere brieven aan Joyce:
Brief #1 
Brief #2


Ontdek meer van Gelukkigdedertiende.nl

Abonneer je om de nieuwste berichten naar je e-mail te laten verzenden.

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.